- 27 Şubat 2018
- 3.667
- 5.469
- 158
- Konu Sahibi RagnarLodbrok
Her an ölecekmişim gibi geliyor. Direnmekten çok yoruldum. Sanki kendimi bırakırsam öleceğim. Kalbim sürekli sancıyor. Bi göğüs kemiklerim ağrıyor bir sol kolum uyuşuyor. 4-5 ay içinde sırf bu sebeple iki kez kalp kontrolü oldum. Sıkıntı yokmuş çok şükür. Bu sefer de stresten kalbime zarar vermişim gibi geliyor. Bebeğim var uykusuz kalıyorum. Uyku düzeni oluşmadı hala. 10 aylık kendisi. Doğum sonrası ölümcül bir olay atlattım. Beyin damarıma pıhtı attı ve 6 ay kan sulandırıcı tedavisi oldum. Pıhtı atma anını saniyesi saniyesine hatırlıyorum. Annemin bağırışını kayınvalidemin bağırışını ve bayılma anımı unutamıyorum. Bayılmadan önce tek gözüm kör olmuştu. Günlük hayatta ne zaman böyle görme sorunu yaşasam başım dönse yine bayılacağım öleceğim diyorum. Eşime her güm ölmekten korkuyorum diyorum o da yıprandı. Psikologa gideceğim de henüz doktor bulamadık. Dertleşmek için yazıyorum. Gebelik tansiyonum vardı. O zamanlar hep 15-10du tansiyonum. Bi ara 12-8 civarı seyretti normale döndü dedim. Bu aralar da hep 11-6,5 gibi bu sefer de düşük diye korkmaya başladım. Ölmek istemiyorum evladımın büyüdüğünü görmek istiyorum. Korkuyorum eşim işteyken bana bi şey olursa da çocuğum saatlerce yalnız napar diye. Nörologum bir daha bu durumu yaşamayacaksın dedi. Ama Allah bilir ya yaşarsam? Okb tedavisi görmüş biriyim bu arada. Şu an okb olarak sadece ölüm korkusunu takıntı yaptım sanırım. Pıhtıdan önce 1 hafta başım kopacak şekilde ağrımıştı şimdi de 1 haftadır ağrıyor ama o kadar şiddetli değil ya klima çarptı ya gerginlikten diyip geçiştiriyorum ama çok çok çok korkuyorum. Yarın mülakatım var ve ölüm korkusunu düşünüyorum hala ve hala.