şimdi nette baktım biraz.arama morotuna ölmek istiyorum dedim ve çıkan sayfaları okudum.burdada birsürü insan ölmeyi istiyormuş yada istemiş bir aralar.hemde eften püften sebeblerle erkek arkadaşı dır eş dir bilmem nedir.eş neki erkek arkadaş ne ki.bunlar için ölmeyimi ister insan.çok canını sıkarsa yallah sen yoluna ben yoluma giderim der insan.bunlar sorun olur mu hayattaa yada sorun olsa bizi üzse bile ölmeyi istemek kadar üzermi.şaşırdım mı desem ayıpladım mı desem bilemiyorum.bir yakınını kaybetmekten daha mı zordur bu acıları çekmek yada çözümlemek.haa ben niye baktım durup dururken o sayfalara nerden mi geldi aklıma çünkü benimde hiç istemesemde tüm gücümle hayata sıkı sıkı sarılmaya çalışssamda zaman zaman aklıma geliyor çünkü hatta zaman zaman istiyorum bunu.ama intihar etmek filan değil.allhın verdği canı allh alır ben allhımdan istiyorum canımı almasını bunu diliyorum.herkesin bir duası vardır bir isteği vardır ya allhtan benim sadece bu işte benide alsın.babamı özledim hemde çok özledim onun yanında olmak olabilmek için istiyorum bunu.dayanamadığım zamanlarda.ölüm acısının üstüne acı yokmuş meğer.kendi kendie herşeyi sorun eden arkadaşlar etmeyin.yapmayaın.her sorun eş olsa kaynvalde olsa başka bir şey olsa keşke.çözümü var olur ama ölüm acısı üstüne yok başka birşeyişte...öyle işte ...