adet görmüyor siz de iltihap vardır diye düşünüyorsunuz vee 6 ay geçiyor:1shok:
ben bir ay adet görmesem ve iltihap oldugundan şüphe etsem bogazımdan keser bir doktora görünürüm herhaldeCADIARZU benim aklım almadı affet 6 aylık bebgi insn nasıl hissedemez ki ya ne bilim oynar tekme atar bunları yapmasa bile karındaki şişlik kişiyi rahatsız ederşakkıdı ahhh canım allah sabır versin umarım en küçük sorunlarla atlatırsınız bu dönemi:)
HADDİM DEGİL AMA TECAVÜZE UĞRAMIŞ BİR KIZIN BU KADAR CESARETLI OLMASI BENİ ŞAŞIRTTIsengözlerimebaksanab
fairylike canım katılıyorum. Şeniz
hadi diyelim bulantısı vs olmadı, bebek de tekmelemiyor,
ama kardeşinin cinsel hayatı varmış, cinsel hayatı olan 1 insan adeti gecikince (6ay boyunca bide) şüpelenmez mi hamile olabileceğinden?insanın başına böyle birşey geldiğinde ilk şüpenilcek şey hamileliktir, iltihap değil.
Bebek tekmelemesinide geçsek 6 aylık bebek bu karnında nereye gömülebilir..:ecrin_bebek:
Orda tam göbeğinde koca bir şişlik olmalı :1ninca:
ben buraya takıldıgım için başka yerlere yoruma geçemiyorum , konu sahibi gelse de cevaplasa artık..
cnm. benim bu şekilde doğum yapanları bile duymuştum ama doğruluğuna inanmak gerçekten zor..bide her ay düzenli adet olupta yinede gebe olan bu yüzden anlamayn kısım var..ama bu arkadaşın durumu böyle diil.şimdilk denilene inanmaktan başka yapcak bişiyimz yok .
Haklısınız,mantıklı düşününce doğrusu bu ama burda ne doğru olmuş ki....işte zaten bundan insan bekar ve genç bir kızın "hamile" olma olasılığını düşünemediğinden veya kısaca "konduramadığından" hastadır denmiş geçiştirilmiş....demek ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?