Hayirİlaçlar değil, eksikliği yapar. İlaçları kullandıkça düzelirsiniz.
Tiroidlerinize bakıldı mı?
Saglik ocagina gitmistim ben.Devam ederse oyle olacak gibiYakın dostumda kullanıyor B 12 nedense o da daha beter oldu demir de alıyordu galiba başka doktora gitti tahliller daha kötü çıktı şimdi senden de duyunca şaşırdım acaba ilaçlar yaramıyor mu ? Şimdi de ferifer vermiş doktoru sen de başka doktora gitsen iyi olur.
Bende niye oyle olmadi ya :/ azcik enerjim vardi onu da aldi resmenBen benexol kullanıyorum. Beni daha canlı yapıyor ama bu sefer doktorumdan iğne isteyeceğim çünkü hapı almayı bazen aksatıyorum.
Ayrıca ısırgan otu tohumu günde bir tatlı kaşığı alıyorum bal ile karıştırarak. Hem bana aşırı enerji veriyor hem yıllardır kanımda olan enfeksiyonumu giderdi hem de süt yapıyor. Hatta şimdi de bir kaşık alayım. Tavsiye ederim.
Tuhaf olan su ki ilaclari kullanmadan onceki halimden daha beter oldum..Napacagimi da bilemiyorum. resmen oluden farkim yok cunkuİlaçları bilmem ama d vitamini eksikliği ve kansızlık halsizlik yapar.
Bende de anemi vardı. Sürekli uyku isteği, uyanamama, baş dönmesi vs oluyordu, halsizlik had safhada. Şimdi hamilelikten dolayı kan ilacı, vitamin takviyesi vs. derken baya baya enerjik oldum. Eskiden daha halsizdim.
O zaman size dokunuyor. Mide ile ilgili bir probleminiz varsa belki dokunuyordur. Doktorunuza sorun derim.Bend
Bende niye oyle olmadi ya :/ azcik enerjim vardi onu da aldi resmen
Kizlar aranizda hic b12 vitamini veya d vitamini kullanmis olan var mi? Doktora gittim diyetisyen icin tahlil yapmaya yuksek kansizlik d vitamini eksikligi dedi ilac yazdi.Sonra diyetisyene gittim kiz da tahlilimi gorunce dedi ki doktorunun gozunden kacmis b12 eksikligi de var.Her neyse 1 haftadir 3 unu de kullaniyorum.B12 nin adi apikobal.Ama kizlar bilduginiz gibi degil ,azicik enerjim vardi onu da aldilar sanki benden bu ilaclar.Hangisi yapiyor onu da bilmiyorum.Sabah ac karnina kan ilacini yatmadan once de d vitamini ile b12yi iciyorum ama ne fayda..Bildiginiz olu gibiyim evde kolumu kaldiramiyorum surekli uzanmak uyumak istiyorum.Evdekilerin o kadar dikkatini cekti ki surekli uyumam uyuyamiyorum hep bi uyku hali her seye daha karamsar bakiyorum.Evdekilerde saniyor ki canim bir seye sikkin moralim bozuk halbuki konusacak halim bile yok.Neden boyle? Sizde de oyle oluyor muydu?.Yanlis bir sey mi yapiyorum anlamadim.
Oyle mi dersiniz? Cunku ilaclari kullanmadan onceki halimden daha beter oldum..Bu dediginiz durumlar b12 ve d vitaminin eksikliginden kaynakli kebdimden biliyorum bende resmen olu gibiyim vitaminleride erinip bi turlu almadigim icin bu haldeyim
Degerleriniz yukseldikce kendinize gelirsiniz
Kizlar aranizda hic b12 vitamini veya d vitamini kullanmis olan var mi? Doktora gittim diyetisyen icin tahlil yapmaya yuksek kansizlik d vitamini eksikligi dedi ilac yazdi.Sonra diyetisyene gittim kiz da tahlilimi gorunce dedi ki doktorunun gozunden kacmis b12 eksikligi de var.Her neyse 1 haftadir 3 unu de kullaniyorum.B12 nin adi apikobal.Ama kizlar bilduginiz gibi degil ,azicik enerjim vardi onu da aldilar sanki benden bu ilaclar.Hangisi yapiyor onu da bilmiyorum.Sabah ac karnina kan ilacini yatmadan once de d vitamini ile b12yi iciyorum ama ne fayda..Bildiginiz olu gibiyim evde kolumu kaldiramiyorum surekli uzanmak uyumak istiyorum.Evdekilerin o kadar dikkatini cekti ki surekli uyumam uyuyamiyorum hep bi uyku hali her seye daha karamsar bakiyorum.Evdekilerde saniyor ki canim bir seye sikkin moralim bozuk halbuki konusacak halim bile yok.Neden boyle? Sizde de oyle oluyor muydu?.Yanlis bir sey mi yapiyorum anlamadim.
Degerlerin normale donunce nasil hissettin.Ben hepsini kullandım
B12 kompleks şeklindedir zaten başka b vitaminleriyle beraber
D vit zaten damla ya da ampuldür
Kan ilacı biraz kabızlık bulantı vs yapabilir
Kan ilacını gece yatarken aç karnına içiyorum
Süt ürünüyle almaman lazım
D vitaminini de yağa damlatıp içiyordum
B12 de tok karnına sabah kahvaltıdan sonra
Bunlar sana psikolojik olarak kötü etki etmiş. Halbuki insanı kendine getirirısrarla devam et derim sonuç almak 1 ayı falan bulabilir
Halsizliğim, yataktan sürünerek kalkmam geçtiDegerlerin normale donunce nasil hissettin.
Benimki de dusun insallah banada enerji gelir.Halsizliğim, yataktan sürünerek kalkmam geçti
Kendimi enerjik hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?