Ölüm haberi aldım

ABERK

Canım zuzum
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2009
1.133
321
323
Bu gece herkes yeni bir yıla girmeyi kutlarken bazıları yüreğinde korla giriyor.Bugün öğlen ablamın arkadaşının eşi ile doğalgazdan zehirlendiğini ve eşinin vefat ettiğini öğrendim.O kadar kötüyüm ki hüngür hüngür ağladım.Bu kızın hiçmi yüzü gülmeyecek daha yeni evlilerdi 1 sene bile olmadı.Yarabbim sen sabır ver nerede üzülen,ağlayan varsa.Kimseye bu acıyı yaşatma(Amin):1no2::Saruboceq::Saruboceq:

Allah ailesine ve eşine sabır versin.Allah rahmet eylesin:çok üzgünüm:

Arkadaş şu an hastanede kızın ayaklarında uyuşma varmış eşinin ölümünü duymuş sürekli ağlıyormuş ikiside daha çok genç 28 yaşındalar ya kız bu çocuğu çookk seviyordu Rabbim ona dayanma gücü versin sağolun arkadaşlar dualarınız için

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin..
Ölümün hepsi üzücü, ama genç ölümleri ,birbaşka yürek yakıyor..

Allah ailesine ve eşine sabır versin..

Allah rahmet eylesin ailesine ve eşinede sabırlar versin,benimde dayım şu an çok ağır durumda:((
sanırım son anlarını yaşıyo çok üzgünüm elimizden hiç bişey gelmiyor...

Allah geride kalanlara sabır versin.Ne kadar zor bir şeydir yarabbim.Umarım bu acıyı yaşayacak sabrı olur:(

canım ne yazıcağımı bilemedim .silip silip yazdımm...ALLAH ım sabır versin ALLAH rahmet eylesinn kader iştee insanın elinden hiçbirşey gelmiyo malesefff .çok üzüldüm canım

çokkk zor çok acı bi durum... allah sabırlar versinn..

rabbim sabır versin
çok zor bi durum
allah rahmet eylesin

allah rahmet eylesin basi sagolsun gercektende uzuldum yaa olacak is mi offf kader e karsi gelinmiyor iste

Back