- 25 Şubat 2020
- 1.447
- 1.301
- 83
- 45
- Konu Sahibi kelebek1979
Kızlar eminimki başınıza gelmiştir. ama artık dayanamayacağım bir noktaya geldigi için sizlere de sormak istedim.
bebiş 14 aylık oldu. son 2-3 aydır yaşadıgımız gece rutinimizi anlatmak istiyorum.
gece saat 9 gibi yatıyor. bu arada yatmadan önce emiyor, sonra emerken uyuyakalıyor, kucagımdan alıp park yatagına koyuyorum. 2saat deliksiz uyuyor park yatagında. bende içeride işlerimi yapıyorum. bu arada yattıgı yer bizim yatak odasında, yani aynı yerde yatıyoruz.
sonra saat 11 gibi bagıra çagıra uyanıyor. ve sabah saat 7e kadar olan dayanılmaz sürece giriyoruz. her bir uyandıgında kalkıp kucagıma alıyorum 5 dakika emiyor. sonra uyuyakalıyor, geri alıp park yataga koyuyorum. yarım saat olmadan bagıra çagıra uyanıyor. yine alıp kucagıma emziriyorum, 5 dakika emiyor, sonra yine uyuyup prk yataga koyuyorum, yarım saat sonra yine bagrışla uyanıyor.
gündüzleri öglen saatlerinde 1 saat uyuyor.
gece hiç dogru dürüst uyumuyor, ve beni de uykusuz bırakıyor.
karnı açmı diye, yatmadan önce 100ml süt içiriyorum, artı gece boyu emiyor.
odanın sıcaklıgı iyi. üstü kalında degil incede degil
odayı havalandırıyorum.
banyo yaptırsam da aynı yaptırmasamda aynı.
yalnızlıktan mı korkuyor desem benle aynı odada yatıyor.
nedir sorun ne yapmam lazım çözemedim
normalmi
benzer şeyler yaşanırmı
yardım lütfen :)
bebiş 14 aylık oldu. son 2-3 aydır yaşadıgımız gece rutinimizi anlatmak istiyorum.
gece saat 9 gibi yatıyor. bu arada yatmadan önce emiyor, sonra emerken uyuyakalıyor, kucagımdan alıp park yatagına koyuyorum. 2saat deliksiz uyuyor park yatagında. bende içeride işlerimi yapıyorum. bu arada yattıgı yer bizim yatak odasında, yani aynı yerde yatıyoruz.
sonra saat 11 gibi bagıra çagıra uyanıyor. ve sabah saat 7e kadar olan dayanılmaz sürece giriyoruz. her bir uyandıgında kalkıp kucagıma alıyorum 5 dakika emiyor. sonra uyuyakalıyor, geri alıp park yataga koyuyorum. yarım saat olmadan bagıra çagıra uyanıyor. yine alıp kucagıma emziriyorum, 5 dakika emiyor, sonra yine uyuyup prk yataga koyuyorum, yarım saat sonra yine bagrışla uyanıyor.
gündüzleri öglen saatlerinde 1 saat uyuyor.
gece hiç dogru dürüst uyumuyor, ve beni de uykusuz bırakıyor.
karnı açmı diye, yatmadan önce 100ml süt içiriyorum, artı gece boyu emiyor.
odanın sıcaklıgı iyi. üstü kalında degil incede degil
odayı havalandırıyorum.
banyo yaptırsam da aynı yaptırmasamda aynı.
yalnızlıktan mı korkuyor desem benle aynı odada yatıyor.
nedir sorun ne yapmam lazım çözemedim
normalmi
benzer şeyler yaşanırmı
yardım lütfen :)