Ölmek istiyorum.

Bremenin mizikacisi

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2023
552
210
23
Oyle careisizim.oyle daralmis cemberin icindeyim ki olmek istiyorum beni hayata baglayan 4 yasinda oglum onu.annesiz.birakacak.kadar.bencil olma diyorum ama.suan su dk Allah dese ki.olum ister misin suan isterim
Caresiz dertlerin icindeyim.yasamaktan.umidimi.yitirdim tutamacak tek el yavrum bu caresizlikle.yasamak istemiyorm dayanamigorum.beni bu duruma getirenler tum.hakkim.zehiri zikkim olsun

Merhaba lütfen sakin olun ne yaşadınız bilmiyorum ama hiçbir şey sizin canınızdan ve 4 yaşındaki bir çocuğun annesiz kalmasından daha önemli olamaz her insanın hayatında kötü dönemler olur geçer mutlaka bir psikiyatrist ile görüşün destek alın
Benim ki asla gecmezz.ben boyle yasamaktan yoruldum.oglum icin dayaniyorum baska bisi degil

Sizi canınızdan bezdirenlere inat daha da seveceksiniz hayatı..siz sevince yaşamayı bebeğinizde sevecek!güçlü anneler guclu çocuklar yetiştirecek.nolur bu tip soylemleri dillendirmeyin.olumden başka her şey geçici,hal edilir.💪⭐
Benim hicbir etkim.degerim.yok.su hayatta yavrumu.kendim.gibi kimsesiz birakmak.istemiyorum.

Hadi anlat bakalım dök içini...
Ama önce şöyle bir doğrul ,aç pencereyi derin nefes al bir yaşadığını hisset ,ciğerlerine hava dolarken herşeyin geçeceğini hisset, bir oku kendini yahu ,negatif enerjiyi bir kov hele ,güzel güzel dua et...
Dogdum cile buyudum cile yasiyprum cile benim yuzum gulmez mi bor insan hic.mi birsey basaramaz bir insan hep mi degersiz kalir dayanamiyorm daha DAYANAMIYORUM TUKENDIMMM ama.mecburum yasamaya.

Depresyon iliklerime kadar işledi yazınızda.
Tek başınıza çıkış çok zor destek almanız lazım. Her ne yaşamış olursanız olun her gecenin sabahı olur. Sizin yaşadıklarınız bir gün son bulur ama evladınızın ömür boyu anne acısı son bulmaz.
Beni durduran tek sey oglum akli basinda babasi bile yok benden baska kimsesi yok

Beni durduran tek sey oglum akli basinda babasi bile yok benden baska kimsesi yok

İşte bu bile inadına yaşamak için en büyük sebep. Güçlü olun . Oğlunuz büyürkende, büyüdüğünde de sizin hayatınızı değiştirecektir. Ve iyi ki dedirtecektir. Buna bile tutunmak yeter 🤲🏼

İşte bu bile inadına yaşamak için en büyük sebep. Güçlü olun . Oğlunuz büyürkende, büyüdüğünde de sizin hayatınızı değiştirecektir. Ve iyi ki dedirtecektir. Buna bile tutunmak yeter 🤲🏼
Allah im guc ver acziyetimi gider ayaga kaldir kimsesizlerin kimsesi elimden tutacak yonumu bulduracak guc zihin berakligi firsat versin inanin bu dunayda cehennemi yasattilar tatli canimdan bezdirdiler tukettiler yediler beni omrumu hayatimin baharini burnumdan getirdiler Yaradanim gpruyorsn sahit oluyosn bjr cikis yolu Rabbim

Allah im guc ver acziyetimi gider ayaga kaldir kimsesizlerin kimsesi elimden tutacak yonumu bulduracak guc zihin berakligi firsat versin inanin bu dunayda cehennemi yasattilar tatli canimdan bezdirdiler tukettiler yediler beni omrumu hayatimin baharini burnumdan getirdiler Yaradanim gpruyorsn sahit oluyosn bjr cikis yolu Rabbim

Bak çok net bişey söyleyeceğim Allah yaşatmasın hiç şey sağlıktan önemli değil. Oğlun ve sen sağlıklı mısınız gerisinin koy götüne rahvan gitsin 👍🏻

Canım benim bunu yapanlar kimler, sence değermi bu insanlar için canından olmaya
Lütfen değerini bil , kendin ve yavrun için güçlü dur

Canım benim bunu yapanlar kimler, sence değermi bu insanlar için canından olmaya
Lütfen değerini bil , kendin ve yavrun için güçlü dur
Yavrum olmasa onlardan da kendimde kurtulurdum dilime kadar geliyo dunya beddua ama yetis Allah im diyorim kimsesizligimden caresizligimden tepeme bindiler tatli canimdan bezdirdiler neler yasamadim ki bide genc omrumde neler yasayamadigim var hicbirsey olmuyo onlara bazrn ya benim canimi al yada Rabbim hakkimi koyma yanlarina diyorum tukettiler

Kötü günde 24 saat iyi günde 24 saat

Allah ferahlık versin . Son 4 sene de mi bu hale geldınız çocuğunuz olmadan önce de böyle miydi dusuncelerınız

Yavrum olmasa onlardan da kendimde kurtulurdum dilime kadar geliyo dunya beddua ama yetis Allah im diyorim kimsesizligimden caresizligimden tepeme bindiler tatli canimdan bezdirdiler neler yasamadim ki bide genc omrumde neler yasayamadigim var hicbirsey olmuyo onlara bazrn ya benim canimi al yada Rabbim hakkimi koyma yanlarina diyorum tukettiler
Canım benim kimsenin hakkı kimsede kalmaz. Allah 'a güven er ya da geç yaptıklarının karşılığını bulurlar.
Onları arkanda bırak sadece kendini ve oğlunu düşün. Sıkı sıkı hayata tutun 🌸

Kötü günde 24 saat iyi günde 24 saat

Allah ferahlık versin . Son 4 sene de mi bu hale geldınız çocuğunuz olmadan önce de böyle miydi dusuncelerınız
Son 5 yildir bu haldeyim hos hicbir zaman gulluk gulistanlik olmadi da son donemdeki ana babami kaybettim derdimi acacagm kimsem kalmadi kocam ve ailesinin zulmu daha da artti

Back
X