- Emoji Skoru
- 25
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi Gxuxlsxuxm Sultan
10 ağustos 2005 tarihi hayatımın değiştiği gün. ona bişey olursa yaşayamam o benim herşeyim dediğim canım babacığımı bir trafik kazasında kaybettiğim gün. o kötü haber aldığım an içime düşen o acı heran benimle. şuan bu yazıyı yazarken bile öyle yanıyoki içim bazen boğulucak gibi oluyorum avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. 4 sene oldu bazı şeyleri ister istemez aştım tabiki hayat acımasız nede olsa. gülüyosunda yemekte yiyyosun ne kadar yaşayamıycağını sansanda. herşeyi kabullendim allahın emriydi çünkü amaa... ONU ÇOK ÖZLEDİM YAA. çok çok çok özlüyorum. maalesef yapıcak hiçbişey yok yok yok. rabbim öbür dünyada biraraya gelmeyi nasip eder inşalah.her nekadar hiçbir hazırlığımız olmasada allahımdan kendime ve herkese hidayet diliyorum. hepinizin ölmüşlerinin makamları cennet olsun inşallah. ayrıca GÜLSÜMSULTAN bu konuyu açtığın için çok teşekkür ederim. birazda olsa içimi dökme fırsatı buldum.
allahrahmet eylesin canım inşlh MEVLAM cennetine layık görür de orda buluşursunuzz orası sonsuz gerçek hayat
ancak oraya gittiğimizde anlabileceğiz
dünyada hazırlanamayıp orda eksikliğini hissettiğimiz şeyler için ahlanıp vahlızyacaaz
bu bi gerçek ama RABBİM inşlh azabımızı uzun sürüdürmez
bizi inşlh mahrum bırakmaz kendinden güzelliklerinden ve sevdiklerimizden