Ölümden sonra hayat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rüyalarina girmesini bilemem de ben evrenden hicbirseyin kaybolmadigina inaniyorum
Hepimizin bir enerjisi var, yok olmak cok basitce gelmiyor mu kulaga
Ölümle herseyin sonlandigi bir dünya sence de cok anlamsiz degil mi?
Sevdiginin ölümü zor bir olay bu arada, sorgula sen yine de ama psikolojik estek de al icinden cikamazsan
Cünkü dogum kadar normal bir olay ölüm de.
Tabi ates düstügü yeri yakar söylemesi de kolay

Ölümden sonra hayat vardır. Buna inanmak Müslümanlığın şartıdır zaten ama ben bu konunun kapatılacağını düşünüyorum. Dinsel boyutu oldugu için karşıt görüşler catisicaktir

Aslinda dinsel boyutunu da gectim mantikli da düsünürsek yok olamamiz mümkün degil
Inancim geregi de ölümden sonra hayat var diyorum, mantikli düsününce de zaten maddi bedenimizi terkeden bir enerjimizin varligina inaniyorum, Bir sonraki asamayi bilmiyorum, enerji nasil kaybolur iste o olaylari da baska boyutlarda anlasilip kazanilacak bilgiler
Yani dünya kadarini biliyoruz, gerisini hepimiz bir gün tecrübe edecegiz

Öiümden sonra hayat var mi sizce ? Çok merak ediyorum . Babamın ölümünden sonra çok sorguladım bunları . Babam nerede ? Olumden sonra bir yaşam var mi ? Ruhları yaşıyor mu ? Hıc çıkamadım bu konulardan .rüyalarımaza bize geliyorlar mı

Bu konulardan çıkman gerek. Yanında olduğunu düşün, seni izlediğini ve mutlu görmek isteyeceğini.
Ben annemden sonra böyle düşünmeye çalışıyorum.
Ve hep kaybettiğim herkesi çok güzel bir yerde, kavuşmuş hayal ediyorum.

Ölümden sonra hayat vardır. Buna inanmak Müslümanlığın şartıdır zaten ama ben bu konunun kapatılacağını düşünüyorum. Dinsel boyutu oldugu için karşıt görüşler catisicaktir
Bence kapatılmasın . Ne kadar dinsel de olsa hepmizin basına gelebilecek bisey .

KURANI KERİMİ okumanızı tavsiye ederim bilmiyorsanız mealini okuyun zira ölümde yaşam gibi ve düşün kim geldiyse dünya penceresinde bakıp geçmiş... ölümü bence baki kimilerine sonsuz güzellik kimilerine acı tabi bu da amelle bağlı ve bir arkadaşımız dediği gibi inandığıniz din çok önemli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X