Ölü doğum yapan anneler kaç ay sonra tekrar hamile kaldınız?

ilksah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
3.859
6
358
Merhaba arkadaşlar,
Maalesef 1 hafta önce ölü doğum yapmak zorunda kaldım bebeğimde 15bin bebekte bir görülen problem çıktı :(
Görüştüğüm tüm profesörler, doktorlar gebeliğin devamı ve bebeğin yaşamına dair olumlu ışık gösteremediler gebeliği sonlandırmak mecburiyetinde kaldım ve normal doğum yolu ile 3 buçuk aylık bebeğimin yaşamına çok acı da olsa son verildi :(

Tekrar hamile kalmak istiyorum bu tip durumu yaşayan anneler ne kadar zaman sonra tekrar hamile kaldınız?
Avantajları, dezavantajları neler?
Ben açıkçası 2-3 ay sonra tekrar hamile kalmak istiyorum korkularım çok yüksek ama bi bebeğimin olmasını istiyorum tavsiyeleriniz neler?

Merhaba arkadaşlar,
Maalesef 1 hafta önce ölü doğum yapmak zorunda kaldım bebeğimde 15bin bebekte bir görülen problem çıktı :(
Görüştüğüm tüm profesörler, doktorlar gebeliğin devamı ve bebeğin yaşamına dair olumlu ışık gösteremediler gebeliği sonlandırmak mecburiyetinde kaldım ve normal doğum yolu ile 3 buçuk aylık bebeğimin yaşamına çok acı da olsa son verildi :(

Tekrar hamile kalmak istiyorum bu tip durumu yaşayan anneler ne kadar zaman sonra tekrar hamile kaldınız?
Ben açıkçası 2-3 ay sonra tekrar hamile kalmak istiyorum korkularım çok yüksek ama bi bebeğimin olmasını istiyorum tavsiyeleriniz neler?

Geçmiş olsun canım .
Benım ilk hamıleliğimde 11. haftada sonlandırıldı :43: önce gelişimi sonra kalbı durmuştu. patalojıden olumsuz sonuç çıkmayınca doktorun oneerdıgı sureden sonra çalışmalara başladık.3 ay korunduk 4. ay yenıden hamıle kaldım .doktorun onerdiği süreden sonra hemen başlamalı çünkü rahim buna hazırken hamile kalmak daha kolay oluyomuş.:17:
Hatta o zamanlar yazdıgım yazıyı yollayayım

12 ocak 2013
''Hepimize Geçmiş olsun :(
Bende 09.01.13 de doktor kontrolunde 11 haftalık bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim.Doktorum Hamileliğimi kürtajla sonlandırdı.bugun 3. günüm kanamam azalmaya başladı.Doktorum antibiyotik ve apranax fort verdi.Apranaxı ağrın olsada olmasada muhakkak ye çünkü rahimin yapışmasını engelleyici özelliği var dedi.Kürtaj sonrası hamile kalamamanın sebeplerinden biride buymuş.Bebeği muhakkak patolojiye göndermek gerekli sebebi öğrenmek ve bir sorun varsa tedavi etmek için.Sonuçlar 10 gün sonra çıkacak inşallah kötü bişey çıkmaz.
ilk 3 ay malesef korunucaz:( İstisnalar olabilir ama çogunlukla rahim toparlanamadığı için 2. gebeliği kaldıramıyomuş.Aynı şeyleri tekrar yaşamaktansa beklemek daha ıyı.Üç ay nasıl geçer bilmiyorum gerçi
Kızlar Doktorunuz size ne gibi tavsiyelerde bulundu ?''

:31: zaman çabuk geçiyor

Geçmiş olsun canım .
Benım ilk hamıleliğimde 11. haftada sonlandırıldı :43: önce gelişimi sonra kalbı durmuştu. patalojıden olumsuz sonuç çıkmayınca doktorun oneerdıgı sureden sonra çalışmalara başladık.3 ay korunduk 4. ay yenıden hamıle kaldım .doktorun onerdiği süreden sonra hemen başlamalı çünkü rahim buna hazırken hamile kalmak daha kolay oluyomuş.:17:
Hatta o zamanlar yazdıgım yazıyı yollayayım

12 ocak 2013
''Hepimize Geçmiş olsun :(
Bende 09.01.13 de doktor kontrolunde 11 haftalık bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim.Doktorum Hamileliğimi kürtajla sonlandırdı.bugun 3. günüm kanamam azalmaya başladı.Doktorum antibiyotik ve apranax fort verdi.Apranaxı ağrın olsada olmasada muhakkak ye çünkü rahimin yapışmasını engelleyici özelliği var dedi.Kürtaj sonrası hamile kalamamanın sebeplerinden biride buymuş.Bebeği muhakkak patolojiye göndermek gerekli sebebi öğrenmek ve bir sorun varsa tedavi etmek için.Sonuçlar 10 gün sonra çıkacak inşallah kötü bişey çıkmaz.
ilk 3 ay malesef korunucaz:( İstisnalar olabilir ama çogunlukla rahim toparlanamadığı için 2. gebeliği kaldıramıyomuş.Aynı şeyleri tekrar yaşamaktansa beklemek daha ıyı.Üç ay nasıl geçer bilmiyorum gerçi
Kızlar Doktorunuz size ne gibi tavsiyelerde bulundu ?''

:31: zaman çabuk geçiyor
Doktor bana süre vermedi sadece 2 ay folik asit kullan sonra korunmayı bırak dedi ben 1 ay sonra tekrar folik asite başlayıp 3. ay dolduğunda da korunmayı bırakıp denemek istiyorum inşallah bu kez mutlu olurum :(

Bende bebeğimi kaybettıkten bır ay sonra folık asıt e başladım . bır sorun yoksa 2-3 adet donemının geçmesını bekletıyor doktorlar.3 ay bence ideal bır sure .
Hayırlısı olur ınşallah ,guzel haberlerrını alırız:34:

merhaba arkadaşlar,
maalesef 1 hafta önce ölü doğum yapmak zorunda kaldım bebeğimde 15bin bebekte bir görülen problem çıktı :(
görüştüğüm tüm profesörler, doktorlar gebeliğin devamı ve bebeğin yaşamına dair olumlu ışık gösteremediler gebeliği sonlandırmak mecburiyetinde kaldım ve normal doğum yolu ile 3 buçuk aylık bebeğimin yaşamına çok acı da olsa son verildi :(

tekrar hamile kalmak istiyorum bu tip durumu yaşayan anneler ne kadar zaman sonra tekrar hamile kaldınız?

canım benimde 8 hatfalıktan bebeğimin kalbi durdu,
dr um beklemene gerek yok dedi,
kürtajdan 1 hatfa sonra kontrole gittim, ilk adetine kadar bekle sonra kalırsın inşallah dedi

Ben 38 haftalık bebeğimi kaybettim olu doğum yaptim.aradan 5 ay geçti tekrar ne zaman gebe kalabileceği bilmiyorum yorumlarinizi bekliyorum.

1,5 yil sonra kendimi toparlamam gerekiyordu

Ben 38 haftalık bebeğimi kaybettim olu doğum yaptim.aradan 5 ay geçti tekrar ne zaman gebe kalabileceği bilmiyorum yorumlarinizi bekliyorum.
Merhaba sizin durum daha kötüymüş ben mayıs ayında 8+4 haftalıkken kalp atısı durdugu için kaybettim. bir adet dönemi gecirip tekrar hamile kaldım. Su an 1 aylık rabbim bir daha yasatmasın cok acı birşey. Sizde beklemeyin derim kendinizi hazır hissediyorsanız hemen calısmalara baslayın. Umarım en yakın zamanda bebişli haberinizide alırız :)

Merhaba sizin durum daha kötüymüş ben mayıs ayında 8+4 haftalıkken kalp atısı durdugu için kaybettim. bir adet dönemi gecirip tekrar hamile kaldım. Su an 1 aylık rabbim bir daha yasatmasın cok acı birşey. Sizde beklemeyin derim kendinizi hazır hissediyorsanız hemen calısmalara baslayın. Umarım en yakın zamanda bebişli haberinizide alırız :)
Saolun evet benimki daha zor.yedi aymii bitirdim artık düşünüyorum yavaş yavas

Merhaba canım bende 5 aylıkken kaybettim yavrumu.tekrar hamilelikte doktorunuz ne dedi en önemlisi sen hazır mısınız bence bunları sorgula kendinde eyer ben hazırım diyorsan da düşün artık

Merhaba canım bende 5 aylıkken kaybettim yavrumu.tekrar hamilelikte doktorunuz ne dedi en önemlisi sen hazır mısınız bence bunları sorgula kendinde eyer ben hazırım diyorsan da düşün artık
Merhaba doktorum normalde Biryil bekleşen iyi olur ama en azından 6 ay geçsin demişti.eylülde sekiz ayim doluyor ve artik istiyorum canli bi bebek kucagima almaya çok ihtiyacim var

Selam kardeşlerim,bende 4 gün önce 18 haftalık gebeliğim normal doğum la sonlandırıldı. Çok acı bi süreç geçirdim. Önce omfolasel teşhisi sonra amniyosentezden daha sonra da trimizo 18 teşhisi konuldu.ve bebeğim melek oldu :(
Çocukları çok seviyorum Rabbim ogluma ve tüm çocuklarımıza sağlık versin. Umarım yeniden gebe kalıp sağlık la kucağımiza alırız. Hepimize sabırlar diliyorum.

İlkşah Hnm bende bebeğimi 39haftalıkken kaybettim bebeğim strese girip kakasını yapmış ve boğulmuş ben sancılanıp normal doğuma gittim ve bebeğin öldüğünü söylediler doğumdan sonra 3-4 gün önce ölmüş olduğunu söylediler.doktorum 3ay sonra tekrar hamile kalırsın dedi.ama ben acele etmek istemiyorum siz hamile kaldınız mı?nasıl geçti bu süreç? İlaç tedavisi oldu mu ?kendime yakın hissettiğim aynı acıyı yaşadığımız için üye oldum buraya inanın bana yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü ne yapacağımı bilmiyorum

Basiniz sağolsun Rabbim sabir
Selam kardeşlerim,bende 4 gün önce 18 haftalık gebeliğim normal doğum la sonlandırıldı. Çok acı bi süreç geçirdim. Önce omfolasel teşhisi sonra amniyosentezden daha sonra da trimizo 18 teşhisi konuldu.ve bebeğim melek oldu :KK43:
Çocukları çok seviyorum Rabbim ogluma ve tüm çocuklarımıza sağlık versin. Umarım yeniden gebe kalıp sağlık la kucağımiza alırız. Hepimize sabırlar diliyorum.
Basin sağolsun canim hepimiz sözün bittiği yerdeyiz Allah YARDIMCINIZ olsun

Back
X