Yaşınız kaç?
Yazdıklarınızdan tahmin etmiştim yaşınızı,
Zıtlık da ne mesela? Siz üni mezunusunuz da o ilkokul mu? Mezhep farklılığı mı? Ki ben böyle bir şeye asla karşı durmam hayatta.. Nedir yani zıt olduğu durumlar? Bir de yaşlar kaç?
CNm sımdı sorun olmayan farklar evlenınce çok büyük sorun oluyor helekı aile destegı olmadan yapılan evlılıklerde mutlu olanını hıc gormedım
İnan bana ilerde sorun olur.. Sen üni mezunsun.. Hayata bakış açınız aynı pencereden olmayacak asla... Şimdi aşığım sanıyorusn da.. Sen onunla aynı evde bir hayatı paylaşmaya çalış.. O zaman aradaki o ince çizgi seni yorarBen 22 o 31. Eğitim durumlarımız ben üniversite o liseyi bile doğru düzgün bitirememiş birisi aslında bitirmişte alttan dersler yüzünden diploma alamamış bla bla. Mezhep değilde kültür farkı o doğulu mesela ben değilim. Meslek olarakta ben şuan daha yeni okul bittiği için iş arıyorum o benden çok daha düşük seviyede fakat maddi geliri iyi. Onun ailesi sorun etmiyor ama benim ailem çevrem kime dediysem ağzı açık kaldı nasıl yani iyimisin sen der gibi baktılar. Bende böyle şeyleri takmamazlık edemiyorum çok canım sıkılıyor ama vazgeçemiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?