- 29 Ekim 2020
- 26
- 8
- 29
-
- Konu Sahibi Bilgeyildiiz
Hamile kalabildin mi ondan sonra, inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar verir rabbim sana bana ve bizim gibi olan herkese çok yıpratıcı bir dönem.Öncelikle Başınız sagolsun. Bende kiizmi kaybettim 4 aylikti meleğim suyu bitti kalbi hastaydi yavrumun ve kromozom bozukluğu var dedi doktorum. Kalbinin durmasının sebebini araştır pihtilasma testi yaptırdın mi daha once
ağolun sizinde başınız sağolsun çok zor bir durum. Doğum yaptıktan sonra genetik test için kan verdik 3 ay da çıkıyormuş sonucu benimde oğlum olacaktı. Bir sorun yok dedi doktor takdiri ilahi gördüm ben minik bir bebekti tırnakları bile vardı aynı babasına benziyordu yani neden olduğunu bizde anlamadık.Hamile kalabildin mi ondan sonra, inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar verir rabbim sana bana ve bizim gibi olan herkese çok yıpratıcı bir dönem.
Sağolun sizinde başınız sağolsun çok zor bir durum. Doğum yaptıktan sonra genetik test için kan verdik 3 ay da çıkıyormuş sonucu benimde oğlum olacaktı. Bir sorun yok dedi doktor takdiri ilahi gördüm ben minik bir bebekti tırnakları bile vardı aynı babasına benziyordu yani neden olduğunu bizde anlamadık.
Daha 44 gün oldu.. Amin ins. Pihtilasma testini de yaptır bence belki ondan kalbi durmuş olabilirHamile kalabildin mi ondan sonra, inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar verir rabbim sana bana ve bizim gibi olan herkese çok yıpratıcı bir dönem.
Çok çok üzüldüm daha çok yeni Allah sabır versin, genetik test de hepsi çıkıyormuş pıhtılaşma testi ayrı mı yapılıyor bilmiyorum. İlk çocuğunmuydu kaç yaşındasınDaha 44 gün oldu.. Amin ins. Pihtilasma testini de yaptır bence belki ondan kalbi durmuş olabilir
Basiniz sagolsun insallah tekrar hamile kalirsiniz benimde ilk bebegim 4 aylikti kalbi durdu sizi anliyorum bir de ilk hamilelikse cok zor oluyor nasipte yokmus olmadi verende mevlam alanda ben tekrar hamile kaldim sukur kizimi kucagima aldimMerhaba, yaklaşık 2 ay önce 5 aylık bebeğimin kalbi durdu, hamile kalmadan öncede doktor yumurta tembelliğin var demişti ama araştırdığıma göre yumurta tembelliği olanların adetleri çok düzensiz oluyormuş ama benim öyle değil gayet düzenli. Aslında şunu sormak istiyorum biraz zor hamile kalabilmiştim bu olay beni çok yıprattı ama tekrar istiyorum ve korkuyorum bazı insanlarda doğum yapan kadınların daha rahat hamile kalabildiğini bu yumurta tembelliğinin düzeldiğini söylüyorlar doğru mu yani tekrar aynı şeyleri yaşarım diye çok korkuyorum lütfen tecrübeli anneler cevap verin.
Allah razı olsun amin inşallah, Genetik test yaptırdık onda herşey çıkıyormuş ama 3 ayda sonuçlanıyormuş daha 1 ay oldu yaptıralı ama çok sabırsızlanıyorum yeniden hamile kalmak istiyorum gece rüyalarımda görüyorum oğlumu hamile olduğumu kimseyle paylaşamıyorum bunları eşim üzülmesin diye onunla yada çevremle kendimi çok boşlukta hissediyorum oyüzden burayı açtımBaşın sağ olsun
Gözlerim doldu. Allah sana en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. Kanında pıhtılaşma var mı ona baktır mutlaka.
Yengemde yumurtalık tembelliği varmış. Tüpünün birisi hiç çalışmaz, öbürü yarım durumdaymış, öyle demiş doktoru. Ama peşpeşe 2kızı oldu. Gebeliğe engel değil, sadece biraz daha zor oluyor gebe kalmak. Rabbim nasip etsin tekrardan inşallah
Evet stres çok etkiliyor biliyorum ama engel olamıyorum kendime , seninde başın sağolsun bebeğini hayırla büyütmeni nasip etsin rabbimB
Basiniz sagolsun insallah tekrar hamile kalirsiniz benimde ilk bebegim 4 aylikti kalbi durdu sizi anliyorum bir de ilk hamilelikse cok zor oluyor nasipte yokmus olmadi verende mevlam alanda ben tekrar hamile kaldim sukur kizimi kucagima aldim
yumurta tembeligine doktor ilac veriyor genelde yoksa siz evde kürlerden deneyin streste neden olur unutmayin
Amin inşallahÇok yakın arkadaşım yumurtalıklarından sebep hamile kalamıyordu epey uğraştı. Tüp bebek yöntemiyle bebeğini kucağına aldı ama baya yorucu bir hamilelikti. Zaten hamile kalamıyorum diye korunmuyordu birkaç yıl sonra kendiliğinden hamile kaldı. Başınız sağolsun, umarım sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Çok yakın arkadaşım yumurtalıklarından sebep hamile kalamıyordu epey uğraştı. Tüp bebek yöntemiyle bebeğini kucağına aldı ama baya yorucu bir hamilelikti. Zaten hamile kalamıyorum diye korunmuyordu birkaç yıl sonra kendiliğinden hamile kaldı. Başınız sağolsun, umarım sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız
B
Basiniz sagolsun insallah tekrar hamile kalirsiniz benimde ilk bebegim 4 aylikti kalbi durdu sizi anliyorum bir de ilk hamilelikse cok zor oluyor nasipte yokmus olmadi verende mevlam alanda ben tekrar hamile kaldim sukur kizimi kucagima aldim
yumurta tembeligine doktor ilac veriyor genelde yoksa siz evde kürlerden deneyin streste neden olur unutmayin
Allah razı olsun, amin inşallahBaşın sağ olsun
Gözlerim doldu. Allah sana en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. Kanında pıhtılaşma var mı ona baktır mutlaka.
Yengemde yumurtalık tembelliği varmış. Tüpünün birisi hiç çalışmaz, öbürü yarım durumdaymış, öyle demiş doktoru. Ama peşpeşe 2kızı oldu. Gebeliğe engel değil, sadece biraz daha zor oluyor gebe kalmak. Rabbim nasip etsin tekrardan inşallah
Ayrı cnm o eğer pihtilasma varsa hamileliğin de igne yada ilac kullanmak zorunda kaliyosun. Ilk bebegimdi evet 31 yaşındayım. Cok zor cnm Allah sana da sabır versin ins sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbım herkese..Çok çok üzüldüm daha çok yeni Allah sabır versin, genetik test de hepsi çıkıyormuş pıhtılaşma testi ayrı mı yapılıyor bilmiyorum. İlk çocuğunmuydu kaç yaşındasın
Amin canım amin benim eltimin de daha önce böyle olmuş genetik test yaptırmış orda çıkmış kan pıhtılaşması o kapsamlı bi test kromozomlar falan da ne varsa o test te çıkıyorAyrı cnm o eğer pihtilasma varsa hamileliğin de igne yada ilac kullanmak zorunda kaliyosun. Ilk bebegimdi evet 31 yaşındayım. Cok zor cnm Allah sana da sabır versin ins sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbım herkese..