- 24 Şubat 2008
- 3.183
- 1.093
- 373
- Konu Sahibi minikkuzum
-
söylediler söyledileeeerrr..çok şükür Allah ıma.olurmuş meğer olmaz sanıyordum..hiç kızmadan,korkutmadan,abartmadan sevdirerek oldu işte. şimdi anne kakam geldi galiba dediklerinde sevinçten uçuyorum hemen koşuyoruz.aa oğlum araba yapmış,uçak yapmış dedikçe gülüyor masumlar..ne büyük iş onlar için.Allah ım tüm çocukların hayatlarını güzel etsin.biraz duygusalım şu ana bebeğini kaybedenlerin sayfasını okudum.Allah ım onlarada nasip etsin de tek dertleri kaka çiş olsun
ilginden dolayı çook teşekkür ederim canım.evet çok zor gelmişti ama hallettik çok şükür.bir anda oluverdi.yazık çocuklara 5. gün çok üzdüm küstüm saatlerce ağladım ama gerçekten ağladım deliler gibi.sonra çok pişman olup ertesi gün sevgiyle yaklaştım oyun yaptım filan o oldu o gün öğrendiler.tabi arada kaçabilir hiç sorun değil.birkaç kez gece biri kaçırdı,bi de tuvalete koşarken bazen kaçırıyorlar hiç kızmıyorum olsun napalım..beni düşündüğün için çok mutlu oldum çok teşekkür ederimAyyyy bu mesajını yeni okudum nasıl sevindim senin adına anlatamambenim oğlanda kakasını ördeğe benzetiyor çok dua ettim sana senin durumun bizden daha da zor çünkü 2 canlısın 2 çocukla ne kadar düşündüm seni. devamı gelir artık korkma .. arada ufak tefek kaçırırlar yine ama olsun.
ilginden dolayı çook teşekkür ederim canım.evet çok zor gelmişti ama hallettik çok şükür.bir anda oluverdi.yazık çocuklara 5. gün çok üzdüm küstüm saatlerce ağladım ama gerçekten ağladım deliler gibi.sonra çok pişman olup ertesi gün sevgiyle yaklaştım oyun yaptım filan o oldu o gün öğrendiler.tabi arada kaçabilir hiç sorun değil.birkaç kez gece biri kaçırdı,bi de tuvalete koşarken bazen kaçırıyorlar hiç kızmıyorum olsun napalım..beni düşündüğün için çok mutlu oldum çok teşekkür ederimsiz ne yaptınız oldu mu olacak mı
7 yaşında hala bezle mi geziyor?nasıl yani?
canım kuzuların kaç yaşında.benimkiler tam 3 yaşında öğrendiler.geçen yaz öğretemedim 3 ay uğraştım olmadı bu yaz 1 haftada öğrendiler.bilincindeydiler galiba artık.tuvaletteki dinazora su verelim,kakandan araba yap hadi gibi şeler çok işe yaradı.ikisini bir alıştırdım ben ama tek tek de olabilir tabi.birbiriyle yarışa sokmadan öğretebilirsin.her uykudan uyandıklarında ve yemeklerden bşiraz sonra bi de şimdi çişi gelmiştir diye düşündüğünde götür.hazırsa çocuk zaten böyle böyle alışıyor ve kendisi söylemeye başlıyor.sakın kızma surat asma nolur,ben yaptım hala vicdanım sızlıyor yüreğim yanıyor inan.merhaba
bende ikilzeirme egitim vermeye çalışıyorum benimkilerde erkekkk
naptınızz siz alıştılar mı şimdi bugün bizim ilk günümüz tek tek alıştırıyorum benn
tavsiyeleirnize ihtiyacım var(
merhaba bende salı günü alıştırmaya başladım önce denizi alıştırdımcanım kuzuların kaç yaşında.benimkiler tam 3 yaşında öğrendiler.geçen yaz öğretemedim 3 ay uğraştım olmadı bu yaz 1 haftada öğrendiler.bilincindeydiler galiba artık.tuvaletteki dinazora su verelim,kakandan araba yap hadi gibi şeler çok işe yaradı.ikisini bir alıştırdım ben ama tek tek de olabilir tabi.birbiriyle yarışa sokmadan öğretebilirsin.her uykudan uyandıklarında ve yemeklerden bşiraz sonra bi de şimdi çişi gelmiştir diye düşündüğünde götür.hazırsa çocuk zaten böyle böyle alışıyor ve kendisi söylemeye başlıyor.sakın kızma surat asma nolur,ben yaptım hala vicdanım sızlıyor yüreğim yanıyor inan.
seninki de mi deniz bizim de denizimiz varmerhaba bende salı günü alıştırmaya başladım önce denizi alıştırdım
ilk gece bekleidm çiş yapıp yatsın diye ,baktım çiş yapmıyor bez bagladım ama gece 12 de aglayarak uyandı çiş var diye çok şaşırdık hemen şişenin için çiş yaptırıp bezi çıkardım çıkarış o çıkarış hem gece hem gündüz,kesitk bezi 3 kez çiş kaçırdık 2 kezde kaka bugün 6 gün ve gayet iyiyiz şimdi sıra digerindeee uumaırm oda kolay lkeislir 2.5 yaşındalar bu arada
arkadaşım sen ikizden sonra bi 3. yü nasıl yaptın valla ben hiç düşünmüyorum:)
aaah arkadaşım bu başlığı açarken ne hallerdeydim bilsenya belki alakasız olacak ama bu başlık çoook şekermiş adı bile güzelbu alışkanlığı kazandırmak isterken zorlanmaya bile razı o kadar çok insan var ki çok şanslısınız ne güzel. Allah hepinizin çocuklarına sağlıklı uzun ömürler versin
seninki de mi deniz bizim de denizimiz variyi sevindim valla iyi olmuş ardeşi de alışır işalllah..ben 3.yü düşünmüyordum kii.korunduğumuz halde oldu..şokkkk geçirdim 2 ay ağladım ama aldırmadım tabiki de çünü o kendi isteğiyle geldi oğullarıma bir erkek kardeş daha yai başına gelince alışıorsun.şimdi doğacağı günü iple çekiyorum güzel bişey bu bebek yavv..biliyorum çok zor ama naparsın onun da bu dünyaya gelmesi gerekiyormuş
çok geçmiş olsun kayra ya..çok şükür ki geçmiş.benim denizim 1900 gr gökayım da 2450 gr doğdu onlar da 36 haftalık.yalnız hala ufak duruyorlar.neden bilmiyorum .biri 12.750 kg diğeri 13.900 ve boyları 92 cm civarı..3 yaşlarını bitireli 2 ay oldu.bazen kafama takıyorum baya bi özlellikle deniz çok küçük alıyor başka çocukların yanında kendinden küçükler onlardan uzun.seniniler nasıl.nasıl büyütecem ben bu çocukları bilmem.yemek de seçmezler pek ama ne bileyim valla.demekki gelecegi var mış yavrununn zor olacagını zaten send ebiliyorsun benim eşimd ebir kız olsn istiyor amaaa ben düşünmüyorum
allahım bana degil isteyenlere ver diyorum vallaa isimlermiz deniz efe ve kayra ege
kayranın anlamaı allahın hediyesi lutüf demek ,ben 3.5 aylık hamile iken ögrendim ikiz oldugunu kuzucklarımın
ve sonradan ögrendigime kayra ismini koydum
çünkü gerçekten lütuf tu gelmiş gizlice yerlemiş ve 3.5 ay bizdne habersiz yaşamış oradaa
36 haftalık dogurdum 1700 dogdu kayraa ve kalbi delik dogru yemedi besleyemedik 2 kez ameliyat oldu fıtıktan
allahımmm zor günlerdi vallahi ya ,dedim allah verdi allah korurrr ve şimdi tam bir canavar olduuu
gerçekten adı gibi mucize çocukkk
denizde 2300 dogdu sorunsuz bir bebektii çook zorluk yaşadım bilirsin zaten anlatmaya gerek yok
ama şimdi onların ilişkileirni gördükçe iyiki ikiz olmuşlar diyorum ne bir arkadaşa nede bize ihtiyaçları var oyanamk için eglenmek için yetiyorlar bir birleirnee
hayır canım günde tamamdır ne gece ne gündüz ne dışarda bez yok.zaten olay bu. bi bağlayıp bi açtın mı olmuyor bu iş.geçen sene öyle yapmıştım gezmeye giderken bağladım bazen bağlamadım olmadı.ama o zaman da gece problemi yoktu bizde şanslıyım yani.teşekkür ederim inşallah öbür oğluşum daha kolay alışırpeki dışarı çıknca bez bağlıyomuzun,geceleri ne yapıyosun.ne sıklıkta söylüyolar wc. bu arada geçmiş olsun atlattın darısı gelecek minik adamın başına sağlıkla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?