hayatımızda yaşadığımız keşkeler aslında okadar fazla ki çünkü biz türk halkı olarak başkaları için yaşıyoruz bu bizim özümüzde var hangimiz isteklerimizi tam anlamıyla yaşayabiliyoruzki? hayatın başında anne baba faktörü zaten sonra evlenince hayatın artık bitmişe yakın hale geliveriyor eşindi çocuğundı derken bir bakmışsın yaşlanıvermişsin hani nerde kaldı yapmak istediklerin hele birde vaktinden önce evlendiysen yarım kalan okadar çok şey oluyorki mesela ben eğer şimdiki aklım olsaydı liseyi bitirdikten sonra öğrenimime devam ederdim hem çalışır hem okurdum okar çok ki böle yapan arkadaşlar ama kafam çalışmadı işte ozamanlar evlenmeden önce çalışıyordum evlendim işimi bıraktım keşke bırakmasaydım şimdi çok daha farklı olurdu amaaaaaaaan daha bunun gibi neler neler bence yaşamak isrediğin anı yarın abırakmamak lazım işin özü bu insanları kırmamak konusuna gelince eğer hak ediyorlarsa kırarım hele beni kırdılarsa beni seveni bende severim sevmayanin ise canı cehenneme aldığımdanda asla fazla bir şey vermem ben böyleyim işte çünkü hayat bana çok erken yaşlarda öğretti bunları onun için kendimi biraz şanslı buluyorum hepinize mutlu günler
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Ölmeden önce keşfetmeniz gereken 5 sır
- Konu Sahibi seaBahAR
- Başlangıç Tarihi