• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüm korkusu:(

berna92

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
42
0
6
34
Konya
arkadaslar sizlere bisey danısıcam yaa ben yaklasık bır aydır sabahlara kadar uyuyamıyorum ölüm korkusu sardı sanki yataga yatınca ölcekmisim gibi geliyo kalbim yerinden cıkıyo gibi geliyo sabahlara kadar uyuyamıyorum napabilirim nedendirr daha yasım da 22 neden boyle bisey oldu bilmiyırum .. cokk korkuyorum sizdende boyle olanlar varsaa veya bilen varsa yardım edin banaaa:((((((

arkadaslar sizlere bisey danısıcam yaa ben yaklasık bır aydır sabahlara kadar uyuyamıyorum ölüm korkusu sardı sanki yataga yatınca ölcekmisim gibi geliyo kalbim yerinden cıkıyo gibi geliyo sabahlara kadar uyuyamıyorum napabilirim nedendirr daha yasım da 22 neden boyle bisey oldu bilmiyırum .. cokk korkuyorum sizdende boyle olanlar varsaa veya bilen varsa yardım edin banaaa:((((((

bende şu anda 25 yaşındayım aslında uykuyu çok severim ama bir kaç yıl önce benim de böyle bir dönemim oldu. gece uykum gelmiodu. yatağa yatıyordum gözümü kapattığım anda kötü kötü şeyler görüyordum kalbim çarpıodu çok korkuyordum. sonra şöyle yaptım. gün içinde kendimi çok yoruyordum.spor yürüyüş falan derken yatağa yattığımda çok yordun oluyordum. yataktada dua ediyordum hep. genelde de dua ederken uyuyakalıyordum :1: böylece geçtü eskisi gibi kafamı koyduğum zaman uyur oldum. sende bunu dene bi istersen. ilgilendiğin bir spor varsa onunla uğraş yoksa yürüyüş yap bol bol iyice yorul uyumadan sonra da dua et. umarım işine yarar seninde :34:

aynen bende yaşadım zaman zaman yaşıyorum eskisi kadar şiddetli olmuyor ama. Dua okuyunca gerçekten ferahlıyor insan. birde gun içinde oluyorsa zihni başka şeylere yogunlaştırmak gerek. bu korkuyu yenmek için psikologa da gittim turlu kıtaplar da okudum ama en etkilisi dua. İnşirah suresi ozellıkle. Anlamına da odaklanınca cok iyi geliyor

arkadaslar sizlere bisey danısıcam yaa ben yaklasık bır aydır sabahlara kadar uyuyamıyorum ölüm korkusu sardı sanki yataga yatınca ölcekmisim gibi geliyo kalbim yerinden cıkıyo gibi geliyo sabahlara kadar uyuyamıyorum napabilirim nedendirr daha yasım da 22 neden boyle bisey oldu bilmiyırum .. cokk korkuyorum sizdende boyle olanlar varsaa veya bilen varsa yardım edin banaaa:(((((([/QUO
canım ya kıyamam, neden başladı ki bu, bence önce bunu bul canım ne oldu da bu korku seni sarmaya başladı

Back