Ölüm Saatinizi Öğrenin

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
45
şutarafagitti

Ogrenmek iyi olmadi bence kafamçokkarıştı

Daha 34 senem varmış çocuklar evlenirse torun görürüm inşallah...............ya birde geri sayıma başlıyor ya gerçekten anlamıyoruz ama her geçen saniye hayatımızı götürüyor.....

24 aralık 2052 kafamçokkarıştı daha çok var yahu :roflol:
emeğine sağlık canım a.s.

ben daha ölmek istemiyorum 2032 de ölecekmişim öyle çıktı bendaha evleneceğim eşime kavuşamadım daha ama onu özlemekten bu gidişle ben 2008 de ölürüm aşkım seni özledimmm

27 mayis 2042 saliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yazik bene yavvvvvv:roflol:jeyyar

:uhm: nasıl oldu bu ben öğrenemedim yabancı yazılar çıktıCADIARZU

ALLAH herkese hayırlı güzel ölümler nasip etsin,nasıl yasarsanız öyle ölürsünür,NASIL ÖLDÜYSENİZ ÖYLE HASR OLUNACAKSINIZ...

jeyyarbunun verdigi tarihe göre kayinbabamin 1999 ölmüs olmasi gerek daha gecen yil evlendi oysa geist bu geist:roflol::roflol::roflol:

2053 çıktı benim daha 2007 daha ebey zaman var sadece ALLAH bilir ne zaman öleceğimizi

yarın otobüs çarpmıycağı ne malum...saçma bence..
hem bu hesaba göre eşim benden 10 yıl önce ölücekmiş...ben buna dayanamam yaaa... senağlamasenağlamasenağlama

:roflol:yaa ben çoktan ölmüşüm de arkamdan ağlayanım yok

ne kötü hissediyor isan gerçek olmasada
geriye doğru sayıyor yaaa ooofff

bn 21haziran pazar günü 2076da gitçekmişim.daha varmışş.tabi bunun doğrusunu yüce rabbim bilir...

arkadaşlarr forumda en çok ben yaşayacam 25 ağustos 2078 ama allahım yaaa 69 senede ne değişirrr vallahıma billahımaaa ne garipppp 85 yaşında ölecğimmmm yuh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…