Gebeliğe Hazırlık Ölü Dogumdan kac Ay Sonra hamile kaldiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen bende öyle düşünüyordum zaten 3 defa hamile kalabildim gerisi gelir diye düşünüyorum ama pco var ve doktor ilerlemiş dedi. İkizlerimde tedaviyle olmuştu klomen kullanmıştım. O zamanlar pco ilerlemiş dememişti sanırım üzüntü etkiledi gerçekten hala üzülüyorum hala ağlıyorum bana olumsuz yansıyor ama napalim taş değiliz ya nasıl uzulmeyelim

Bu çok normal ya acınızı yaşayın doyasıya, sakın içinize atmayın. ben sağlıklı oğlumu doğuma kadar ağladım acaba doğacakmı gerçekmi bu falan diye kendimi boşuna stres yapmışım diyorum. Gayet sağlıklı doğdu. Şu an yaşayın acınızı bol bol içinize atarsanız daha kötü olur. Yine tedaviyle olur canım seninde inşallah, tıp çok ilerledi. Acınızı yaşayın ama sağlığınıza da dikkat edin sağlıklı bebişler sağlıklı bedenlerden gelicek, inanın yeter herşey olur kısmetimizde varsa

Canim cok Zor demi nasil atlatacm diye dusunuyorum Seninde basin sagolsun rabbim Sanada en kisa zamanda Hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin insAllah. Allah sabredenlerle beraberdir bizide insallah sevindirir.

İnşallah canım senin bir tane bal oğlun varmış Allah bağışlasın o seni teselli eder anneliği tattin. Allah'ım bizlere de nasip etsin

Canım ben de 3 ay önce 21 hafta 2 günlükken oğlumu ölü doğurdum. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben toparlanamadım. Düşünmüyorum daha bebek. İnşallah hayırlısıyla anne olursun.
Canim Neden dusunmuyosun sorabilirmiyim? Ben suan cok istiyorum acaba yanlismi dusunuyorum. Ama Baska hicbisey istemiyorum sadece rabbim saglikli Bir evlat versin diye bekliyorum.

Canim Neden dusunmuyosun sorabilirmiyim? Ben suan cok istiyorum acaba yanlismi dusunuyorum. Ama Baska hicbisey istemiyorum sadece rabbim saglikli Bir evlat versin diye bekliyorum.
Yaşama sevincimi kaybetmiş gibi hissediyorum. Hiçbir şey istemiyor canım. Ot gibi yaşıyorum resmen.

Canim Bizim burda gosteriyolar kucagina veriyolar Bide ustelik illa foto cek diyolar Sonra pisman olursun diye. Bizde yaptik ve Hic pisman degilim cunku oda bi evladim Nebiliyim ileride kardeslerine gosteririz felan. Evet belki Bu dunyada cok aci cekeceklerdi rabbim buyuk.

Canim cok Zor demi nasil atlatacm diye dusunuyorum Seninde basin sagolsun rabbim Sanada en kisa zamanda Hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin insAllah. Allah sabredenlerle beraberdir bizide insallah sevindirir.
Valla bana zor geldi canım 8. Aya girdik ama içim yine yangın yeri. Kimselere belli etmiyorum herkes şuanda normale dondum iyiyim sanıyor bir tek annemle babamı kandiramiyorum kasımdan gözümden anlıyorlar. Bebeklerim köyümüzde kardeş kardeş yatiyorlar biz başka yerde yaşıyoruz inan köye gitmek istemiyorum. Orada guldugumde eglendigimde hemen bebekler aklıma geliyor hicbisi den tat alamaiyorum. Anca zor durumda olan insanlari gördükçe halime sukrediyorum. Sağlığımız yerinde olsun gerisi gelir elbet ama sabredemiyoruz işte

Yaşama sevincimi kaybetmiş gibi hissediyorum. Hiçbir şey istemiyor canım. Ot gibi yaşıyorum resmen.
Ay canim Oyle deme umudumu tum kaybetmekten korkuyorum... biran once bende hayata geri donmek istiyorum suan Benimde canim hicbirsey istemiyor.. ama bakiyorum Herkez hayatinda Esim bile hayata dondu.. ben daha yas tutuyorum. Beni disari cikartamiyolr cok kotuyum.

Bize de burda keainlkle yasakmış, ben görmek iatedim 2 dr tuttu beni doüumdan sonra kalkmıyim diye hayır sakın bakma ömür boyu aklından çıkmaz o görüntüsü dedi, hep güzel hatırla dedi zaten anında sakimleştiriciyi vurdular ertesi gün gözümü açtım ben 2 3 gün öyle sarhoş gibiydim ilaçlardan .. hepsi.geçiyor geçecek sizinde zamanla inşallah .. bana böyle diyenlere kızardım hep geçmiyor zamanda acımda derdim, hepsi geçiyor

InsAllah canim insAllah gecer zamana birakiyorum herseyin ilaci sabir.

Allah bol bol sabırlar versin başka ne desem boş. Geçen sene bende 22 haftalik doğum yaptım enfeksiyondan dolayı.. riskli gebelik uzmanı 1 sene düşünme dedi kendi doktorum 3 ay yeterli dedi enfeksiyon olduğu 1 ay içinde kesinleşince genetik testlerin sonucunu falan beklemedim. 40im çıkınca bir ayda d.kontrol hapı kullandım 1 ay sonra bıraktık o ay olmadi 2. Korunmasız ayda geldi bebeğim çok şükür. Iyiki yapmışım hemen ıyiki kalmışım diyorum cunki aynı senin gibi yeni bir bebekle toparlanirim diye düşünmüştüm. Vede nasip herşey demekki Rabbim zamanını belirledi ve gönderdi. Tek sorun eğer 2-3ay korunacaksaniz mutlaka psikolojik destek alın ben almadim ve gebeliğin özellikle 22. Haftaya kadar zehir oldu yine aynısı olurmu diye çok korkarak geçti. Şimdi 30 haftalik olduk halada endişeler bitmiş değil doğuma kadar sürecek sanirim. Rabbim sizede en kısa zamanda sağlıkla yeniden nasip etsin.

Amin canim, cok sukur hamile kalmissin rabbim bizede versin insAllah. 3 hafta Sonra sonuclar aciklanacak insallah lohusalim bitince baslamak istiyoruz korunmayi Hic dusunmuyorum. Anca yeni bi hamilelik Bu aciyi dindirir... Bu hamileliginde cok rahat gececegini dusunmuyorum ama Hayirlisi tabi..

Canım korunmayı düşünmüyorum deme korun. Benimde enfeksiyondu crp değerim 200 lere çıktı az kaldik bende öluyordum.doktor önce 3 ay korun dedi sonra 6 aya çıkardı. Rahim kendini zor topluyor. Yeni bir hamilelige hazır olmadan hamile kalırsan yine kötü sonuç alabilirsin. Ben 6 ay korundum gecen ay denedim olmadı olmamasına çok üzülmedim çünkü ne kadar geç olursa o kadar iyi rahmim guclensin iyice toparlansin iyilessin

Bilmiyorumki canim bi doktorla gorusmem gerek o nezaman basla derse baslarim ozaman insaAllah. Rabbim Sanada tez zamanda versin insAllah.

Boyle düşünmeniz cok normal ve bu yeni bir umut demek umut etmekten de hiç vazgeçmeyin Rabbim küçük bebeginizi cennette alsn size de şefaatçi eylesinn

Bilmiyorumki canim bi doktorla gorusmem gerek o nezaman basla derse baslarim ozaman insaAllah. Rabbim Sanada tez zamanda versin insAllah.
İnşalah canim ama bence korun. Ben geçen ay korunmayı bıraktım bu ay ikinci ay daha olmadı annem iyi diyor. Zaman geçtikçe rahmin daha da iyileşir toparlanır yenilenir. Sende doktorunu dinle ne zaman derse o zaman başla

Doktorumla Haftaya randevum var Ben hollandada yasiyorum burda genelde beklemenize gerek Yok diyolar Hayirlisi bakalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…