SalvaMea Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2007 760 4 116 Eskişehir 19 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi SalvaMea #1 Merhaba Meltem Hanım ; Yutma güçlüğü çekiyorum,yemek yerken,birşeyler içerken yutacağım sırada kalbim çok hızlı atmaya başlıyor. Bazen öleceğim korkusuyla saatlerce uyuyamıyorum,kalabalık ortamlarda nefesim daralıyor derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Merhaba Meltem Hanım ; Yutma güçlüğü çekiyorum,yemek yerken,birşeyler içerken yutacağım sırada kalbim çok hızlı atmaya başlıyor. Bazen öleceğim korkusuyla saatlerce uyuyamıyorum,kalabalık ortamlarda nefesim daralıyor derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
yasemin49 Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2008 167 0 116 Muş 19 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi SalvaMea #2 canım gemiş olsun ama sendeki belitile panik atak belitisi
Dr.Phil.R. Meltem Kavcar Sirmali Nirvana Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 1.579 17 643 İstanbul 20 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi SalvaMea #3 Perşin, yakınınızda bulunan bir meslektaşıma başvurmalısınız. Sağlıkla,