Ölüm korkusu

Tam bilmiyorum ama bilen arkadaşlar var sa düzeltsinler istanbul Üsküdar diye hatırlıyorum bir türbe var o türbede ki zati ziyarete giden insanlar boğularak ve yanarak olmuyormuş diye duymuştum kayinvalidemden burayı bulup gidebilirsin hiç olmazsa bir nebze rahatlatır seni

Aynı şeylerı mi yaşadın canım çok geçmiş olsun ben tekrar gideceğim inşaAllah atlatmak istiyorum
Başıma bir şey gelecek diye evden çıkmadığım zamanlar oldu, annemin beni işe götürdüğünü bilirim. Evde yalnızken yangın çıkacak, deprem olacak diye korkardım. Şimdi tam tersi, dünya yansa umrumda değil :)) bu daha kötü, o kesin.

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın :KK43: bende denizdeyken yengem üstüme düşmüştü nasıl becerdiyse kilolu bide ölüyorum sandim

Ay Allaha sükürler olsun yüzümde leke iz felan kalmadi ama tedavim aylarca sürmüstü igrenc bir dönemdi kizgin yag olan hicbir mutfaga veyahut nereyse hayatta kimse sokamaz beni:)) ... yengenin de büyük basarisi insan istese yapamaz aman dikkat:)

konuyu takipteyim, müsait olunca da yorumları okuyacağım belki ben de ne yapmam gerektiğini öğrenirim.
aynı korku bende de var.
ama bende bunun yanı sıra daha kötü bi korku var ki asıl gecelerimi zindana çeviren, o da sevdiklerimi kaybetme korkusu.
kendi ölümümden çok sevdiklerime bi şey olacak diye korkuyorum.
gece kaç kere üzerlerini örtme bahanesiyle gidip nefeslerini dinliyorum, sayamıyorum.
sanki ben uyuyunca annem babam veya kardeşlerimden biri uykularında ölecekmiş gibi.

annem hafiften horlasa hemen zor nefes aldığını düşünüp resmen nöbete duruyorum bazen.
bu beni çok yordu artık.
önceden de böyleydim ama bu kadar aşırı değildim.
1 buçuk sene önce dayımı kaybettiğimden beri böyleyim.
nasıl düzelir bu psikolojim bilmiyorum.
Allah hem bize hem de ailemize, bütün sevdiklerimize çook uzun ve sağlıklı ömür nasip etsin.bütün anne babaları evlatlarına bağışlasın, sevdiklerimizi bize bağışlasın.

X