• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olumle burun burnunayim

else03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
944
103
63
Arkadaslar nisanlimdan sonra takintilarim basladi onuda sikiyorun bu dort yil icinde kac kere nisan attigumi bilmiyirum durumumun bu kadar agir oldugunu bilmiyodum artik ellerim uyusuyor hissedmiyirum aglarken nefessiz kaliyorum cok kotuyum bana yardim edicek bi piskolog yokmu lutfen yardim edin olmek istiyirum piskologa randevu akdim ama bir hafta sonra kimseye anlatamiyorum bana yardim edecek kimse yokmu olmek istiyorm

canim sorun ne seni bu kdr üzen
takıntılarım ve kuruntularım kendi kendime bişeyler kurup hep kendimi suçluyorum doğru olmayan şeyler rüyalarıma bile etki ediyor bu artık çok saçma düşünceler nişanlımdan sonra böyle oldu ve şuan nişanı atıcaz o bunun piskojik olduğunu bilmiyor güvenini sarstım artık ağlarken bile ellerim uyuşuyor titriyorum nefes almıyorum kendime zarar veriyorum kimseye anlatamıyorum bu duruu kafmda bir ton takıntı kuruntu nişanlıma ablatınca rahatlıyorum ona saçma saçma şeyler anlatıp söylüyorum ve bu çekilmez bi hal aldı kaçıp gitmek istiyorum çok sıkıldım normal bi insan olmadığımın farkındayım hep etrafımdakileri üzüyorum ...

Arkadaslar nisanlimdan sonra takintilarim basladi onuda sikiyorun bu dort yil icinde kac kere nisan attigumi bilmiyirum durumumun bu kadar agir oldugunu bilmiyodum artik ellerim uyusuyor hissedmiyirum aglarken nefessiz kaliyorum cok kotuyum bana yardim edicek bi piskolog yokmu lutfen yardim edin olmek istiyirum piskologa randevu akdim ama bir hafta sonra kimseye anlatamiyorum bana yardim edecek kimse yokmu olmek istiyorm
Psikiyatr ve psikolağa eş zamanlı girmenizi öneririm. Öncelikle hemen psikiyatra gitseniz belki biraz rahatlarsınız.

Psikiyatr ve psikolağa eş zamanlı girmenizi öneririm. Öncelikle hemen psikiyatra gitseniz belki biraz rahatlarsınız.
Gidicem ama haftaya randevum ama haftaya kadar ben nasil saglikli kalicam hic bilmiyirum
Aldim randevu fakat haftaya ve devlet bilmiyirum ilac verip kestirip atar ve ben bu takintilarimla omur boyu yasarim diye cok korkuyorum ya kisiligin bu derse ben bir haftada nasil saglikli kalabilirim bilmiyorum etrefimdaki insanlara aciyorum benim gibi bir insanla ayni evi paylastiklari icin benle birlikte olduklari icin ama farkindayim artik kimse dayanamiyor ben artik kendimden korkuyorum

Gidicem ama haftaya randevum ama haftaya kadar ben nasil saglikli kalicam hic bilmiyirum

Aldim randevu fakat haftaya ve devlet bilmiyirum ilac verip kestirip atar ve ben bu takintilarimla omur boyu yasarim diye cok korkuyorum ya kisiligin bu derse ben bir haftada nasil saglikli kalabilirim bilmiyorum etrefimdaki insanlara aciyorum benim gibi bir insanla ayni evi paylastiklari icin benle birlikte olduklari icin ama farkindayim artik kimse dayanamiyor ben artik kendimden korkuyorum
Bunlar aklınıza gelen ilk duygular, düşünceler değil. Derin bir nefes alın ve her şeyin yolunda gittiğini düşünmeye çalışın. Çok kötü hissediyorsanız başlangıç için ilaç tedavisi iyi olabilir. Daha erken gitmeye çalışın.

takıntılarım ve kuruntularım kendi kendime bişeyler kurup hep kendimi suçluyorum doğru olmayan şeyler rüyalarıma bile etki ediyor bu artık çok saçma düşünceler nişanlımdan sonra böyle oldu ve şuan nişanı atıcaz o bunun piskojik olduğunu bilmiyor güvenini sarstım artık ağlarken bile ellerim uyuşuyor titriyorum nefes almıyorum kendime zarar veriyorum kimseye anlatamıyorum bu duruu kafmda bir ton takıntı kuruntu nişanlıma ablatınca rahatlıyorum ona saçma saçma şeyler anlatıp söylüyorum ve bu çekilmez bi hal aldı kaçıp gitmek istiyorum çok sıkıldım normal bi insan olmadığımın farkındayım hep etrafımdakileri üzüyorum ...

doktora gidin tabi ki ama öncelikle nişanlınıza durumunuzu anlatın.. yardım isteyin.. onun desteği sizi daha çabuk iyileştirir

doktora gidin tabi ki ama öncelikle nişanlınıza durumunuzu anlatın.. yardım isteyin.. onun desteği sizi daha çabuk iyileştirir
Nisanlima sadce bak baskasinimi seviyorum gozum disardami seni hak etmiyorum diyorum o bunlari gercek zennediyo kac kere agladim onunde nefes alamiyicak duruma geldim seni sevdigimden bu vicdanlari yapiyorum diyorum sana anlatinca rahatladim diyorum o bunun piskolojik olduguna inanmiyor aksine nisan aticaz benim bir problemim daha kendi mutlulugumdan cok etrafimdakileri onemsiyorum

Bunlar aklınıza gelen ilk duygular, düşünceler değil. Derin bir nefes alın ve her şeyin yolunda gittiğini düşünmeye çalışın. Çok kötü hissediyorsanız başlangıç için ilaç tedavisi iyi olabilir. Daha erken gitmeye çalışın.
En erken bu oldu ama ilac ne gibi tedavide bulunabilirki dusuncelerimimi kisitliyicak diye dusunuyorum hep hata yaptigimi hissediyorum dusuncelerimle nisanlimi aldattgimi kim isterki boyle insani oda hakli patladi en sonunda bu gunlerimi bi atlatsam allahtan baska ne isterim keske diyorum paraya sikisik olsam bunun gibi basit dertlerim olsada su takintilarim dusuncekerim olmasa herkez gibi mutlu olsam

ben anlamadım senin takıntıların ne nişanlınla ne ilgisi var o sana neden yardımcı olmuyor çok karışık geldi bana

ben anlamadım senin takıntıların ne nişanlınla ne ilgisi var o sana neden yardımcı olmuyor çok karışık geldi bana
Karisik degil simdi ben hep takinti yapan insandim ama cok degil anneme yalan soyledigimde yada yanlis yaptigimda soylerdim hemde bir kez degil bir kac defa

neden acaba ilkinde soyledim duymadiki
acaba kizmadi cunku hata yaptigimi bilyodum
soylemezsemde icime dert olurdu falan
ikincinkez ucuncu kez hep soylerdim anneme
cok duskundum hayatima nisanlim girdi bu
defa aynisini ona yapmaya basladim baska
erkege yakisikli dedim icimden acaba onu aldattimi eski sevgilililerim aklima geliyo ama sevmiyorum onlari biliyirum acaba neden geliyo hayla aklima gibi hep kuskuda suphedeyim bunlari nisanlima soyleyince oda sogudu kim.isterki boyle bir insani ona anlatmayincada rahatsiz oluyorum aldim randevu belki elestirebilirsiniz ama artik nefes almaz durumdayim nisanlima biseyleri anlatmazsam deli oluyorum oda hakkimda kotu dusunuyo artik bikti benden bende olsambikardim hak etmiyorum cunku ben onu

ben anlamadım senin takıntıların ne nişanlınla ne ilgisi var o sana neden yardımcı olmuyor çok karışık geldi sna
Nisanlimda hep gecmisi ozledigimi takildigimi dusunuyor cunku ona oyle yansitiyirum korkuvar ya ayrilirsak ya benden sogursa aklima bin bir turlu sey taktigim seyleri soylesem sogurmu ayrilirmi beni boyle sevsin severmi gibi sabah olsun istemiyorum sabahlari hep bu dusunceler sigra icen ben sigaradan korkuyorum degisik iki gundur okula gidemiyorum evde bataniyem filim izliyorum disari cikmak istemiyorum

psikiyatri ilaçları çok büyük bir dehliz. dr mutlaka ilaç tavsiye edecektir siz yinede bir yandan iyi bir terapist(psikolog) araştırın. kafanızı meşgul edecek uğraşılar edinin nişanlınıza durumunuzu açıkça anlatın kuvvetle muhtemel kolayca atlatacaksınız çünkü durumunuzun farkındasınız. geçmiş olsun iyi haberlerinizi bekliyoruz.

psikiyatri ilaçları çok büyük bir dehliz. dr mutlaka ilaç tavsiye edecektir siz yinede bir yandan iyi bir terapist(psikolog) araştırın. kafanızı meşgul edecek uğraşılar edinin nişanlınıza durumunuzu açıkça anlatın kuvvetle muhtemel kolayca atlatacaksınız çünkü durumunuzun farkındasınız. geçmiş olsun iyi haberlerinizi bekliyoruz.
Nisanlima anlatsamda artik umrunda degil konusmiyorum da onunla knusunca aklima kotu seyler geliyo boyle daha iyi simdilik farkindayim normal olmadiginin cunku dusundugum seyler.mantigimla kalbimlenuyusmuyo cok sacma seyler simdilik sadce sagligimi dusunmeliyim annem bunu der ben bi gideyim pskiyatriye sonuclari mutlaka yazicam buraya

psikologdan ziyade psikiyatriste gitsen sanki daha iyi, en azından şu dönemde ilaç vs yazar, rahat atlatırsın... arkadaşlarınla ama seni dolduruşa getirmeyenlerle vakit geçir, kitap oku sinemeya git düşünmemeye gayret et:=) geçmiş olsun şimdiden

psikologdan ziyade psikiyatriste gitsen sanki daha iyi, en azından şu dönemde ilaç vs yazar, rahat atlatırsın... arkadaşlarınla ama seni dolduruşa getirmeyenlerle vakit geçir, kitap oku sinemeya git düşünmemeye gayret et:=) geçmiş olsun şimdiden
Ya bende her cumlemde ya psikolog yada psikiyatri yazmisim ama aldim psikiyatriye
randevu baktim arastirdim.hatta
arkadaslarima nalatinca ayy o cocuk sana
bence ii katlaniyo baskasni seviyorum
baskasina bakiyorum bu dusunceler
soylenirmi diyolar bence tekmeyi coktan
atmali diyilar ben iyice kendimi suclu hissedip
nisanlima hemen mesaj atiyoum ben
suvluyum ben haksizim tabi yemedigim laf
kalmiyo kav yildir bikti he onu sevyrm
baskasina bakiyorum bunlar suphelerim
gercekte sadce nisanlimi sevdigimi biliyorum
ama o bunun farkinda deil gercek duygularim
ve hisslerim.saniyo tamam bu takintilarim.icin bir kez nisan attik ben onu alfatmisim.baskasyla bakisiyomusum gbi cumleler kurdum nisani attik ben rahtladim cunku vicdan takimti yapick biri yoktu artik somra o geri dondu daynamiyorrum.diye simdide sikayetci benden madem.oyle donmeseydin biliyodun takintilarimi diyorum cok sacma.dusunceler.bir an rahat nefes alamiyorum

Allah yardımcın olsun gerçekten inşallah kısa zamanda her şey düzelir mutlu olursun.
haberlerini bekliyorum ne zaman gideceksin dr a

"Mutluluki, post: 37990520, member: 617187"]Allah yardımcın olsun gerçekten inşallah kısa zamanda her şey düzelir mutlu olursun.
haberlerini bekliyorum ne zaman gideceksin dr a
[/QUOTE]
Pazartesi gunu gidicem bi nebzede olsa rahatlarim belki doktora anlatip daha ozel seyler var ben sonuclari burya yazicam ilgileriniz icin cok saolun inanin insan disarda arkadaslarina anlatamoyor ama burda kimse kimseyi tanimiyor daha rahatim cok saoln burya girmek bile boraz da olsa rahatliyorum

Back