Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Olmuyo:(

_butterfly

sonsuza kadar...
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2009
849
2
Deniyorum,kafama takmamaya çalışıyorum..Ama her zaman bunu yapamıyorum..Burayı takip ettiğimden beri büyütmeye çalışıyorum ama olmuyo!!!Düzz yaa,çok az bi çıkntı var:1no2: Çok şükür Allah başka dert vermesin,bunu her zaman söylüyorum ama artık büyütme konusunda umudumu kaybediyorumsenağlama Büyümüyolar,hep benim miniklerim olarak kalcaklar..:çok üzgünüm: Böyle söyleyince haksızlık ediyorum gibi geliyo,çünkü bu bi hastalık değil.İşte kendime bu konuda söz geçiremiyorum bazen,dışarda hatta en yakınımda millet rahat rahat dolaşırken,ben destekli sütyenler içinde saklıyorum benimkileri..Beni etkileyen etrafım heralde,onlara özeniyorum ve bu özenti hep olucak hayatım boyunca.Neyse,kendimi kötü hissettim bugün bu konuda arkadaşlar,moral bozmak değildi niyetim.Sağlıklı günler dilerim..:kedi:

Üzülme canım yaa bak bizde umutlarımızı yitirmemeye çalışıyoruz :KK43: Şöyle düşünelim biz onlara özeniyoruz ama başkalarıda belki bize özeniyo bazı şeylerde öyle deilmi? Yani kimse kusursuz tanrıça değil bunu unutmamak lazım bence . Umutlarını yitirme olurmu haydi sağlıcakla kal opuyorumnanaktan

Canım ya üzülme bende hep özeniyeorum özenerek bakıyorum güzel memişlere ama benim memişlerimde güzel diyorum hep eminimki bu bi eksiklik değil büyük düşünelim büyük olsunlar hayallerimizde bir gün gerçek olur yerimseniben
sewgileropuyorumnanaktan

ınşallah canlarım,o günleri görürüz umarım.Yapmak istediğim o kadar çok şey var ki o zaman.ılk olarak kendime desteksiz,şık bi sütyen alıcam.Hep bunun hayali vardı,gelişme çağına girdiğimden beri..Hala da var..

bu formu okumadan önce daha çok takıyordum kafama..göğüslerim küçük diye..ama insan yalnız olmadığına seviniyor :) ben d sinir oluyorum benden 3-4 yaş küçük kızların göğüsleri bile kocamanken benimkiler 75i doldurmuyo bile..en fazla 72 :) en kötüsü de bikini giymek!! ya neden benim gözümde kalıyoo o hoş bikiniler..senağlama
tabi Allah daha büyük dert vermesin ama insan eksik hissediyo işte :çok üzgünüm:

O anları bende çok yaşadım , alışverişde yan kabinden çıkan küçücük kızın göğüsleri benden epeyce fazlaydı ve içim acımışdı resmen . Ağladım ağlicaktım o sinirle mafoldumben ; ama eve gittim dedimki yaa napıyosun lalola ? tek derdin bu olsun ya . Şimdi burdakileri uygulamaya başladım ve kızlar inanıyorumki inşallah hepimiz sonuç alıcaz kaydirigubbakcemile5 1 sene uğraşdım olmadı mı yine devam edicem kardeşim . Sonuna kadar hemde :eek: O nedenle moralleri bozmayalım umutla bakalım herşeye . Olayın %50 si zaten yaptığımıza inanmak =)

Forumdaki konuları okumaya başladığımdan beri böyle şeyler düşünmüyodum ama bi sonuç elde edemeyince sinirlerim bozuldu heralde.Bi de bugün önüme gelen herkesin, abartmıyorum,bütün kızların,genci yaşlısı hepsininki büyüktü.Bunun etkisi oldu heralde böyle hissetmemde.Ben de devam edicem tabi ki;ama umudum yok:çok üzgünüm:

ya bizde eksik olunca "algıda seçici" olup hep büyük göğüsleri görüyoruz işte..aslında vücudumuzla barışık olmadığımız sürece canımızın sıkıldığı yanımıza kalacak :S

kızlar küçük diye üzülmeyin benimde büyük küçülsün diye istiyorum :KK43: insanoğluna işte ne yapsan boş illa şikayetçi oluolar en başı sağlık

Tabiki her şeyin başı sağlık,ama çok şey istemiyorum ki...Kendime güvenim gelcek,kendimi iyi hissetcek kadar olsa bana yeter.Çünkü çok küçük yaa,öyle çok büyükte gözüm yok.Bayan olduğum belli olsun yeter,ben bunu istiyorum..

tatlım arada öle duygusal gitgeller oluyor yaa bende çok ağladım bu sebepten yanii üç kere oldu ki ben asla böle şeyleri kafama takan biri deilimdir neşeliyimdir hep siz forumdan bilirsiniz ama arada oluyor işte öyle duygu patlamaları napalım tatlım ewet allah başka dert wermesin bizimde en azından son umudumuz doğurunca büyüyecek dioruz dimi?
mesela gögüsleri büyük olanlar ne yapsın doğurunca hollanda ineği gibi oluyolar yani bence hiçte hoş bi görüntü deil evet kızken gögüsleri büyük olucak ama ilerde doğum yaptıkları için mesela benim teyzem gibi kalıcı olursa gögüsleri hollanda ineği gibi bi ömür onlarla gezmek zorunda kalacaklar ben bu bakıma şanslı hissediyorum kendimi yani azda olsa çıkıntı var mı var e bunada şükür diorum yani tatlım neler var benim bi arkadaşım bigün sütyenini bi çıkardı aman yarabbiii hiçbirçıkıntı yok yani erkek memesi kadar bile deil allah muhafaza dedim kendi kendime yaböyle olsaydım dedim ve kız hiç takmıor yani dedimki feno bu takmıyorsa sen nie takasın arada oluo işte tatlım böle ağlamalar zırlamalar ama deşarj oluyo ve daha büyük bi hırsla sarılıyorsun büyütme işine inşallah sende böle deşarj olur ve ben gibi daha büyük bir hırsla sarılırsın gögüslerini büyütme işine
takma kafanı tatlımmm gelip geçecek bugünlerve ben bunamı ağladım die güleceğiz ilerde inan çok öpüyorum seni ve unutma hayatta hiçbirşey sağlığından önemli deildir! opuyorumnanaktan

Canım yaa çok saol desteğin için..Ben de dümdüz hissediyorum işte,sütyensiz kıyafet giydiğimde yandan bakıyorum kendime erkek göğsü gibi duruyo.Ama hiç bişi giymediğim zaman baktığımda,iki yuvarlak var orda :) Umarım iyi olur,diyorum ya hiç değilse bana bunu hissettirmicek kadar olsun..Devam edicem sonuna kadar,inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız burda,öpüyorum a.s.

Deniyorum,kafama takmamaya çalışıyorum..Ama her zaman bunu yapamıyorum..Burayı takip ettiğimden beri büyütmeye çalışıyorum ama olmuyo!!!Düzz yaa,çok az bi çıkntı var:1no2: Çok şükür Allah başka dert vermesin,bunu her zaman söylüyorum ama artık büyütme konusunda umudumu kaybediyorumsenağlama Büyümüyolar,hep benim miniklerim olarak kalcaklar..:çok üzgünüm: Böyle söyleyince haksızlık ediyorum gibi geliyo,çünkü bu bi hastalık değil.İşte kendime bu konuda söz geçiremiyorum bazen,dışarda hatta en yakınımda millet rahat rahat dolaşırken,ben destekli sütyenler içinde saklıyorum benimkileri..Beni etkileyen etrafım heralde,onlara özeniyorum ve bu özenti hep olucak hayatım boyunca.Neyse,kendimi kötü hissettim bugün bu konuda arkadaşlar,moral bozmak değildi niyetim.Sağlıklı günler dilerim..:kedi:

ewt ciciş anlıyorum seni bende aynı düşünüyorum bazen benim ki 75 destekli takarken kız kardeşimin 85 takması beni gıcık ediyo napsam büyümücek gibi geliyo ama bu ara sisyah üzüm kurusunu yiyorum hep elimde çerez gibi küç içiyorum we gögüslerime de balık yagı hapıyla masaj yapmaya başladım masaj çok etkili oluyo sanki banyoda da soguk su masajı yapıp şokluyorum nasıl dersen ılık suyu tutuyorum önce sorada soguk su tutuyorum dayanabildigim kadar duruyorum soguk suyu tutup sende dene faydası olmaya başladı
ümidini kesme gülüm
onlar bizi degil biz onları yönetcez ve biz daha inatçıyız büyütcez işteeeeeeeeee :lepi: zemuszemus biz kazancaz memişler büyücek kaydirigubbakcemile5

kzlar ben de k.ü.ç aldım..yemeklerden önce birer kaşık yiyin diyo..siz çayını falan mı yapıyosunuz? "küç içiyorum" yazmış da arkadaş? nasıl tavsiye dersiniz

ewt ciciş anlıyorum seni bende aynı düşünüyorum bazen benim ki 75 destekli takarken kız kardeşimin 85 takması beni gıcık ediyo napsam büyümücek gibi geliyo ama bu ara sisyah üzüm kurusunu yiyorum hep elimde çerez gibi küç içiyorum we gögüslerime de balık yagı hapıyla masaj yapmaya başladım masaj çok etkili oluyo sanki banyoda da soguk su masajı yapıp şokluyorum nasıl dersen ılık suyu tutuyorum önce sorada soguk su tutuyorum dayanabildigim kadar duruyorum soguk suyu tutup sende dene faydası olmaya başladı
ümidini kesme gülüm
onlar bizi degil biz onları yönetcez ve biz daha inatçıyız büyütcez işteeeeeeeeee :lepi: zemuszemus biz kazancaz memişler büyücek kaydirigubbakcemile5

Ben de buzla masaja başladım,her gün yapmıyorum üşütürüm diyekaydirigubbakcemile3
Yeter ki kazanalım,uğraşıyoruz bu kadarrrr..

kzlar ben de k.ü.ç aldım..yemeklerden önce birer kaşık yiyin diyo..siz çayını falan mı yapıyosunuz? "küç içiyorum" yazmış da arkadaş? nasıl tavsiye dersiniz

Yok çayı değil,ben her sabah aç karnına bi tatlı kaşığı balla beraber yiyodum.Ama bıraktım artık,etksini göremedim çünkü.Direk suyla da içebilirsin öyle yapanlar da var etkisini de görmüşler;ama tadı kötü olduğu için ben balla yemeyi tercih ediyodum.:icecream:

İnşallah canlarım,o günleri görürüz umarım.Yapmak istediğim o kadar çok şey var ki o zaman.İlk olarak kendime desteksiz,şık bi sütyen alıcam.Hep bunun hayali vardı,gelişme çağına girdiğimden beri..Hala da var..

bende de bu istek var en çok :gitme: sütyen almak tam bi işkence yaa sapıklar gibi önce sütyenin içini elliyorum ne kadar desteği var diye mafoldumben

bende de bu istek var en çok :gitme: sütyen almak tam bi işkence yaa sapıklar gibi önce sütyenin içini elliyorum ne kadar desteği var diye mafoldumben

Ben deniyorum,her denediğim yerde satıcılar bakalım nasıl oldu diyolar,yaşım daha küçükken çıkıp gösterirdim onlar daha iyi bilir diye,sonra da muhabbet olurdu küçük göğüslerle ilgili,kendilerininki de maşallah yani..Kendimi kötü hissederdim.Ama artık akıllandımkaydirigubbakcemile3 Kendim deniyorum,bakıyorum,sorarlarsa da fena değil diyorumkaydirigubbakcemile2

bende çok kafama takardım bu foruma üye olup yazılanları denemeye başladım. neredeyse bir ay düzenli bi şekilde küç ve nar kullandım. bana mısın demedi. herkes 1. haftadan ağrılar hissettiğini gelişme falan olduğunu yazmış hele onları okudukça moralim bozuluyordu. ama yılmadım ve düzenli masaj yapmaya başladım. haftası dolmadan ağrımaya başladı. farkediyordum sanki büyüdüğünü ama ölçmeye korkuyordum. ya büyümemişse ya bana öyle geldiyse diye. inanın korka korka ölçtüm. ama bir baktım 2-3 cmlik bi büyüme var. o kadar çok sevindim ki, nasıl şükrettim bilemezsiniz. kızlar sakın umudunuzu kaybetmeyin. tek mesele size iyi gelecek yöntemi bulmakmış. sonrasında düzenli uygulayınca arkası geliyor. hepinize kolay gelsin. inşallah hepiniz amacınıza sağlıklı bi şekilde ulaşırsınız. uzun oldu kusura bakmayınopuyorumnanaktan

X