- 24 Mart 2007
- 1.039
- 6
- 116
- 42
- Konu Sahibi gamze_8
-
İlginiz için hepinize teşekkür ederim
Dün kardeşimle evde yalnız konuşmaya çalıştım.Ben biraz kilo alınca sormuştum oda her sorduğumda ben kendimden eminimbaktım yok diyodu.Annemde soruyodu annemede öyle diyodu.Sonra bi ara evet hasta olmuoydu ama sonradan anneme hep hasta oldugunu soylemıs bı arada gordum demıstı yanı ınanmıs annemde bebek altı aylıkmı pek emin değilmiş tam bı kontrol olmamış yani dedi içine çekiyomuş bide çok bariz belli deildi yoksa anlaşılırdı bilmiyoruz ama daha küçük galıba bugun doktora gidicekler yoksa hiçmi kimse anlamıcak ve dün bana anlattı çocuk buna hep demiş gidip aldırcam dur para ayarlıcam deyıp oyalamış sonra günü geçti diyerekten yüklü miktarda para istemişler çocukta ayarlıcam falan demiş en son bakmışlar olmuyo tabii umursuz gidersin ben gelene kadr aılemın yanında kalırsın demiş ailesinede demiş sözde ama insan ailesine soylesene bu kadr sert cıkısabılırmı anlamıyorm sonra bana nıye soylemedın dedım ben hep yardım etmeye calısıyodum babama soylemememden korkmus kımseye bısı soylememıs çocuklada dun konusuyolar pişkin pişkin özür dileyip annemler gelcek kardesımde gıtcekmıs konuscaklarmısmıs ya sankı zaman var yanı onunda umrunda deıl
amacım sizin sözlerinizi yargılamak diildi zaten yukardaki cümlelere dikkatiniz çekerim..annede ablada kızlarının bir ilişki yaşadığını hatta cinsel boyutunu bilir gibi şüphelnemişler.Ben genç kızın ilişki alayışının (yani cinsellik boyutunda) olmaması gerektiğini varsayarak yazdım. Yani normal ailelerimiz içindeki bekar kızların "arkadaşlık" anlayışları neyse öyle yaşıyolar varsayarak yazdım...yoksa asla ve asla ailesi bu boyutta bir ilişkisi olduğunu bilerek tahmin etmemiştir demiyorum....Hangi aile bile bile böyle bir şeye göz yumar ki....Ben olayı o yaştaki bekar bir genç kızın daha önce yaşamış olduğu talihsiz olayın da etkisiyle ailesinin onun "kendi halinde" bir yaşantı sürdüğünü umdukları bir hayatı örnek verdim....Misal vermek istemem ama şimdi bana 23 yaşındaki komşu kızının hamile olduğunu söyleseler "yok derim saçmalıyosunuz" bekar kendi halinde bir kız....ama aynı yaştaki evli olan bir arkadaşımın başı dönse "acaba hamilemidir" derim....Yaptığınız yorum doğru ama benim beynim bir ailenin bile bile böyle bir olaya izin müsade etmeyeceklerini umarak ve öyle düşünmek isteyerek yazdım....Yoksa elbet benim de aklım gayet iyi eriyor ama insan bazen burnunun ucundakini göremiyor, konduramıyor.....olamaz diyor. Ana - baba her an herkesin başında bekçi gibi dikilemez ki.
şimdi belki beni fazlasıyla yargılıcaksınız ama benim ailem hadi kabul etti bu dağılmış aile o bebeğe hiç bişey veremez aksine babam bize ne verdiki onada göstericek çocuk öğrendimki esrarkeş içkici biri nikah olsa nolcak o çocuk ailesi zaten hiçbi şekilde kabul etmiyo hayatlarını iice zindana çevirir obebek nasıl yetişir ben düşündüm arkadaşlar bebeği artık gidip uzak bi yerde doğurucak bi şekilde ayarlanıcak bi evlat hasreti çeken bi aile bulunup verilecek ve en azından o bebeğinde daha iyi bir hayatı olcak
sizden ricam şudurki aile nasıl ne şekilde bulabiliriz internetten baktım ama hiçbi bilgi yok bana yardımcı olan olursa sevinirim
çocuk oyalıyo izne gelce bi ay sonra bakarız diyomuş öyle diyosunda arkadaşım böyle giderse çocuk doğucak veeeeeee şimdi bişey öğrendimki çocuk 7.5 aylıkmış:1shok::1shok::1shok::1shok:anlamadığım ablamın beşe girdi yeni onun karnı bile okadar değil nasıl olur ah ah ah bu nasıl bi dert allahım sınıyo bizleri biliyoorum bu çok ağır bilmiyorum eve gidince arıcam çocuğu numarayı bulup gerekırse dedıgınız gıbı komutanını falan arıcam göndersinler yada biz gitsek nasıl olur ya bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?