- Konu Sahibi minikkuzum
4 gün oldu hiç ilerleme yok ben götürmezsem söylemiyorlar.3 yaşında ikiz oğullarım kafayı yiyecem.ümidim kırıldı moralim çok bozuk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 gün oldu hiç ilerleme yok ben götürmezsem söylemiyorlar.3 yaşında ikiz oğullarım kafayı yiyecem.ümidim kırıldı moralim çok bozuk
evet ben de sakinledim artık dün kendimi harap eymiştim ama çocukları korkutmaktan başka bir şey değilmiş meğer.şimdi çok sıcak ve cesaretlendirici davranıyorum bugün tuvalette baya zaman geçirdik.çişleri söylemeseler de altlarına kapek kaçırmıyorlar.ama kaka bakalım nolacak denizim bugün bana dedi ki ben kakaları sevmiyorum onlar kötü,yemem ben onları dedi.ben de oğlum kakalar iyidir içinde arabalar vardır,hem yapınca yüzmeye gideronlar dedim.korkuyor galiba.kızmıycam artık hiçççbenim kızım yaklaşık 2 haftada anca alıştı. ilk başlarda kızıyordum sinirleniyordum oda sanki inadıma yapıyordu ama sonra tamam önemli değil kızım sorun değil diye kızmadan temizledim.kızım buna karşılık tuvalete gitmeye başladı..
canım benim kzıım da 2,5 yaşında ben de başladım eğitime. bende istediiğim sonucu alamıyorum ama zorlamıyorum, moralimi de şimdilik bozmuyorum, ben de 4 gün oldu başlayalı. tuvalete sadece su ve fırça oynamak için giriyor.. evet hiç hijyenik değil ama tuvalet korksuunu yener belki diye müsade ediyorum iğrenerek
yaşlı bir teyze bana şunu tavsiye etmişti dene istersen, eğer evinizin önü müsaitse çocuğun oynayabileceği bir alan var ise, çocuğun altını bağlamadan oyuna çıkar,çocuk bırak istediği gibi çişini yapsın, aldırış etme,ıslak kalsın, zaten o bir süre sonra kendiliğinden rahatsız olacaktır, sıkıntıyı anlayanıca çiş yapmanın önemini anlar herhalde ben şimdi çalışıyorum da 2 hafta sonra tatile çıkacağız. o zman deneyeceğim bu tekniği baklaım biizmki rahatsız olacak mı?
offf senin durum baya ciddiymiş, hamile de olunca herhalde sen iyice panikledin, hormonlar da farklı çalışınca ooff seni düşnemiyorum, güzelim bak, nasıl olsa öğrenecekler, tek ihtiyaçları zaman, bak onlar daha çok küçük, seninle şuan inatlaşıyorlar, bence rahat bırak onları, çişi öğretmeye devam et ama sabret, zorlama, tuvalet eğitiminin ne kadar önemli oldğundan bahsediyor uzmanlar, yapılan bir yanlış çocuğun bütün psikolojisini etkileyeblirmiş, sakin ol.
işin ciddiyetini anladım artık tamamdır üstüne gitmiyoruuz iyilikle söylüyoruzteşekkürler canımaynen öyle canım. oğlumun kaka sorunu vardı . çok gittik üstüne . offff offf.
sakın arkadaşım acele etme . bırak zamnala öğrensinler.
teşekkür ederiiiiz..evet çok şükür olduseninkini de takip ediyorum olur inşallah.. küçük tabi biraz zorlanmamn nomal galiba.ama olacak inşallah..seni de tebrik ediyorum azminden ve sabrından dolayıayy canım nasıl sevindim anlatamam.kocaman maşallah kuzulara Devamı gelir artık bizde de gelişme var.wc ye çişini yaptı,kendi isteğiyle gittik wc ye ve oturttum.sonra da yaptı.inşallah hallolur bu iş.
valla ben kontrolümü yitirdim.3 yaş büyük bir yaş geçen yaz öğrenemediler bu yaz da öğrenemezlerse seneye kalacak.bi de ekimde bebek doğacak.al sana herkese maskara olacam dalga geçmeleri en çok sinirimi bozan şey sanki ben istiyorum.küstüm onlarla konuşmuyorum şimdi biliyorum yanlış yapıyorum ama içimden gelmiyor moralim çok bozuk sürekli gözümde yaş ufaktan ufaktan akıyor.hem acıtorum hem kızıyorum.altları 5 gündür açık ama değişen bişey yokkkk.babam robot sözü ermişti altlarına yapmazlarsa hemen almış gelmiş bez bağlanmıyor diye.şimdi bütün gün robotla oynuyorlar ama yapmaya devam.kaldırsam mı robotları bilmiyorum şaşkınım şaşkın