- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.822
- 1.223
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Yaa çok tatlısın. Diyet gruplarının en aktif üyesiyim ama yok bu sefer veremiyorum nedense.Merhaba,
Patates ve latteyle. Kati bir diyetim yoktu. Ekmek cok tuketmem zaten sevmem de. Oyle belirli bir formulu yok ama arada limonlu su ve detox . KK de yeterince aktif olursaniz veremeyeceginiz kilo yok bence.
En guzeli 4 kere ara verdim. 3 arada 12 kilo aldim. O 12 kiloyu da verdim ama 4. arada kilomu korumayi basardim hatta biraz da kilo verdim.Harikasın canım maşallah sana
Ben doğumdan sonra çok kio aldım senin başladığın yerdeyim. Veririm inşllah :))
Bulunca niye bırakıyorsun yahu.
Yaa çok tatlısın. Diyet gruplarının en aktif üyesiyim ama yok bu sefer veremiyorum nedense.
Emziriyorum şimdi canım. Bitince gider inşallah bakalım. Diyet dedikçe kilo alıyorum akışına bıraktım artık. Konunu da dağıttım kusura bakmaEn guzeli 4 kere ara verdim. 3 arada 12 kilo aldim. O 12 kiloyu da verdim ama 4. arada kilomu korumayi basardim hatta biraz da kilo verdim.
Benim patatesli , latteli duzenle de oluyormus.
Bulunca birakmayacagim.
Ama tek gruba bagli kalmak gerekiyor bence. Yoksa kafa cok karisiyor.
Kararli olunca gidiyor be Anka. Biraz detox yapman gerek belki de.
Ben de diyet yok ki. Patatesle kilo mu verilir derler. Her gün patates yedim yiyorum. Cok fazla kısıtlamaya gerek yok.Emziriyorum şimdi canım. Bitince gider inşallah bakalım. Diyet dedikçe kilo alıyorum akışına bıraktım artık. Konunu da dağıttım kusura bakmanasıl akışına bıraktıysam ilk kilon dilkatimi çekti
ek gıdaya geçince deneyeyim inşallah canım. çok sağolBen de diyet yok ki. Patatesle kilo mu verilir derler. Her gün patates yedim yiyorum. Cok fazla kısıtlamaya gerek yok.
Detox yaparsan kafeinsiz yaparsın bir günlüğüne.
Yok canım yaa..
Her şeyin bir zamanı var demekki daha zamanı gelmemişOncelikle derdim evlilik degil. Evde kaldin, senin icin artik cok gec vs vs . mesajlari yazacak olanlar bu konuyu teget gecsin. Ayrica negatif enerjili kisiler de.
Anketten anlasilacagi gibi , ruh esimi bulma amacindayim.
Eve giren biri degilim , o yuzden evden cikmayi onermeyin.
Neden olmuyor. Yanlis kisileri mi seciyorum.
Hayat bazen , tam tersi kisileri mi secmektir.
Bu konuda yapici goruslerinizi bekliyorum.
Eki Görüntüle 2279855
Eki Görüntüle 2279858
Eki Görüntüle 2279860
Eki Görüntüle 2279862
Herkese cikar Biscolata erkegi, bize cikar ruh okuzu.Yok canım yaa..
Beni konumda korkuttular.. Yok internet sakat iş, yok oradan iyi adam çıkmaz hepsi cinsellik peşinde vs..
Bende hala düşünüyorum..
Rodin'in Düşünen Adam Heykeli gibi oldum..
Senin gene ruh eşin var..
Ben, artık sadece ruh öküzüm olduğuna inanıyorum..
Benim acimdan fazla zaman kalmadi 2019 sonuna kadar geldi geldi, gelmedi artik gelmesin.Her şeyin bir zamanı var demekki daha zamanı gelmemiş
Neden peki?Ciko bak bu hafta kendimde ne farkettim. Bir iliskiye baslamak icin de , o iliskiyi bitirmek icin de acele ediyorum.
İşte acele işe şeytan karışıyoCiko bak bu hafta kendimde ne farkettim. Bir iliskiye baslamak icin de , o iliskiyi bitirmek icin de acele ediyorum.
Nerden buldugunun onemi yok ki.Sorma..
Gerçi ben son sevgilimi sosyal çevremden buldum da ne oldu..
Adam aldattı gitti.. Tam ruh öküzü..
Şu internete bir cesaret edebilsem, en azından bir kere denesem..
Ama işte hemen bağlanırım diye korkuyorum çünkü istediğim biri gibi bir süredir hayatımda olmuyor, biraz ilgi görünce eleştirdiğim kişiler gibi hemen beyaz gelinlik hayalleri kurarım diye korkuyorum..
Evet sende nettensin ama iyi birisin canım..
Evren birazda bizi kayırsın yahu.. Geldik 30'lu yaşlara ..
Bunu daha yeni farkettim. Sanirim isinma ve soguma kriterlerim cok sabit. Bosa zaman kaybetmek istemiyorum. Zaten odevleri de cabuk yapar bitirirdim. Aceleci bi insanim ben.Neden peki?
Bu düşüncenin altında ne var hiç kendini sorguladın mı??
Oluruna da cok biraktim ozden.İşte acele işe şeytan karışıyooluruna bıraksanız su akar yolunu bulur
Evet kişilik ve karakter önemli..Nerden buldugunun onemi yok ki.
Kisilik onemli olan.
Saniyorlar ki %100 mukemmel birini ariyoruz . Yok oyle bir sey. %101 mukemmel olacak bi kerem.
Ben standardlarimi o kadar dusurdum ki, skala genislesin dedim ama sonuc hep ayni.
Ooo ne maceralarim var.
Bir gorsem ruh esimi merak ediyorum sadece sonra gitsin.
Bunu daha yeni farkettim. Sanirim isinma ve soguma kriterlerim cok sabit. Bosa zaman kaybetmek istemiyorum. Zaten odevleri de cabuk yapar bitirirdim. Aceleci bi insanim ben.
Evet kişilik ve karakter önemli..
Ama bizim toplumda internetten tanışmaya önyargı var işte.
Oraya sadece cinsellik arayanlar girer gibi düşünüyorlar.
Halbuki benim sosyal çevrem kısıtlı, çoğunluk kadın.
Ondan internet tanışmasını düşündüm..
Bende kriterlerimi düşürdüm.Ama olmayınca olmuyor işte.
Canım soğuma durumuna gelince artık 30lu yaşlardayız.
Zamanımız daha değerli..
Bir de sürekli yanlış insanlardan dolayı bir bıkma mevcut..
Ondan yani..
Ama sen küçükken çalışkanmışsın..
Şaşırmadım buna..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?