Sevketi_Bostan Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2014 4.519 4.897 1 Ekim 2015 Konu Sahibi Elif #41 Bu haberi okumayaydım gece gece iyiydi. Ben sonunda kızın mezardan canlı çıkacağını düşünmüştüm, hani yanlışlıkla sağken gömülmüş falan, meğer konu başkaymış yav. ALLAH cezanı versin pis sapık, vermişte zaten!
Bu haberi okumayaydım gece gece iyiydi. Ben sonunda kızın mezardan canlı çıkacağını düşünmüştüm, hani yanlışlıkla sağken gömülmüş falan, meğer konu başkaymış yav. ALLAH cezanı versin pis sapık, vermişte zaten!
Sevketi_Bostan Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2014 4.519 4.897 1 Ekim 2015 Konu Sahibi Elif #42 cincikk .!.: Türkiye'de de mezarlardan ölüleri çıkarıp tecavüz eden bir sapık çetesi yakalanmıştı geçmişte. Haberin linkini bulursam atarım Genişletmek için tıkla... Aslında onları da dirilere bi güzel......
cincikk .!.: Türkiye'de de mezarlardan ölüleri çıkarıp tecavüz eden bir sapık çetesi yakalanmıştı geçmişte. Haberin linkini bulursam atarım Genişletmek için tıkla... Aslında onları da dirilere bi güzel......