• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölmeyi istemek!!!

olcay01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
82
2
46
İstanbul
şimdi nette baktım biraz.arama morotuna ölmek istiyorum dedim ve çıkan sayfaları okudum.burdada birsürü insan ölmeyi istiyormuş yada istemiş bir aralar.hemde eften püften sebeblerle erkek arkadaşı dır eş dir bilmem nedir.eş neki erkek arkadaş ne ki.bunlar için ölmeyimi ister insan.çok canını sıkarsa yallah sen yoluna ben yoluma giderim der insan.bunlar sorun olur mu hayattaa yada sorun olsa bizi üzse bile ölmeyi istemek kadar üzermi.şaşırdım mı desem ayıpladım mı desem bilemiyorum.bir yakınını kaybetmekten daha mı zordur bu acıları çekmek yada çözümlemek.haa ben niye baktım durup dururken o sayfalara nerden mi geldi aklıma çünkü benimde hiç istemesemde tüm gücümle hayata sıkı sıkı sarılmaya çalışssamda zaman zaman aklıma geliyor çünkü hatta zaman zaman istiyorum bunu.ama intihar etmek filan değil.allhın verdği canı allh alır ben allhımdan istiyorum canımı almasını bunu diliyorum.herkesin bir duası vardır bir isteği vardır ya allhtan benim sadece bu işte benide alsın.babamı özledim hemde çok özledim onun yanında olmak olabilmek için istiyorum bunu.dayanamadığım zamanlarda.ölüm acısının üstüne acı yokmuş meğer.kendi kendie herşeyi sorun eden arkadaşlar etmeyin.yapmayaın.her sorun eş olsa kaynvalde olsa başka bir şey olsa keşke.çözümü var olur ama ölüm acısı üstüne yok başka birşeyişte...öyle işte ...

Bende bu gece olmeyi istiyorum.
Keske simdi su dunyadan diger dunyaya gecebilsem cunku gozum kalmadi hicbirseyde gucumde.
istedigim gibi olmadi bircok sey cok kirginim kendi ailem dahil bircok insana cok yalniz kaldim.
icimde firtinalar kopuyor simdi hersey daha farkli olabilirdi. cocuklugum genc kizligim cok buruk gecti.
evliligim... ona girmesem daha iyi olur
ben herseyi arkamda biraktigimi dusundum ama yok hepsi benimle gelmisler. o kadar kizginimki bircok kisiye.
ama insanlar degismiyor . canim babacim diyebilecegim bir babam da yok maalesef.
offf off buraya daha neler yazilirdi ama olmuyor iste. ben sadece yasafigim onca kotu seyden sonra elimden gelenin en iyisini yapmaya calistim
bundan iyiside olmazdi herhalde. Ama yinede mutsuzum.Kader neyse onu yasiyorsun sen hic birsey yapamiyorsun.

Keske simdi su dunyadan diger dunyaya gecebilsem cunku gozum kalmadi hicbirseyde gucumde.
istedigim gibi olmadi bircok sey cok kirginim kendi ailem dahil bircok insana cok yalniz kaldim.
icimde firtinalar kopuyor simdi hersey daha farkli olabilirdi. cocuklugum genc kizligim cok buruk gecti.
ben herseyi arkamda biraktigimi dusundum ama yok hepsi benimle gelmisler. o kadar kizginimki bircok kisiye.
ama insanlar degismiyor . canim babacim diyebilecegim bir babam da yok maalesef.
offf off buraya daha neler yazilirdi ama olmuyor iste. ben sadece yasafigim onca kotu seyden sonra elimden gelenin en iyisini yapmaya calistim
bundan iyiside olmazdi herhalde. Ama yinede mutsuzum.Kader neyse onu yasiyorsun sen hic birsey yapamiyorsun.

bir çk kişiye insanlara hayata öfkeliyim işte bende yazsam daha neler yazlır.sen yazmasanda sorunun ne olduğunu bilmesemde aynı sorunları yaamıyor olsakta ben anlıyorum seni.ölmek istemeyi anlıyorum en azından.ölmeyi isteme duygusuu biliyorum ve anlıyorum işte.benimde babam yok.öldü...ne soğuk bir kelime değil mi öldü..ama işte bu gece bana çok sıcak geliyor ölmek...ve şunu merak ediyorum intihar etmeden ölmenin bir yolu var mı acaba...

ben de bir zamanlar ölmeyi isterdim.inanın elimde şu var deyip sarılabileceğim hiç bir şey yoktu.intihar için bile haklı sebeplerim vardı.eşim bile bana "ben senin yerinde olsam şuraya asarım kendimi" demişti.o sözü hiç unutmam,ne kadar da moral vermiş.ama o günler bitti,herşey düzeldi haloldu.istediğimden de fazlasını verdi şu an hayat bana.en güzeli bir evlat verdi bunun hayalini bile kuramaz durumdayken.şimdi diyorum ki "iyi ki intihar etmemişim iyi ki ölmemişim ki bu güzel günleri gördüm.hayat bu çok şaşırtıcı,mucizeleri hep var.

şimdi nette baktım biraz.arama morotuna ölmek istiyorum dedim ve çıkan sayfaları okudum.burdada birsürü insan ölmeyi istiyormuş yada istemiş bir aralar.hemde eften püften sebeblerle erkek arkadaşı dır eş dir bilmem nedir.eş neki erkek arkadaş ne ki.bunlar için ölmeyimi ister insan.çok canını sıkarsa yallah sen yoluna ben yoluma giderim der insan.bunlar sorun olur mu hayattaa yada sorun olsa bizi üzse bile ölmeyi istemek kadar üzermi.şaşırdım mı desem ayıpladım mı desem bilemiyorum.bir yakınını kaybetmekten daha mı zordur bu acıları çekmek yada çözümlemek.haa ben niye baktım durup dururken o sayfalara nerden mi geldi aklıma çünkü benimde hiç istemesemde tüm gücümle hayata sıkı sıkı sarılmaya çalışssamda zaman zaman aklıma geliyor çünkü hatta zaman zaman istiyorum bunu.ama intihar etmek filan değil.allhın verdği canı allh alır ben allhımdan istiyorum canımı almasını bunu diliyorum.herkesin bir duası vardır bir isteği vardır ya allhtan benim sadece bu işte benide alsın.babamı özledim hemde çok özledim onun yanında olmak olabilmek için istiyorum bunu.dayanamadığım zamanlarda.ölüm acısının üstüne acı yokmuş meğer.kendi kendie herşeyi sorun eden arkadaşlar etmeyin.yapmayaın.her sorun eş olsa kaynvalde olsa başka bir şey olsa keşke.çözümü var olur ama ölüm acısı üstüne yok başka birşeyişte...öyle işte ...
sevgili kardesim elbette herkes kendi derdini kendi cektigini bilir yalniz olmek bir son degil bir baslangictir obur dunyaya gani gani hazirliginiz mi var acaba? babaniz allah rahmet eylesin rabbimizin verdigi omru yasamis vadesi dolmus ve vefat etmis bu gayet siradan maalesef gercek bu hepimiz bir gun olecegiz fakat buna karar verme yetkimiz yok. intihar etmek dinimizde en buyuk gunah ve olmeyi istemekde gunahtir bunu unutmayin ama su sekilde dua edebilirsiniz''allahim yasamam hayirlisiysa beni yasat degilse yasatma'' en makbulu yani sizin istediginizi yansitani budur diger taraftan bu sekilde dusunuyor olmaniz eger bilse babanizi ne kadar uzerdi bunun yerine rabbimize siginsaniz babaniz niyetine kuran okuyup dua edip faziletlerinden faydalansaniz ona da kabrinde nur yollamis olursunuz belki yeni hersey aciniz taze sizi anliyor asla yargilamiyorum benim buyukbabam vefat edeli 12 yil oldu acisi dun gibi icimdedir ki ben baba olarak onu bildim beni o buyuttu bakti okuttu evlendigimi goremeden vefat etti ne kadar isterdim evlendigimi gorsun yavrularimi gorsun.....neyse afedersiniz konuyu kendime cevirdim uzun lafin kisasi guzel kardesim yol yakinken tovbe istigfar getirin seytanin hilelerinden kendinizi kurtarin babaniz icin yapabileceginiz hayir hasenat vs seyleri yaparsaniz hem onun ruhu sad olur hemde siz huzur bulursunuz rabbime siginin ve inanin beterin beteri vardir rabbim esirgesin her halinize sukredin sabir ve namazla rabbimizden yardim isteyelim bize yakisan budur saygilarimla

canim benim ustelik de hamile biri olarak bizim bunu istemeye bile hakkimiz yok olemeyiz bile....belini buken her neyse icindeki her sikinti eline batan igne bile gunahlarina keffarettir biliyorsun degil mi. sua icinde bulundugun durumdan dolayi ruh halin boyle olabilir kimin yasantisi istedigi gibi 4*4 luk olmus ki ama hepimiz bir sekilde yasiyoruz iste. allaha siginmaliyiz canim yapabilecegimiz baska bir sey yok ayrica baska bir kurtulus yolu ve care de yok bol bol dua etmeli ve merhamet beklemeliyiz rabbimden ki emin ol bize yardim edecektir bu kotu dusunceleri kafandan at beterin beteri her daim vardir unutma sana degil ayni zamanda kendime de soyluyorum bunlari bende yorgun kirgin umutsuz yasama istegi tamamen bitmis biriyim ama umudum var rabbim bir karincayi bile unutmuyor es gecmiyor benimde onadan umitvar oldugumu merhamet diledigimi biliyor bir gun verecek inaniyorum dilegimi duzelecek hersey isyan kuyusuna dusmemeli seytani sevindirmemeliyiz ibadet etmek baslarda zor gelsede sonrasinda lezzetinden birakamayacagin bir hal alacaktir rabbim yardimcin olsun ona siginmaktan baska caremiz yok canim allaha emanet ol rabbim tez zamanda seni feraha cikarsin amin

ölüp de babanın yanında olmandan daha çok faydalı olan bir şey var
baban şu an huzur bulmak için kendisi adına yapılan yardımları bekliyordur
eğer sen ölürsen baban için kim hayır yapacak
ölmeyi isteme, hayattayken baban için hayırlar yapabilmek için Allahtan yardım dile
madem ölmeyi isteyecek kadar boş geliyor onsuzluk, o halde kendini sadede iyilik yapmaya ada
ne kadar çok kişiye faydan dokunursa babanı o kadar mutlu edersin
kalıcı eserler bırakmaya çalış, senden sonra da amel defterine hayırlar yazılsın babanın

canim benim ustelik de hamile biri olarak bizim bunu istemeye bile hakkimiz yok olemeyiz bile....belini buken her neyse icindeki her sikinti eline batan igne bile gunahlarina keffarettir biliyorsun degil mi. sua icinde bulundugun durumdan dolayi ruh halin boyle olabilir kimin yasantisi istedigi gibi 4*4 luk olmus ki ama hepimiz bir sekilde yasiyoruz iste. allaha siginmaliyiz canim yapabilecegimiz baska bir sey yok ayrica baska bir kurtulus yolu ve care de yok bol bol dua etmeli ve merhamet beklemeliyiz rabbimden ki emin ol bize yardim edecektir bu kotu dusunceleri kafandan at beterin beteri her daim vardir unutma sana degil ayni zamanda kendime de soyluyorum bunlari bende yorgun kirgin umutsuz yasama istegi tamamen bitmis biriyim ama umudum var rabbim bir karincayi bile unutmuyor es gecmiyor benimde onadan umitvar oldugumu merhamet diledigimi biliyor bir gun verecek inaniyorum dilegimi duzelecek hersey isyan kuyusuna dusmemeli seytani sevindirmemeliyiz ibadet etmek baslarda zor gelsede sonrasinda lezzetinden birakamayacagin bir hal alacaktir rabbim yardimcin olsun ona siginmaktan baska caremiz yok canim allaha emanet ol rabbim tez zamanda seni feraha cikarsin amin

sagol canim yorumun icin. Bu hafta biraz ustuste geldi hersey . erken dogum riskim oldu Biraz sinirlerim bozulmus durumda.
Isin asli cok yaraliyim bir cok konuda cok mucadele verdim bircok seyi degistirmek icin ama olmadi.
Ben yasadigim tum kotu seylerin ustune sunger cekip tekrar tekrar basladim hayata . ama boyle birseyler ters gidince oncekilerle birlikte cig gibi buyuyor yukler
dagiliyorum. Allaha hep dua ediyorum. Umarim dualarim ise yarar.

Konu sahibi arkadasim konuna girdim kusura bakma. sen babani kaybetmissin. Yaralisin Benim babamda bize cok etti keske bende onu cok kucukken kaybetseydim
olsun diye cok dua ettim kucukken. Ama o yasamaya devam etti.
Belki sacma gelicek ama arkasindan sevgiyle anacagin, ozleyecegin bir baban oldugu icin sanslisin.
sanslisinki baba sevgisi tatmissin simdi mahrum olsanda. ben omrum boyunca tatmadim bu duyguyu. Varken yokluk cekmek cok zor bir durum
Bir Allah im var diyorum bir cocuklarim. Gerisi hep bos.

sevgili kardesim elbette herkes kendi derdini kendi cektigini bilir yalniz olmek bir son degil bir baslangictir obur dunyaya gani gani hazirliginiz mi var acaba? babaniz allah rahmet eylesin rabbimizin verdigi omru yasamis vadesi dolmus ve vefat etmis bu gayet siradan maalesef gercek bu hepimiz bir gun olecegiz fakat buna karar verme yetkimiz yok. intihar etmek dinimizde en buyuk gunah ve olmeyi istemekde gunahtir bunu unutmayin ama su sekilde dua edebilirsiniz''allahim yasamam hayirlisiysa beni yasat degilse yasatma'' en makbulu yani sizin istediginizi yansitani budur diger taraftan bu sekilde dusunuyor olmaniz eger bilse babanizi ne kadar uzerdi bunun yerine rabbimize siginsaniz babaniz niyetine kuran okuyup dua edip faziletlerinden faydalansaniz ona da kabrinde nur yollamis olursunuz belki yeni hersey aciniz taze sizi anliyor asla yargilamiyorum benim buyukbabam vefat edeli 12 yil oldu acisi dun gibi icimdedir ki ben baba olarak onu bildim beni o buyuttu bakti okuttu evlendigimi goremeden vefat etti ne kadar isterdim evlendigimi gorsun yavrularimi gorsun.....neyse afedersiniz konuyu kendime cevirdim uzun lafin kisasi guzel kardesim yol yakinken tovbe istigfar getirin seytanin hilelerinden kendinizi kurtarin babaniz icin yapabileceginiz hayir hasenat vs seyleri yaparsaniz hem onun ruhu sad olur hemde siz huzur bulursunuz rabbime siginin ve inanin beterin beteri vardir rabbim esirgesin her halinize sukredin sabir ve namazla rabbimizden yardim isteyelim bize yakisan budur saygilarimla
yaptım dediğiniz herşeyi de yaptım allha sığındım yapıorumda hala çok şükür 5 vakit namaz kılıp her gece öldüğünden ber her gece yasin okuyuyorum ona.ve br çok kimseye yardım ettim edeceğim maddi manevi far k etmiyor ve onun için hayır yapmalıyım babamn amel defteri benim için kapalı değil açık biliyorum düşünüyorum.amaaaaa bazı bazı onun yanınada gitmek istiyoyrum işte.dün geceki gibi.ve şimdide öyleyim gerçi.yani biliyorum mantık olarak herşeyi kabul ediyorum fakat işte kalb kabul etmiyor.

ölüp de babanın yanında olmandan daha çok faydalı olan bir şey var
baban şu an huzur bulmak için kendisi adına yapılan yardımları bekliyordur
eğer sen ölürsen baban için kim hayır yapacak
ölmeyi isteme, hayattayken baban için hayırlar yapabilmek için Allahtan yardım dile
madem ölmeyi isteyecek kadar boş geliyor onsuzluk, o halde kendini sadede iyilik yapmaya ada
ne kadar çok kişiye faydan dokunursa babanı o kadar mutlu edersin
kalıcı eserler bırakmaya çalış, senden sonra da amel defterine hayırlar yazılsın babanın

saol kardeş.tavsiyelerin için .bliyorum zaten bunları .onsuz 3 bucuk ay geçirebilmemin sebebleri bunlardı yazdıklarındı tamda onları düşünüyordum zaten ama.bazı bazı bunlarda kesmiyor acını.gözün bir şey görmüyor.

peki hiç düşündüm ölünce kavuşa bilecegini ,peki hiç düşündünmü yanınamı gideceksin .
belki evt belki hayır........
baban vefat etmiş o senden tek bir şey bekliyodur dua.
arkasından tek birşey bekliyodur okunacak bir yasin.
arkasından tek bir şey bekliyodur dagıtılacak bir hayır.
peki sen şuan allaha isyan etmiş olmuyomusun ?
rabbim kimseye kaldıramayacagı yük yüklemezmiş.
seni yargılamıyorum sakın yanlış anlama anlamaya ve yardımcı olmaya çalışıyorum .
peki şöylede düşüne bilirsin baban hasta olsa çekse ,çektirse dahamı iyi olurdu .
o senin isyan etmeni isyankar olmanı istermidi.
HAYIR......
herkezin her kulun bir vakti saati vardır babanın saati dolmuş rabbim mekanı cennet olsun...
şimdi sende tek yapman gereken onun için yardımlar dagıtmak,arkasından bir dua,arkasından bir yasini şerif okutmak olsun .

hiçbir zaman ölmeyi istemedim. yaşamı çok seviyorum. keşke ölmesem. vampir olmak vardı serde. ne güzel, ölümsüz ölümsüz yaşar giderdim. pehh:ssz:

saol kardeş.tavsiyelerin için .bliyorum zaten bunları .onsuz 3 bucuk ay geçirebilmemin sebebleri bunlardı yazdıklarındı tamda onları düşünüyordum zaten ama.bazı bazı bunlarda kesmiyor acını.gözün bir şey görmüyor.

babamı kaybedeli 3,5 yıl oldu
senin dediğin sızıları yaşadım ve yaşıyorum
zaman dindirse de acıyı bazen aynı nöbetler geliyor
bu acıları bu kadar derin ne tetikliyor bilemem ama hassas olduğum dönemlerde daha çok canım acıyor
ya da onu çok yoğun düşününce
bu yüzden hep aklıma getirmemeyi seçtim, çünkü delirebileceğimi düşündüm
bazen de zor durumda olan birini görürsem aklıma geliyor
sanki o benim babacımmış da hemen mutlu olmasını istiyorum
ne diyebilirim ki
şu an bile gözlerim dolu, kalbim acıyor
sabret, çünkü zaten zaman hızla geçiyor
bu yaşına nasıl geldiysen öyle geçecek zaman kavuşacaksın ona
ama önemli olan Rabbimizin rızasıyla sevdiklerimize kavuşmak
mümkün olduğunca kalıcı eser bırakmak
ninelerinin dedelerinin ailelerini tanıyor muydun, onlara dua ediyor musun
işte senden sonra da babana dua eden azalacak belki
acılar azalmasaydı dayanılmaz olurdu
istersen burada baban için neler yaptığını yaz
hem başkalarına örnek olursun ve babn bundan da sevap alır
hem de karşılıklı fikir alışverişinde bulunur ve belki yapabileceğimiz şeyler öğreniriz

babamı kaybedeli 3,5 yıl oldu
senin dediğin sızıları yaşadım ve yaşıyorum
zaman dindirse de acıyı bazen aynı nöbetler geliyor
bu acıları bu kadar derin ne tetikliyor bilemem ama hassas olduğum dönemlerde daha çok canım acıyor
ya da onu çok yoğun düşününce
bu yüzden hep aklıma getirmemeyi seçtim, çünkü delirebileceğimi düşündüm
bazen de zor durumda olan birini görürsem aklıma geliyor
sanki o benim babacımmış da hemen mutlu olmasını istiyorum
ne diyebilirim ki
şu an bile gözlerim dolu, kalbim acıyor
sabret, çünkü zaten zaman hızla geçiyor
bu yaşına nasıl geldiysen öyle geçecek zaman kavuşacaksın ona
ama önemli olan Rabbimizin rızasıyla sevdiklerimize kavuşmak
mümkün olduğunca kalıcı eser bırakmak
ninelerinin dedelerinin ailelerini tanıyor muydun, onlara dua ediyor musun
işte senden sonra da babana dua eden azalacak belki
acılar azalmasaydı dayanılmaz olurdu
istersen burada baban için neler yaptığını yaz
hem başkalarına örnek olursun ve babn bundan da sevap alır
hem de karşılıklı fikir alışverişinde bulunur ve belki yapabileceğimiz şeyler öğreniriz
ben işte herkesin söylediği dua yasin onun hayrına sadaka.daha ne yapılabilirnirki.hatta ne yapabiliriz ki.bilsem yada aklıma gelse yaparım .bilemiyorum.işte.evet burdan fikir alışverişi yapmak iyi fikir.fikri olanlar paylaşırsa iyi olcak.zaman hzla geçiyor düşünüyorum babamla 30 yıl yaşamışım 3 gn gibi.ama onun yokluğu olan 3 ay düşündüğüm zaman 30 yıl gibi geliyor.şimdi durdu zaman sanki gitmiyor artık hiç.şu mübarek muharrem aylarında alllh onların ve bizim günahlarımızı affetsin.herkesin ölmüş olan annesinin babasının günahlarını affetsin inşallh.sonuçta fadekar cefaker birer anne babaydı onlar.ne yapayım dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden ki.

yasin, mülk sureleri kabir azabına engelmiş
mesela kalıcı eser bırakmak adına ağaç dikmek olabilir
bir ağaç 5 tl ye dikiliyor tema tarafından
o ağacın gölgesinden, meyvesinden faydalanıldıkça amel defterine iyilik yazılıyor
ya da kuran, dua kitabı alıp dağıtabilirisin
kuran alıp kalabalık bir camiye bırakırsan okundukça sevap yazılmaya devam eder
eğitici kitaplar alabilirsin
mesela halit ertuğrulun tüm kitaplarını tavsiye edebilirm
dini, ahlaki, eğitici, ibret verici gerçek hayat hikayeleri işliyor
bir arkadaşına hediye alırken bu kitaplardan hediye edebilirsin
ya da bir orta okul,lise , üni öğrencisine uygun bir hediye olur
ya da bir komşuya ya da bayram ziyaretine giderken götürebilirsin
emin ol okuyanlar bir şeyler öğreniyor ve kendini düzeltiyor
cezaevlerine bu tür dini, ahlaki kitaplar hediye edebilirsin kütüphaneleri için
ya da üni kütüphanesine
ne kadar çok kişi faydalanırsa iyi değil mi
bu arada yazarın kitapları nesil yayınlarından çıkıyor bir bak istersen

yasin, mülk sureleri kabir azabına engelmiş
mesela kalıcı eser bırakmak adına ağaç dikmek olabilir
bir ağaç 5 tl ye dikiliyor tema tarafından
o ağacın gölgesinden, meyvesinden faydalanıldıkça amel defterine iyilik yazılıyor
ya da kuran, dua kitabı alıp dağıtabilirisin
kuran alıp kalabalık bir camiye bırakırsan okundukça sevap yazılmaya devam eder
eğitici kitaplar alabilirsin
mesela halit ertuğrulun tüm kitaplarını tavsiye edebilirm
dini, ahlaki, eğitici, ibret verici gerçek hayat hikayeleri işliyor
bir arkadaşına hediye alırken bu kitaplardan hediye edebilirsin
ya da bir orta okul,lise , üni öğrencisine uygun bir hediye olur
ya da bir komşuya ya da bayram ziyaretine giderken götürebilirsin
emin ol okuyanlar bir şeyler öğreniyor ve kendini düzeltiyor
cezaevlerine bu tür dini, ahlaki kitaplar hediye edebilirsin kütüphaneleri için
ya da üni kütüphanesine
ne kadar çok kişi faydalanırsa iyi değil mi
bu arada yazarın kitapları nesil yayınlarından çıkıyor bir bak istersen

saol kardeş tavsiyelerin için.zaten yasin suresini her gece okuyorum mülküde arada bir. namazlardan sonrada allh rızası için 2 rekat daha kılıp sevabını bağışlıyorum.cüzler alıp dağıttım herkese onu yaptım.ama bu tema ile ağaç diktirmek fikri iyi hiç aklıma gelmedi.eğitici kitaplar filanda almadım ama etrafımda sıkıntısı olan insanlara artık ibadette yönelmeleri allha güvenmeleri için telkinlerde bulunmaya başladım.ben zaten öğretmenim.ilk iş zaten okulumda ne kadar öksüz yetim öğrenci varsa tespit edip elimden gelene ben yapamadığıma başksının yadımcı olmasını sağladım.maddide değil ayrıca şevkat gösterip saçlarını okşayıp onlarla sohbet ettğinde gözlerininiçinin güldüğünü hisediyorsun.şimdi takip ediyorum ayakbası olmayana ayakkabı temin ediyoruz montu olmayana mont temin edyorz.bunları yaptım yapyorum işte.tabi maddiyet müsait olsa daha çok şey var yapılacak.dedğiğn yazarada bakıyorum şimdi.

saol kardeş tavsiyelerin için.zaten yasin suresini her gece okuyorum mülküde arada bir. namazlardan sonrada allh rızası için 2 rekat daha kılıp sevabını bağışlıyorum.cüzler alıp dağıttım herkese onu yaptım.ama bu tema ile ağaç diktirmek fikri iyi hiç aklıma gelmedi.eğitici kitaplar filanda almadım ama etrafımda sıkıntısı olan insanlara artık ibadette yönelmeleri allha güvenmeleri için telkinlerde bulunmaya başladım.ben zaten öğretmenim.ilk iş zaten okulumda ne kadar öksüz yetim öğrenci varsa tespit edip elimden gelene ben yapamadığıma başksının yadımcı olmasını sağladım.maddide değil ayrıca şevkat gösterip saçlarını okşayıp onlarla sohbet ettğinde gözlerininiçinin güldüğünü hisediyorsun.şimdi takip ediyorum ayakbası olmayana ayakkabı temin ediyoruz montu olmayana mont temin edyorz.bunları yaptım yapyorum işte.tabi maddiyet müsait olsa daha çok şey var yapılacak.dedğiğn yazarada bakıyorum şimdi.

kitaplardan kafana yatan oldu mu arkadaşım
bu arada hayır işlerinde aklına gelen bir fikir olursa bizimle de paylaşırsan örnek olur herkese

kitaplardan kafana yatan oldu mu arkadaşım
bu arada hayır işlerinde aklına gelen bir fikir olursa bizimle de paylaşırsan örnek olur herkese

vallhi daha ne kitaplara bakabildim.nede başka birşey düşünebildim.kötüyüm yaa hatta isyan ettim dahada etmek üzereyim.kabul edemiyorum.kabullenemiyorum.başka başka sorunlarımda var.eşimle filan.yani herşey üst üste geliyor .yapamıyorum ben bu hayyatta yaa .ilahi adalete filanda inanmıyorum .yok öyle birşey işte.herşey kötüler için.kötü olursan mutlusun.allhımmm ölmeyi istemek değil artık ölmek istiyorum yaaaa.all canımı duy sesimi all canımı

vallhi daha ne kitaplara bakabildim.nede başka birşey düşünebildim.kötüyüm yaa hatta isyan ettim dahada etmek üzereyim.kabul edemiyorum.kabullenemiyorum.başka başka sorunlarımda var.eşimle filan.yani herşey üst üste geliyor .yapamıyorum ben bu hayyatta yaa .ilahi adalete filanda inanmıyorum .yok öyle birşey işte.herşey kötüler için.kötü olursan mutlusun.allhımmm ölmeyi istemek değil artık ölmek istiyorum yaaaa.all canımı duy sesimi all canımı

olcay seninle konuşmuştuk hatırlarsan senin hayatında annen var, kardeşin var onlarda çok kıymetli canım..senin kendini bırakamaman lazım.Eşinle olan problemlerinde belki şuanki ruh halinden kaynaklanıyor olabilir hiç düşündünmü? Annenle konuş, kardeşinle acını paylaş ama lütfen artık ölüm deme bela belayı getiririr canım unutma...

olcay seninle konuşmuştuk hatırlarsan senin hayatında annen var, kardeşin var onlarda çok kıymetli canım..senin kendini bırakamaman lazım.Eşinle olan problemlerinde belki şuanki ruh halinden kaynaklanıyor olabilir hiç düşündünmü? Annenle konuş, kardeşinle acını paylaş ama lütfen artık ölüm deme bela belayı getiririr canım unutma...

ne düşüneceğimi de diyeceğimi ben biliyormuyum ki artık.artık beynim bedenimi ve ruhumu yönetmiyor artık beyim bile kalmadı anlayacan.boşlukta savrulup duran bir yaprak gibiyim işte...gün geçtikçede kötü oluyorum.bazen o diyorum bazen bu.bazende ölüm diyorum işte ne diyeceğimi bende bilimiyorum.saol kardeş saol..

Back
X