Olmuyor Olmuyor spor farz oldu bana!!

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
Kızlar Slm.. Diyet konusunda çektiğim sıkıntıları paylaşmak istedim sizlerle.. En baştan başlamak lazım sanırım anlatmaya ..

İşe başlamadan önce boy 180 ve 65 kg idim, o zaman bile kiloluyum derdim inanamıyorum kendime :umursamaz: 2,5 yıldır oturarak çalışmaktan masa başında ki atıştırmalardan 24 kg aldım kızlar :sinifsinif: Hemde 1 sene içinde aldım bu kiloları.. boy avantajı dedik falza göstermiyordu ama özellikle karın bölgem yağ topluyor benim; sonuç 3 kat göbek bel diye birşey yoktu zaten artık :umursamaz: 2009 nisan ayında diyete başladım kızlar.. Abur cubur yok tatlı felan kestim hepsini 7 kg verdim ekim 2009 ayına kadar.. Çok üzgünüm çoook

Ama kızlar zayıflamam durdu..artık ne kadar uğraşsamda 81 kg dan aşağıya inemiyorummafoldumben K-flekes felan denedim ama yok anacım banamısın demiyor yani :umursamaz: yazık bide 1 aydır kendime işkence yaptım onu yicem sabah öğlen diye :roflol: :mymeka: veeeee benim 2 ay sonra nişanım, 6 ay sonra düğünüm var :gitme:
ACİL ZAYIFLAMAM LAZIMMM CADIARZU
Karar verdim bu iş spor olmadan olmicak oturduğum ilçede belediyenin spor tesislerine yazılmaya karar verdim ama hangi branşa gitmeliyim CADIARZU Fitness mı? Yoksa Step mi?.. Hangisi kızlar?.. yardım edin fikir verin bana :teselli:

Canım ALLAH yardımcın olsun üzülme sporla bu işi halledersin.. bence fitnesse git sıkılaşman kolay olur.. ben faydasını cok gordum zamanında.. kolay gelsinn

Canım ALLAH yardımcın olsun üzülme sporla bu işi halledersin.. bence fitnesse git sıkılaşman kolay olur.. ben faydasını cok gordum zamanında.. kolay gelsinn

Sağol tatlım ya bende fitness diyorum ama bende bel fıtığı başlangıcı var acaba tetiklermi aletlerde çalışmak? onuda düşünmeden edemiyorum:sinifsinif:

Beden ölçülereme bakarmısın;

Bel 84 cm
kalça 110 cm
kol çapı 30 cm abbboooovvvvvv :mymeka:

bende masa başında çalışdığım ve kilo aldığım için seni çok iyi anlıyorum. önceki sene step-aerobik e gitmişdim , çok faydasını gördüm.bu sene ise evde spor yapıyorum..nivea body diye bir cd indirdim ,50 dakika spor yapıyorum onunla beraber gün aşırı.arada da leslie simpsinın videoları var yürüyüşle terleten onbları yapıyorum.1 ayda diyet ve sporla 3 kg verdim ,sende bir bak istersen.

X