• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölü gebelik dış gebelik yada gebelik devam edecek bilmiyorum buna nedeniyor

masalsu44

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2014
18
1
6
34
Malatya
Merhaba arkadaşlar ben şuan 7.haftalık hamileyim ama yolunda gitmeyen birşeyler var 6.hafta ya kadar kan değerlerim çok güzel yükseldi 6.haftamda doktorum ultrasyonla baktı kese düzgün değil dedi bi kan değerlerine bakalım dedi o gün kan değerim düştü tekrar 2 gün sonra kan değeri yenilendi kan değerim tekrar yükseldi dış gebelik dedi sonra keseye baktı dış gebelik değil ölü gebelik dedi 1.2 güne kadar kanaman olur dedi ben şimdi 7+3 günlük hamileyim şuan ne ağrım ne kanamam hiç birşey yok çok bunaldım düşünmekten lütfen benim gibi olanlar yardım edin acillllllllllll

Merhaba arkadaşlar ben şuan 7.haftalık hamileyim ama yolunda gitmeyen birşeyler var 6.hafta ya kadar kan değerlerim çok güzel yükseldi 6.haftamda doktorum ultrasyonla baktı kese düzgün değil dedi bi kan değerlerine bakalım dedi o gün kan değerim düştü tekrar 2 gün sonra kan değeri yenilendi kan değerim tekrar yükseldi dış gebelik dedi sonra keseye baktı dış gebelik değil ölü gebelik dedi 1.2 güne kadar kanaman olur dedi ben şimdi 7+3 günlük hamileyim şuan ne ağrım ne kanamam hiç birşey yok çok bunaldım düşünmekten lütfen benim gibi olanlar yardım edin acillllllllllll

canım kese bozulmuşsa malesef boş gebeliktir kızkardeşimde bu yüzden aynı senin döneminde kürtajla aldırmak zorunda kaldı çünkü ölmüştü

Aynen banada geçen yil oldu onuncu haftaya kadar beklettiler sonuc kurtaj.sigara kullaninca oluyo genelde..o sonuca varldi

ben sigara kullanmıyorum ama işte oolacağı varsa oluyo yapacak birşey yok artık birşey düşünemiyorum sadece sonuçlansın hayırlısıyla.seninki normal gebelikmiydi ben klomen kullandım sorada çatlatma iğnesi yaptırdım ilk uygulama işte bu durumdayım.

ben sigara kullanmıyorum ama işte oolacağı varsa oluyo yapacak birşey yok artık birşey düşünemiyorum sadece sonuçlansın hayırlısıyla.seninki normal gebelikmiydi ben klomen kullandım sorada çatlatma iğnesi yaptırdım ilk uygulama işte bu durumdayım.

canım benım gecen yıl normal gebelıktı..hıc aklım almadı hem ılac kullandıırılıp nasıl boylebır gebelık olabılıyor.Benım dr um eger cenın anomaliliyse vücudunuzun kendı kabul etmez bununda boyle olması bır sanstır.Yoksa bebek degıl anormal birşey doğar yasasa bıle..gıbı seyler soyledı.Cok daıyı bır dr a gıttım bunları duymak ıcın ve kurtajımı o yaptı.Fakat gebelık takıbımı o yapmamıstı.Ne kanamam ne agrım olmustu.

Bır an once bu durumdan bu psıkolojıden umarım kı kurtulursun cok zor bılıyorum.Gecen yıldan sonra bır daha korkudan denemedık bıle bız.bu sene ıns

Bebeğin anne karnında ölmesi gebeliğin sağlıklı olmadığı anlamına gelir. Aslında hayırlısı ne ise o olsun demek bana kalırsa daha doğru olacaktır.

Bebeğin anne karnında ölmesi gebeliğin sağlıklı olmadığı anlamına gelir. Aslında hayırlısı ne ise o olsun demek bana kalırsa daha doğru olacaktır.

Tabiki öyle hakkımızda ne hayırlıysa o olsun ama böyle sonuçlanmadan beklemekte kötü birşeymiş ellinde olmadan sıkıntıya giriyosun bekleyeceğiz artık yapacak birşey yok

Gecmis olsun canim bende ekim ayinda senin yasadiklarini yasadim ama umarim bebgini kurtarirsin iyi bir dr un varsa progestanla veya takviye igneler oluyormus bunlari kullandirabilir, benimde kese duzensizligi vardi kese buyuyordu ama 6 haftada kanamam basladi 1 hafta surdu bebek dusmus kurtaj dediler devlet hastanesinde 1 gun onceden hastaneye yattim 8 saat ac susuz kaldiktan sonra sabah son kez ultrasona girdim ve bebegimin kalbi cok az olmakla birlikte atmaya baslamis, bana bir gun oncesi bos kese dediler bir aksamda hem bebek olustu hem kalbi atti, ben burdayim anne dedi, hemen hastaneden ciktim rapor verdiler progestan kullanmaya basladim, 2 gun sonra kontrole gittim bebegimin kalbinin durdugunu ogrendim, bana hep bos kese dediler kese duzensiz bos gebelik dediler Allahin isi kurtaj gunu bebegimin kalp atisini duydum sevincim uzun surmedi, nasip degilmis, ama ilgili bir dr um olsaydi 7 gun kanamam oldugunda progestan verirdi. Canim progestanla hamileligini tamamlayan var, ama onun bu dunyada rizki varsa hersekilde gelir dunyaya, umudunu yitirme bana kalirsa 9 haftaya kadar bekle. Allah hayirlisini versin canim,

Gecmis olsun canim bende ekim ayinda senin yasadiklarini yasadim ama umarim bebgini kurtarirsin iyi bir dr un varsa progestanla veya takviye igneler oluyormus bunlari kullandirabilir, benimde kese duzensizligi vardi kese buyuyordu ama 6 haftada kanamam basladi 1 hafta surdu bebek dusmus kurtaj dediler devlet hastanesinde 1 gun onceden hastaneye yattim 8 saat ac susuz kaldiktan sonra sabah son kez ultrasona girdim ve bebegimin kalbi cok az olmakla birlikte atmaya baslamis, bana bir gun oncesi bos kese dediler bir aksamda hem bebek olustu hem kalbi atti, ben burdayim anne dedi, hemen hastaneden ciktim rapor verdiler progestan kullanmaya basladim, 2 gun sonra kontrole gittim bebegimin kalbinin durdugunu ogrendim, bana hep bos kese dediler kese duzensiz bos gebelik dediler Allahin isi kurtaj gunu bebegimin kalp atisini duydum sevincim uzun surmedi, nasip degilmis, ama ilgili bir dr um olsaydi 7 gun kanamam oldugunda progestan verirdi. Canim progestanla hamileligini tamamlayan var, ama onun bu dunyada rizki varsa hersekilde gelir dunyaya, umudunu yitirme bana kalirsa 9 haftaya kadar bekle. Allah hayirlisini versin canim,

Teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun canım birazda olsan umut oldun bana çok sağol benim hiç ağrımda yok kanamamda kafamı karıştıran zaten bu o yüzden ilaçta vermedi bekleyeceğiz dedi bekliyorum bakalım inş sonumuz iyi olur bütün hislerimi kaybettim ama yinede allah hayırlısını versin

selam kızlar ben 7+3 haftamdayım kesem 22mm yolk kesem görünüyor ama bebek yok yok yok iki hafta önce de görünmedi şimdi de yok... doktor 1 hafta geriden geldiğini söyledi ve bebeğin şimdiye kadar görünmüş olması gerektiğini söyledi başımızdan aşağı kaynar sular döküldü eşim benden de kötü oldu çok üzgünüz şu anda. ikimiz de bunca zaman bekledik tam kendimizi tüp bebeğe hazırlamış doktorla konuşmuş yerini fiyatını belirlemiştik adet olmayı bekliyordum ki hamile olduğumu öğrendim dünyalar bizim oldu herkese söyledik herkes şok olmakla beraber mutluluktan bizim gibi ne yapacağını şaşırdı ancak sonuç bu... ikimizde de sorun yok nedensiz inferlite dediler 4 sene sonra böyle bir mutluluk ve sonu ... Şimdi kızlar benim durumumda olup da bebeğini sonradan gören oldu mu yoksa doktorun dediği gibi bu gebelik düşük yada kürtajla sonlanacak mı? :( 4 gün sonra tekrar çağırdı tekrar bakıcaz dedi ancak bundan sonra görünmesi düşük ihtimal yüksek olan ihtimal ise sonlanacak dedi okuduğum yorumlarda yolk kesesi varsa bebek de görünür diyorlar bu ne şimdi çıldırıcam... Güçlü durmaya çalışıyorum eşim daha çok etkilendiği için ama zor çoookkkk zor çok.....

Back