• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölme anne

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.340
26
208
42
İsviçre
ilkerpamukcu5dpm.jpg

w600.png

allahim sen annelerimizi koru ve onlari basimizdan eksik etme aminnnnnnnnnn

dual.jpg

w553.png

Çok fena yaa..
bazen düşünüyorum , karşılıksız korkmadan çekinmeden sadecekendimizi düşünerek başka kime gidebiliyoruz ?
ya kocaman bi dağ gibi varlığı annemin benim için..
inanılmaz güç alıyorum ondan ..

hakklisin canim kessinlikle katiliyorum bende annemle cok kavga ederim aslinda kavga derken o söylenir ben dinlerim cünkü karsilik vermem ama kirilirim vede bir iki gün aramayarak gitmeyerek belli ederim ama 3.cü gün tipis tipis gene kosarim anneme neolursa olsun annem ya allahim basimizdan eksik etmesin annelerimizi insallah:Saruboceq:

Kaç yaşında olursak olalım biz hep çocuğuz onlarsa anne , anne olsak bile başımızı yaslayacağımız yer yine annemizin kucağı....... Ben annemden uzağım ama güne onun güzel sesini duymadan başlayamam, Allah başımızdan eksik etmesin. .........

cok dogru tatlim bende öyle düsünüyorum ve hepde diyorum kac yasinda olursak olalim onlarin gözünde biz cocuklariyiz ve kizip bagirip cagirsalarda kol kanat geriyolar hep bizden sevgilerini desteklerini hic eksik etmiyolar

Çok güzelmiş sağol canım.duana yürekten amin diyorum.Allah annelerimize uzun ömür versin;kaybedenlerede cennette buluşmayı kısmet etsin.

Çok güzelmiş sağol canım.duana yürekten amin diyorum.Allah annelerimize uzun ömür versin;kaybedenlerede cennette buluşmayı kısmet etsin.

tskler canim benim seninde son yazdigini cok begendim kaybedenlerde cennete bulusmayi nasip etsin yazina bayildim cok dogru yazmissin aminnnnnn insallah:Saruboceq:

konu başlığını görünce içim çok acıdı...
her zaman derim rabbim analarımızı başımızdan eksik etmesin ...
onlar olmasaydı ne yapardık...((((((((((((
belki hayatta babasız yaşanabikir ama annesiz asla....
düşünmek bile istemiyorum,onsuz bi hayatı....

Back
X