- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.269
- 333
22 yaşında aşktan ümidi kesmek falan aman ne büyük laflar yahu hormon bunlar canım ciğerim aynı eve girin 3 gün sonra görürsün dünya kaç bucak. Daha çok aşık olursun merak etme aileni dinle, kültür farkı büyük sıkıntı hep bir taraf kompleksli vs nıck olmaz bu iş.
Evlenince hayat yaşanmıyor mu o acele ediyor ben değil. Yaşımı evlilik için küçük görmüyorum ama durum böyle olmasaydı ne düşünürdüm emin değilim
Benim arkadaşım İngilizce isletme mezunu, tesisatçı biriyle evlendi.
O da çok düşündü etti, sonra bakti ayrılamıyor bir türlü, evlendi^^
Mutlu mu?
Mutlu gibi görünüyor :)
Yani neden olmasın?
Eğitim vsden başka önceliklerinize de uyuyor mu bu insan?
Mesela sinirli biri mi? Aniden patlar sonra saman alevi gibi söner mi? Cimri mi? Yanınızda aşağılık komplekslerine giriyor mu? Ataerkil ataerkil cümleler kuruyor mu? Çocukları seviyor mu? Dayak cennetten çıkma diyor mu? Bı çorba yapmayı biliyor mu??
Önce bu tarz önceliklerinizi sorgulayin- pembe aşk gözlüklerini cikartip- bunlardan geçer not alırsa diğer meseleler biraz daha önemini yitirmiş olur bence...
yaşanıyor tabi niye yaşanmasın. ev işi yemek çamaşır bulaşık kaynana farklı sorumluluklar vs vs..
önce bir çalışmaya başlayın iş hayatını tecrübe edin kendi paranızı kazanıp yemeyi görün.. baba evinden çıkıp koca evine girmek akıl işi değil .sonra hala birlikteliğiniz devam ediyorsa evlilik düşünün. sen daha sevdiğin adamı insan içine çıkarıp aha da budur diyemiyorsun ama sırf o acele ediyor diye evlenmeyi düşünüyorsun.
diyeceksin ki ben henüz evlenmek için hazır değilim bu kadar basit . sen o istiyor diye evlenmeyi göze alıyorsan o da sen istemiyorsun diye beklemeyi göze alabilmeli.
Dede ne alaka ya :S inan ben senin normal biri olduğunu düşünmüyorum. Sanki kiz aramızda 25 yaş var demiş9 yaş çok büyükmüş yahu. nasıl evleneceksiniz. şimdi çocuğunuz olsa baba mı dicek dede mi dicek.
yapmayın Allah aşkına 9 yaş nedir?
aslında ben de öyle demek istedim. olmamış mı? yani bence de 9 yaş nedir. bana kalırsa 20 yaşa kadar olabilir iki taraf da birbirine yakın gösteriyorsaDede ne alaka ya :S inan ben senin normal biri olduğunu düşünmüyorum. Sanki kiz aramızda 25 yaş var demiş
Zaten evlendikten sonra herkesin aklı başına geliyor. Sizin de aynen öyle olacak birkaç ay sonra "kızlar gerçek yüzünü gördüm"diye konu açarsınız da iş işten geçmiş olur. Anne babanızın onaylamadığı saçma sapan evlilikler yapmayın. En mantıklı izlenecek yol evlenmemek. Sevgili olabilirsiniz ama evlilik işine bulaştırmayınMerhabalar bir sevgilim var 1 senedir beraberiz o kadar mutluyum ki onunlayken o bana yaşamanın ne demek olduğunu öğreten, hayatımın dönüm noktası, canımın canı daha çok anlatırdım kelimeler yetmez. Aşka inancını kaybeden ben onunla öyle bir şey oldu ki sonunda “işte bu” diyebildim. Gel gelelim ki sevgimiz dışında her şeyimiz zıt... eğitim, kültür, meslek, yaş (9 yaş büyük benden), ailevi meseleler... benim ailem bana denk birini istiyor. Kimse bana uygun görmüyor zaten korkumdan çok kişiyede söyleyemedim bile. Burdada çok detaya inmicem kusura bakmayın tabu olmuş artık. Salak diyin, her şeyi diyin ama onu gerçekten çok seviyorum vazgeçemem ondanda kendimdende yüzde yüz eminim. Sanmayın ki kör oldum.. ondan önce belli başlı bir kaç ilişkim, tanışmam oldu. Pollyanna da değilim seçici ve takıntılı biriyim. Çok çıkmazlardayım ne yapayım sizce insanların fikirlerini tek tek değiştiremem biliyorum. Sevdiğimide habire erteliyorum evlilik konusunda sırf bu yüzden rezil olucam insan içine çıkamıycam diye. O öyle bir insan değil tip olarakta gayet iyi ama işte zıt görülüyor.. ne yapıyım kızlar en mantıklı izlenecek yol nedir bu durumda lütfen ama lütfen kendinizi benim yerime koyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?