Ölümden başka herşey yalan

• Konu Sahibi Konu Sahibi pnr35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pnr35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
İzmir
İçim acıyor , kolum kanadım kırık Çok sevdiğim ablam, dostum,Yakın akrabam ölüm haberini aldım dün hala şoktayım 5 ay önce evlendi taze gelindi eşiyle sobadan sızan gazdan zehirlendi gelinlikle girdiği o evden kefenle çıktı daha gencecikti allahım nasıl kıydın sen onlara lütfen onlara dua edin sizden ricam melek oldu onlar şimdi ne hayallerle evlendi keşke gidebilsem görebilsem gurbet ele gelin gitti yüzü gülmedi allahım sen sabır ver..

çok üzüldüm..
allah rahmet eylesin..mekanları cennet olsun..
allah size ve tüm sevdiklerine de sabırlar versin
evet..hayatta tek gerçek olan şey ölüm malesef..(

off tüylerim diken diken oldu ( Allah rahmet eylesin canım..

En korktuğum şeyde bu işte Daha 5 aylıkmı evliydi. Off ne acı ya.. Allah'm sabır versin ailesine sevenlerine.. Başın sağolsun canım.. Ölüm zor çok zor..

doğumda ölümde herşey allahtan. kaderleri böyle yazılmış demekk allahım günahlarını affetsin mekanları cennet olsun.

Ah sizin akrabanız mıydı. Haberini okudğumda nasıl içim acımıştı hiç tanımadan. Allah size ailelerine sabır versin. Çok büyük acı tabi ki.

allah mekanlarını cennet eylesin inşallah.sizlere de sabır versin rabbim daha beter acılardan korusun canım

başınız sağolun. çok zor ölüm acısı allah sabır versin sizede

başınız sağolsun, çok çok acı bi durum. söylenecek söz yok...

Allah rahmet etsin .. Çok üzücü.. Başınız sağolsun.

off ne aci.ölum her haliyle aci ama genc olunca baska bir aci.ne diyelim kader.allah sabir versin size ve yakinlarina.

mekani cennet olsun,diger dunyada da esinden ayirmasin....

ne soylenebilirki?

cok uzuldum...

allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun çok üzüldüm...

Başınız sağolsun.sabah gazetede gördüm ben de o kadar gençler kiAllah rahmet eylesin ,mekanları cennet olsun.

Allah rahmet etsin. Mekanları cennet olsun, yattıkları yer ışık dolsun inşaAllah.

Gerçekten başınız sağolsun.Çok üzüldüm

allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun

ölüm her şekilde her insanda malesef çok acı ama bir gerçek zamanlı ya da zamansız o en gerçek bu hayatta allah rahmet eylesin sabırlar versin geride kalanlara

Allah sabirlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…