Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim ben namaza basladim ve gecen okulda bir seminer oldu aradigim ayagima geldi dusunceler ilacla deil kendi bilincaltlarinka yok edebilirsin dedi hoca okadar guzel seyler anlatip beynimize muzik dinletip bir sifa verdi mukemmeldiCanim oncelikle gecmis olsun..
Bunlari tavsiye ya da laf olsun diye soylenen cumleler olarak algilama ama bence hakikaten kendin herseyin ustesinden gelebilirsin.. Aklimiz o kadar muthis bi yaradilisa sahip, Rabbim o kadar mukemmel yaratmis ki.. Dusunce gucu ve olumlamalarla cidden ustesinden gelebilirsin.. Bunlar hakikaten de ilac gerektirmeyen sikintilar. Ben de kiskanclik problemi yasiyorum hatta hastalik derecesinde ama o anda o dusunceler geldiginde baska seylerle mesgul ol kendine ugraslar bul maddi sikintin yok sanirim kurslara yazil sergilere konserlere git arkadaslarinla gez yani bu dusunceler haric farkli aktiviteler yap.. Ya da inanclarin ne durumda bilmiyorum ama seni yaratana dua et.sukret.biliyosan namaz kil,bilmiyosan ogrenmeye basla ya da kuran oku turkcesi bile olsa. Cok iyi gelicek ve inan bana ilaca ihtiyacinin olmadigini goruceksinn.. Benim fikrim bu yani..tabi ki tercih senin..
Tekrar gecmis olsun..