- 4 Nisan 2022
- 12
- 3
- 1
- 23
- Konu Sahibi Zyhahahaha
-
Psikolojik destek alman gerek tabiki de. Neden seyrettin ki böyle bir şeyi ?Merhaba arkadaşlar Ocak ayında bir genç çocuğun ölüm görüntülerini cenaze aracini son yoğun bakımdaki halini kazasını felan herşeyini izledim o günden beridir içimi bir ölüm korkusu sardı adım atsam ölecekmiş gibi hissediyorum sürekli kendime günler koyuyorum kötü rüyalar görüyorum tabirleri ölüme çıkıyor çok psikolojik olarak yıprandım benim gibi bu durumu yaşayanlar varmı varsa lütfen dalga geçmeden söylesin ne yapmam gerek
Bu kadar etkileneceğimi duşunemedimPsikolojik destek alman gerek tabiki de. Neden seyrettin ki böyle bir şeyi ?
Yok ölen çocuk erkektiBenide Başak cengiz çok etkiledi. Eskiden sokakta yürürken çok cesaretliydim şimdi bende korkuyorum gelip birisi saldırıp öldürecek diye bu kadın cinayetleri insanı ister istemez korkutuyor psikolojisini etkiliyor
Beni de cok etkiledi aksam yolda yürümeye korkar oldum. Kulagimda kulaklik varsa, sürekli arkama bakiyorum. Insan cok etkileniyorBenide Başak cengiz çok etkiledi. Eskiden sokakta yürürken çok cesaretliydim şimdi bende korkuyorum gelip birisi saldırıp öldürecek diye bu kadın cinayetleri insanı ister istemez korkutuyor psikolojisini etkiliyor
"Cesaret edip de yapamayanların konusu" derken ne demek istediniz?Cesaret edipte yapamayanların konusu. Ölümden neden korkuyorsun yeğen asıl yaşamaktan kork
valla zaman zaman bana da oluyo cidden kötü bi durum keşke izlemeseydin hiç aklını başka şeylerle meşgül etmeye çalış canmMerhaba arkadaşlar Ocak ayında bir genç çocuğun ölüm görüntülerini cenaze aracini son yoğun bakımdaki halini kazasını felan herşeyini izledim o günden beridir içimi bir ölüm korkusu sardı adım atsam ölecekmiş gibi hissediyorum sürekli kendime günler koyuyorum kötü rüyalar görüyorum tabirleri ölüme çıkıyor çok psikolojik olarak yıprandım benim gibi bu durumu yaşayanlar varmı varsa lütfen dalga geçmeden söylesin ne yapmam gerek
İstersen konuşabiliriz damla bende kızım rahatsız olmaSöylediklerinizin aynısını yasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?