Ölüm haberi aldım

mekanı cennet olsun
geride kalanlara da Allah sabır versin
hayat işte, elin kolun bağlandığı yerden biri daha

çok üzücü Allah rahmet eylesin, eşine de sabır ve dayanma gücü versin

allah sabır versın..
Allah yardımcısı olsun dayanma gucu versın...
allahım kımseye yasatmasın

Amin kızlar sağolun kolay değil biz bile şoktayken yaşayanları düşünemiyorum zor çook zor

Başınız sağolsun bende yılbaşı akşamı bir akrabamızın arkadaşının ölüm haberini aldım.
oda doğalgaz zehirlenmesi hanım hastanedeymiş
yeni evlilermiş üstelik kızcağız hamıleymiş
ama kocası vefat etmiş
Rabbim rahmet etsin yakınlarına da Allahım sabırlar vesın

allah rahmet eylesin rabbim ailesine ve eşine kat kat sabır ve dayanma gücü versin.çok üzücü bir durum ateş düştüğü yeri yakarmış elden bişey gelmez

Allah rahmet eylesin.Rabbim gani gani sabır versin.başları sağolsun.

bu gece herkes yeni bir yıla girmeyi kutlarken bazıları yüreğinde korla giriyor.bugün öğlen ablamın arkadaşının eşi ile doğalgazdan zehirlendiğini ve eşinin vefat ettiğini öğrendim.o kadar kötüyüm ki hüngür hüngür ağladım.bu kızın hiçmi yüzü gülmeyecek daha yeni evlilerdi 1 sene bile olmadı.yarabbim sen sabır ver nerede üzülen,ağlayan varsa.kimseye bu acıyı yaşatma(amin):1no2::saruboceq::saruboceq:

[sıze="2"]allah rahmet eylesin, sevenlerine sabırlar versin..
Katlanması çok zor ama doğanınkanunu elden ne gelirki..

Mekanı cennet olsun, kabri nurla dolsun...[/sıze]

allah rahmet eylesinnnn
bizde küçük beş yaşında oğlan çoçuğunu kaza nedenile yıl başında iki gün once kaybettikkk

allah rahmet eylesinnnn
bizde küçük beş yaşında oğlan çoçuğunu kaza nedenile yıl başında iki gün once kaybettikkk

Yaaa sizinde başınız sağolsun.Rabbim sabırlar versin kimseye evlat acısı yaşatmasın.Çok üzüldüm inan

Başınız sağolsun canım. Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın.

Back