• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmayan göğüslerim:( Albüm paylaştım fikirlerinizi bekliyorum..

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
947
198
34
kızlar meme estetiği konusunda tecrübeli olanların yorumlarını bekliyorum...
böyle göğüssüz olmayı bende istemezdim tabii...moralim son derece bozuk bu konuda..
sizden istediğim bana hangi protez gider bu konuda fikirlerinizi istiyorum.
biraz umutsuz olsada doğal yollardan 10-15 cm büyütenler olmuş bende deniyorum zaten zayıfımda 47 kiloyum boyum 1.62
55-56 kilo olsam düzelirmi bilemiyorum..
istediğim büyük göğüs değil...göğüslü olmak...:(((((
şekil itibariyle öncesi ve sonrası birbirini etkiliyor çünkü..
sizce benimki nasıl olur...?

böyle göğüssüz olmayı bende istemezdim tabii...moralim son derece bozuk bu konuda..
biraz umutsuz olsada doğal yollardan 10-15 cm büyütenler olmuş bende deniyorum zaten zayıfımda 47 kiloyum boyum 1.62

Canim aslinda boyuna gore olman gereken kilo zaten 52-53. Zayif oldugun icin de olabilir tabi ama hic yoksa 5-6 kiloyla ne kadar degisir bilmiyorum. Ben de istiyorum ama benim kiloyla hicbir alakasi yok hatta fazlam var bayaa. Tabiiki en iyi ameliyatt olan arkadaslarimiz yardimci olacaktir.

Canim aslinda boyuna gore olman gereken kilo zaten 52-53. Zayif oldugun icin de olabilir tabi ama hic yoksa 5-6 kiloyla ne kadar degisir bilmiyorum. Ben de istiyorum ama benim kiloyla hicbir alakasi yok hatta fazlam var bayaa. Tabiiki en iyi ameliyatt olan arkadaslarimiz yardimci olacaktir.

ben resimleri göremiyorum canım

Walla canım ben bi ara suan ki kiloma göre 7-8 kilo fazlaydım, tabiki göğüs de büyüyor ama öyle abartı değil, birde zaten diğer yerlerine de kilo gittiği için, göbek, yanlar fln, sanki göğüs büyümemiş gibi oluyor. Yani en azından bende öyleydi, cok sükür kilo verdim, napalım göğüssüz gezicez, yada yaptırıcaz :) doğal olarak zor biraz büyümesi..:50:

şimdi paylaşabildim...
kızlar zaten moralim sıfır ağlıcam resmen..24 yaşındayım..bu doğal yolları denicem oldu oldu olmadı...önümüzdeki sene kesinlikle silikondan başka çarem yok..

canım sen bunlara olmayan mı diyosun :53: benim şimdiki halim gibi valla o.O senin baya var göğsün yaa hiç yok tahta göğüslü değilsin ki göğüs yapın süper silikon taktırsan bomba olursun göğüs çizgin çatalın hepsi var ve yaklaşıklar da.. silikonla harika olursun

merhaba,
resimlerini göremiyorum.
ancak duygularını çok iyi anlıyorum. yakın zamanda ameliyat olan biri olarak sana söyleyeceklerim..
kilo ile ilgili değil. Genetik olabilir. yada ergenlik çağından kaynaklanan bir durum olabilir. gelişmemiş olabilir. bir çok neden olabilir.

hangi protezin gideceğini ancak doktor karar verebilir. Herkezin göğüs yapısı farklıdır. en küçük protez bile sende büyük olabiliyor.
bir doktorla görüş derim .sana daha sağlıklı bilgi verecektir. Ve hiç korkma.

doğal yönden nasıl büyür bilemem. Hiç denemedim ki buna pek inanmıyorum. Kilo alma.. göğüs büyüteceğim diye kilo alırsan farklı yerlerden alabilirsin.

merhaba,
resimlerini göremiyorum.
ancak duygularını çok iyi anlıyorum. yakın zamanda ameliyat olan biri olarak sana söyleyeceklerim..
kilo ile ilgili değil. Genetik olabilir. yada ergenlik çağından kaynaklanan bir durum olabilir. gelişmemiş olabilir. bir çok neden olabilir.

hangi protezin gideceğini ancak doktor karar verebilir. Herkezin göğüs yapısı farklıdır. en küçük protez bile sende büyük olabiliyor.
bir doktorla görüş derim .sana daha sağlıklı bilgi verecektir. Ve hiç korkma.

doğal yönden nasıl büyür bilemem. Hiç denemedim ki buna pek inanmıyorum. Kilo alma.. göğüs büyüteceğim diye kilo alırsan farklı yerlerden alabilirsin.

canım resim paylaştım..

Ben de yıllar bıyunca acaba büyürler mi diye bekledim ama büyümediler 😞 doğal yollarla da denedim ama yine hüsran. Küçük olduğunu düşünüyorsan ( şuan albüm göremediğim için bilemiyorum ) git yaptır ve aklında ki memem küçük düşüncesini at ve rahatla. Ben dört ay önce yaptırdım ve daha önce yaptırmadığım için çok pişmanım ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de yıllar bıyunca acaba büyürler mi diye bekledim ama büyümediler 😞 doğal yollarla da denedim ama yine hüsran. Küçük olduğunu düşünüyorsan ( şuan albüm göremediğim için bilemiyorum ) git yaptır ve aklında ki memem küçük düşüncesini at ve rahatla. Ben dört ay önce yaptırdım ve daha önce yaptırmadığım için çok pişmanım ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ekledim bakabilirsiniz

Doğal yöntemler ile göğüs büyüyeceğine asla inanmıyorum arkadaşlar... Bunları deneyerek vucudunuza zarar vermeyin derim.

Kök hücre ile büyültme araştırmaları sürüyor ancak o kanıtlanmış ve uygulanan bir sonuç değil henuz bildiğim kadarı ile...

Yağ dokusu nakli var buda vucudunuzun bir yerinde mutlaka yağ olmalı ki alınsın ve gögüse enjekte edilsin ancak bu yöntem de kalıcı değil.

Şuanda kalıcı olan tek büyültme yolu implant konularak büyültme malesef bunun yoluda ameliyattan geçiyor.

Sporun gögüste etkisi biraz var bu arada ama buda genelde yumuşak dokulu gögüslerin toparlanıp sıkılaşması yönünde ve küçük göğüslerde alt kasın güçlenmesiyle gögüslerin biraz harekete geçmesi oda bariz bir büyüme değil tabi ki .

Back