• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmayacak birine aşık oldum

22 yasinda asla dogru karar verebilecegine jnsnmiyorum
Dur bir bekle zamn gecsin insanj dusuncesi karekteri hep degisiyor
25 yasinda evlendim emin ol ki suan ne kadar erken evlendigimi dusunuyorum
Keske 28.29 da evlenseydim diyorum
Nedenmi evlilik oyle iki kisilik degil ailelerde evliligin tuzu aci biberi tasi topragi oluyor ve hayati yeri geliyor zorlastiriyor.
Yas buyuk olsa mucadele dd verilen tepkilerde daha mulayim olur ama 22 yasinda bukadar evlilik yuku cok be guzelim
Heleki simdiden onu gorunuyorken

22 yaşında aşktan ümidi kesmek falan aman ne büyük laflar yahu hormon bunlar canım ciğerim aynı eve girin 3 gün sonra görürsün dünya kaç bucak. Daha çok aşık olursun merak etme aileni dinle, kültür farkı büyük sıkıntı hep bir taraf kompleksli vs nıck olmaz bu iş.

Daha çok aşık olurum belki ama buda kalp yani yorulmuyor mu sizinki yahu. Aynı ev meselesi kafama yattı ama bunu düşünücem bundan sonra mantıklı

Evlenince hayat yaşanmıyor mu o acele ediyor ben değil. Yaşımı evlilik için küçük görmüyorum ama durum böyle olmasaydı ne düşünürdüm emin değilim

yaşanıyor tabi niye yaşanmasın. ev işi yemek çamaşır bulaşık kaynana farklı sorumluluklar vs vs..
önce bir çalışmaya başlayın iş hayatını tecrübe edin kendi paranızı kazanıp yemeyi görün.. baba evinden çıkıp koca evine girmek akıl işi değil .sonra hala birlikteliğiniz devam ediyorsa evlilik düşünün. sen daha sevdiğin adamı insan içine çıkarıp aha da budur diyemiyorsun ama sırf o acele ediyor diye evlenmeyi düşünüyorsun.
diyeceksin ki ben henüz evlenmek için hazır değilim bu kadar basit . sen o istiyor diye evlenmeyi göze alıyorsan o da sen istemiyorsun diye beklemeyi göze alabilmeli.

Benim arkadaşım İngilizce isletme mezunu, tesisatçı biriyle evlendi.
O da çok düşündü etti, sonra bakti ayrılamıyor bir türlü, evlendi^^
Mutlu mu?
Mutlu gibi görünüyor :)
Yani neden olmasın?
Eğitim vsden başka önceliklerinize de uyuyor mu bu insan?
Mesela sinirli biri mi? Aniden patlar sonra saman alevi gibi söner mi? Cimri mi? Yanınızda aşağılık komplekslerine giriyor mu? Ataerkil ataerkil cümleler kuruyor mu? Çocukları seviyor mu? Dayak cennetten çıkma diyor mu? Bı çorba yapmayı biliyor mu??
Önce bu tarz önceliklerinizi sorgulayin- pembe aşk gözlüklerini cikartip- bunlardan geçer not alırsa diğer meseleler biraz daha önemini yitirmiş olur bence...

Benim arkadaşım İngilizce isletme mezunu, tesisatçı biriyle evlendi.
O da çok düşündü etti, sonra bakti ayrılamıyor bir türlü, evlendi^^
Mutlu mu?
Mutlu gibi görünüyor :)
Yani neden olmasın?
Eğitim vsden başka önceliklerinize de uyuyor mu bu insan?
Mesela sinirli biri mi? Aniden patlar sonra saman alevi gibi söner mi? Cimri mi? Yanınızda aşağılık komplekslerine giriyor mu? Ataerkil ataerkil cümleler kuruyor mu? Çocukları seviyor mu? Dayak cennetten çıkma diyor mu? Bı çorba yapmayı biliyor mu??
Önce bu tarz önceliklerinizi sorgulayin- pembe aşk gözlüklerini cikartip- bunlardan geçer not alırsa diğer meseleler biraz daha önemini yitirmiş olur bence...

Haklısınız. sinirli olduğunu söylüyor ama bence değil yani yanımdayken kuzu gibi bir telde artistleniyor bazen. olumsuz olarak sinir olduğumu bile bile uğraşır bazen resmen sabrımı ölçer gibi bu sorduklarınıza benzer sözler sarfedip sonrada şaka yaptım falan bir sürü şey der gönlümü alır. önceden böyle beni gıcık etmezdi ama evlilik konusundan sonra ben devamlı ertelemeye başladıktan sonra böyle oldu niyeyse. Bunlar dışında bir sorun yok gibi şuanlık

yaşanıyor tabi niye yaşanmasın. ev işi yemek çamaşır bulaşık kaynana farklı sorumluluklar vs vs..
önce bir çalışmaya başlayın iş hayatını tecrübe edin kendi paranızı kazanıp yemeyi görün.. baba evinden çıkıp koca evine girmek akıl işi değil .sonra hala birlikteliğiniz devam ediyorsa evlilik düşünün. sen daha sevdiğin adamı insan içine çıkarıp aha da budur diyemiyorsun ama sırf o acele ediyor diye evlenmeyi düşünüyorsun.
diyeceksin ki ben henüz evlenmek için hazır değilim bu kadar basit . sen o istiyor diye evlenmeyi göze alıyorsan o da sen istemiyorsun diye beklemeyi göze alabilmeli.

Haklısınız zaten işe girip ayaklarımın üstünde durmak önceliğim. Ama inanın içimde öyle garip bi his var ki tüm olumsuzluklara rağmen diyorum ki bu o kişi doğru kişi diyorum inanın bilmiyorum nedenini. Bekliyor zaten ama sürekli söz istiyor bende verirsem bu durumdayken duramayacığımı biliyorum. Sonrasında kırılıyor bana

ahlaktan etikten bahsederken bunu kendi hayatında da uygulamanı öneririm
başkalarının hayatına burnunu sokmaktan çok daha iyidir
seni yükseltir belki bir ihtimal daha iyi bir insan olmana vesile olur
eski mesajlarımı stalklıyormuşsun iadeyi ziyaret yapayım hatırın kalmasın

9 yaş çok büyükmüş yahu. nasıl evleneceksiniz. şimdi çocuğunuz olsa baba mı dicek dede mi dicek.

yapmayın Allah aşkına 9 yaş nedir?

9 yaş çok büyükmüş yahu. nasıl evleneceksiniz. şimdi çocuğunuz olsa baba mı dicek dede mi dicek.

yapmayın Allah aşkına 9 yaş nedir?
Dede ne alaka ya :S inan ben senin normal biri olduğunu düşünmüyorum. Sanki kiz aramızda 25 yaş var demiş

Dede ne alaka ya :S inan ben senin normal biri olduğunu düşünmüyorum. Sanki kiz aramızda 25 yaş var demiş
aslında ben de öyle demek istedim. olmamış mı? yani bence de 9 yaş nedir. bana kalırsa 20 yaşa kadar olabilir iki taraf da birbirine yakın gösteriyorsa

Yaş en küçük sorununuz.
22 yaş bu tarz şeyleri göze almak için çok erken.
Karşınızdaki iyi biri olabilir ancak siz değişeceksiniz. Bakış açınız, beklentileriniz, hayalleriniz hepsi değişecek.
Evlilik için acele etmeyin.

Ailenin rızası olmadan evlenme çünkü yarın birgün başına birsey gelirse gidecek kapın olsun aşk meşk evlenince kalmiyo

Canim yasin gencmis daha . eger birbirinizi seviyorsaniz sonuna kadar gidersiniz. birkac yil daha beraber gecirin kendinizden ondan emin olun. ama insan icine cikamayacagim gibi cumleler kurma lutfen. eger seviyorsan her seyiyle kabullenirsin :)

Merhabalar bir sevgilim var 1 senedir beraberiz o kadar mutluyum ki onunlayken o bana yaşamanın ne demek olduğunu öğreten, hayatımın dönüm noktası, canımın canı daha çok anlatırdım kelimeler yetmez. Aşka inancını kaybeden ben onunla öyle bir şey oldu ki sonunda “işte bu” diyebildim. Gel gelelim ki sevgimiz dışında her şeyimiz zıt... eğitim, kültür, meslek, yaş (9 yaş büyük benden), ailevi meseleler... benim ailem bana denk birini istiyor. Kimse bana uygun görmüyor zaten korkumdan çok kişiyede söyleyemedim bile. Burdada çok detaya inmicem kusura bakmayın tabu olmuş artık. Salak diyin, her şeyi diyin ama onu gerçekten çok seviyorum vazgeçemem ondanda kendimdende yüzde yüz eminim. Sanmayın ki kör oldum.. ondan önce belli başlı bir kaç ilişkim, tanışmam oldu. Pollyanna da değilim seçici ve takıntılı biriyim. Çok çıkmazlardayım ne yapayım sizce insanların fikirlerini tek tek değiştiremem biliyorum. Sevdiğimide habire erteliyorum evlilik konusunda sırf bu yüzden rezil olucam insan içine çıkamıycam diye. O öyle bir insan değil tip olarakta gayet iyi ama işte zıt görülüyor.. ne yapıyım kızlar en mantıklı izlenecek yol nedir bu durumda lütfen ama lütfen kendinizi benim yerime koyun :KK43:
Zaten evlendikten sonra herkesin aklı başına geliyor. Sizin de aynen öyle olacak birkaç ay sonra "kızlar gerçek yüzünü gördüm"diye konu açarsınız da iş işten geçmiş olur. Anne babanızın onaylamadığı saçma sapan evlilikler yapmayın. En mantıklı izlenecek yol evlenmemek. Sevgili olabilirsiniz ama evlilik işine bulaştırmayın

Back