Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde ceyizim icin aldigim Elektrikli Mutfak Aletlerim bunlar :
TOST MAKİNESİ
EKMEK KIZARTMA MAKİNESİ
SU ISITICISI
TÜRK KAHVESİ ROBOTU
IZGARALI MİKRODALGA FIRIN
MUTFAK ROBOTU (bu daha temin edilemedi gelmesini bekliyorum)kararsiz kaldim alip almamakta kullanan varmı
bunlarda benim küçük ev aletlerim
sarjlı süpürgem (ablam anneme almıştı oda hiç kullanmadı bana verecek) hariç hepsi phılıps
Tost Makinam
Ekmek Kızartma Makinam (nişanlım çok istedi daha güzel oluyormuş)
Su Isıtıcım
Meyve Sıkacağı (hiçbişeye yanmam buna verdiğim para kadar)
Blendır (daha dün aldım satışa sunulmasını bekliyordum)
Ütüm
neden phılıps nişanlım araştırmış oranın iyi olduğunu söyledi ve aldık
unuttuğum bişi kalmadı herhalde
büyük eşyalarda arçelik
inşallah sorunsuz kullanırım hepsini
bide bende tost makinesi arıyorum ama gönlüme göre bulamadım
Bizim delonghi yi de ben almıştım eve. Annem reklamlarda görünce çok beğenirdi, hep isterdi ah böyle bir ütüm olsa diye. Ben de Migros'a gittiğimde Esse'ye bakarken ütüyü gördüm. İndirimdeydi de(sözde indirim tabi 5 ay taksit odedim!) hemen aldım.
Cidden çok güzel ütülüyor bizimki de. Yani markasını bilmem ama kazanlı ütü alacağım kesin. Geçen 1 saat aralıksız ütü yaptım. Hem de hiç su eklemeden :dance: Eski arçelik ütümüze her 10 dakkada bir su eklediğimden ütüden birşey anlamazdım bununki gibi de güzel olmazdı. Şimdi jilet gibi oluyor giysiler :dance:
CBeLL bende (sayenizde) kazanlı ütü almayı düşünüyorum...delikafadulden delonghi nin hangi modelini kullanıyorsunuz???
carrefour da bugün kenwood kazanlı ütü 130 tl ye düşmüş onu almayı düşünüyordum ...ne yapacağımı bilemiyorum...fiyat süper ama!! off ya kafam çok karıştı kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-
Sevgili jjelibon kazanlı ütü alacaksan artıları ve eksilerini düsünmen lazım. O mesajı attıgım tarihte (gerçi hala da) kazanlı ütünün güzel bir icat oldugunu düşünmekteydim ancak çeyizime normal ütü aldım araştırmalarım sonrasında. Neden diyecek olursan bir iki parça çamaşır için koca kazanın ısınmasını beklemek sorun olmaya başlamıştı evde. Malesef ki kazan hemencecik ısınmıyor Eğer ki sabah işe gitmeden birşey ütülemeye kalkarsan yandın... O nedenle çeyizime Philips Azur serisinden bir ütü aldım. Eğer ki zaman sorunum yok dersen kazanlı ütü birebir, ancak zaman sorun olacaksa normal ütü almanı tavsiye ederim...
:1no2: off ya aklımı karıştırdın CBell... -tatlicadiarzu-
kazanlı ütünün ; perde vs ütülerken kolay olur diye düşünüyorum ..
neyse düşünmem için daha 2 ay vaktim var...biraz daha araştırırım...
en iyisi olsun istiyorum..çünkü 1kere alacağım..3kuruş fazla öder 3yıl fazla ,en iyisini kullanırım diyorum... :jeyyar: