- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
-
- Konu Sahibi Organick__
Bi şeyi merak ettim neden sadece akşam namazı kılıyorsunuz?
Bi şeyi merak ettim neden sadece akşam namazı kılıyorsunuz?
Şu mesajdan sora ne ilk mesajım ne de diğerleri beğenilmemeye başladı. Olumsuz enerji mi geldi ne. Beğenildikçe motive oluyordum.yeni başladım çünkü. Özel bi sebebi yok. Yavaş yavaş arttırmaya çalışıyorum.
Ben beğendim ki motive olun :) bu yukarıda yazdığınız bence psikolojisi bir durum. Namazınız Allahla sızın aranızda. Allah daim etsin inşallah.Şu mesajdan sora ne ilk mesajım ne de diğerleri beğenilmemeye başladı. Olumsuz enerji mi geldi ne. Beğenildikçe motive oluyordum.
Motivasyonunu düşürmek için yazmadım. Bir sebebi olduğunu düşündüğüm için sordum. Ha ben akşamı da kılamıyorum uzun zamandır uzaklaştım yoksa kınamak amaçlı yazmadım yaniŞu mesajdan sora ne ilk mesajım ne de diğerleri beğenilmemeye başladı. Olumsuz enerji mi geldi ne. Beğenildikçe motive oluyordum.
Teşekkürler, kılayım diye yazıyorum da bir vakit anca başarabiliyorum. SağolunBen beğendim ki motive olun :) bu yukarıda yazdığınız bence psikolojisi bir durum. Namazınız Allahla sızın aranızda. Allah daim etsin inşallah.
Yok Estağfirullah biliyorum kötü niyet olmadığını ama nolduysa negatif enerji geldi herhalde. GeçerMotivasyonunu düşürmek için yazmadım. Bir sebebi olduğunu düşündüğüm için sordum. Ha ben akşamı da kılamıyorum uzun zamandır uzaklaştım yoksa kınamak amaçlı yazmadım yani
Ben lisedeyken sabah namazıyla başlamıştım. Bana da o iyi geliyodu mesela. Günüm iyi geçerdi akşam deyince bi sebebi var sandım bazen belli saatlerde yönelme oluyor ruhen etkisine inanılıyor. Mesela oğlumun banyosunu da sadece ptesi Perşembe öğleden sonra yaptırıyorum sebebini tam bilmesem de ananem inatla o günlerde yaptır diye tutturdu bi sebebi olmalı diye dönemiyorum da bu düzenden. Devam et güzel gidiyor olumlu köşen :)Yok Estağfirullah biliyorum kötü niyet olmadığını ama nolduysa negatif enerji geldi herhalde. Geçer
Motivasyonunu düşürmek için yazmadım. Bir sebebi olduğunu düşündüğüm için sordum. Ha ben akşamı da kılamıyorum uzun zamandır uzaklaştım yoksa kınamak amaçlı yazmadım yani
Arkadaşlar bu yazdıklarınızı malesef ki ben de cok yaptım. aksatırsanız bir süre sonra insan bırakıyor. Yanı bende böyle olmuştu. Vaktinde kılınca alışkanlık oluyor.Teşekkürler, kılayım diye yazıyorum da bir vakit anca başarabiliyorum. Sağolun
Çok teşekkür ederim illa iyi geliyor demek ki o günler banyo. Ben de işte gün boş geçmesin diye çabalıyorum.Ben lisedeyken sabah namazıyla başlamıştım. Bana da o iyi geliyodu mesela. Günüm iyi geçerdi akşam deyince bi sebebi var sandım bazen belli saatlerde yönelme oluyor ruhen etkisine inanılıyor. Mesela oğlumun banyosunu da sadece ptesi Perşembe öğleden sonra yaptırıyorum sebebini tam bilmesem de ananem inatla o günlerde yaptır diye tutturdu bi sebebi olmalı diye dönemiyorum da bu düzenden. Devam et güzel gidiyor olumlu köşen :)
Evet çok zorlandığım bi ibadet ama en önemlilerinden biri. Başarıcam inşallahArkadaşlar bu yazdıklarınızı malesef ki ben de cok yaptım. aksatırsanız bir süre sonra insan bırakıyor. Yanı bende böyle olmuştu. Vaktinde kılınca alışkanlık oluyor.
Evet çok zorlandığım bi ibadet ama en önemlilerinden biri. Başarıcam inşallah
Amin çok sağolHepimiz zorlandık canım. Ben bir cok defa başlayıp bıraktım mesela. Nacizane tavsiyem 5 vakit başla derim. Bu sayfa da çok güzel olmuş motive edecektir. Allah kabul etsin..