• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmayacak birine aşık oldum

Lunaay

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2017
93
74
3
Merhabalar bir sevgilim var 1 senedir beraberiz o kadar mutluyum ki onunlayken o bana yaşamanın ne demek olduğunu öğreten, hayatımın dönüm noktası, canımın canı daha çok anlatırdım kelimeler yetmez. Aşka inancını kaybeden ben onunla öyle bir şey oldu ki sonunda “işte bu” diyebildim. Gel gelelim ki sevgimiz dışında her şeyimiz zıt... eğitim, kültür, meslek, yaş (9 yaş büyük benden), ailevi meseleler... benim ailem bana denk birini istiyor. Kimse bana uygun görmüyor zaten korkumdan çok kişiyede söyleyemedim bile. Burdada çok detaya inmicem kusura bakmayın tabu olmuş artık. Salak diyin, her şeyi diyin ama onu gerçekten çok seviyorum vazgeçemem ondanda kendimdende yüzde yüz eminim. Sanmayın ki kör oldum.. ondan önce belli başlı bir kaç ilişkim, tanışmam oldu. Pollyanna da değilim seçici ve takıntılı biriyim. Çok çıkmazlardayım ne yapayım sizce insanların fikirlerini tek tek değiştiremem biliyorum. Sevdiğimide habire erteliyorum evlilik konusunda sırf bu yüzden rezil olucam insan içine çıkamıycam diye. O öyle bir insan değil tip olarakta gayet iyi ama işte zıt görülüyor.. ne yapıyım kızlar en mantıklı izlenecek yol nedir bu durumda lütfen ama lütfen kendinizi benim yerime koyun :KK43:

Yazdıklarınızdan tahmin etmiştim yaşınızı,
Bence 22 yaş evlenmek için çok erken.
Yazdıklarınızdan da olgun olmadığınızı düşündüm, duygular bu kadar yoğunsa ve mantık yoksa evlenmek için birkez daha düşünülmeli.
Hayat zannettiginiz kadar toz pembe değil.
Ayrıca zıtlıkları yazarsanız daha doğru yorumlar alırsınız. Ornegin ben eğitim ve gelir durumu bana denk olmayan birini istemezdim. Gerçek hayata dönünce çok pişman olursunuz.

Acele etmeyin derim

Zıtlık da ne mesela? Siz üni mezunusunuz da o ilkokul mu? Mezhep farklılığı mı? Ki ben böyle bir şeye asla karşı durmam hayatta.. Nedir yani zıt olduğu durumlar? Bir de yaşlar kaç?

Ben 22 o 31. Eğitim durumlarımız ben üniversite o liseyi bile doğru düzgün bitirememiş birisi aslında bitirmişte alttan dersler yüzünden diploma alamamış bla bla. Mezhep değilde kültür farkı o doğulu mesela ben değilim. Meslek olarakta ben şuan daha yeni okul bittiği için iş arıyorum o benden çok daha düşük seviyede fakat maddi geliri iyi. Onun ailesi sorun etmiyor ama benim ailem çevrem kime dediysem ağzı açık kaldı nasıl yani iyimisin sen der gibi baktılar. Bende böyle şeyleri takmamazlık edemiyorum çok canım sıkılıyor ama vazgeçemiyorumda :(

CNm sımdı sorun olmayan farklar evlenınce çok büyük sorun oluyor helekı aile destegı olmadan yapılan evlılıklerde mutlu olanını hıc gormedım

Ben görmüştüm :( ama tabi ailemin rızası önemli kimse arkamda olmazsa bilmiyorum kaldırabilirmiyim ben zaten her şey güzel olsun istiyorum :(

Yaş farkı çok gibi görünüyor ama bence değil sevgilinizin yaşı iyi yani. Sizin için biraz erken. Zıtlıklar ne anlamadım. Mezhep mi eğitim sorun olur diye düşünüyorum. Daha açık yazarsanız belki daha doğru yorumlar gelir.

Ben 22 o 31. Eğitim durumlarımız ben üniversite o liseyi bile doğru düzgün bitirememiş birisi aslında bitirmişte alttan dersler yüzünden diploma alamamış bla bla. Mezhep değilde kültür farkı o doğulu mesela ben değilim. Meslek olarakta ben şuan daha yeni okul bittiği için iş arıyorum o benden çok daha düşük seviyede fakat maddi geliri iyi. Onun ailesi sorun etmiyor ama benim ailem çevrem kime dediysem ağzı açık kaldı nasıl yani iyimisin sen der gibi baktılar. Bende böyle şeyleri takmamazlık edemiyorum çok canım sıkılıyor ama vazgeçemiyorumda :KK43:
İnan bana ilerde sorun olur.. Sen üni mezunsun.. Hayata bakış açınız aynı pencereden olmayacak asla... Şimdi aşığım sanıyorusn da.. Sen onunla aynı evde bir hayatı paylaşmaya çalış.. O zaman aradaki o ince çizgi seni yorar

Bende evli falan zannettim :işsiz:
Cozulmeyecek problemler degil bunlar.
Butun evli ciftler ruh ikizi degil sonucta.

Bence acele etme, sen henüz evliliğe hazır değilsin bence. Hazır olsan, kafandaki soruları çözmüş olurdun, acele etmeden tanımaya ve zamana bırakmaya devam et.

Öyle bir yazmışsınız ki gören de 32-42 sanır. Sanki görmüş geçirmiş feleğin çemberinden geçmiş, aşık olup olamayacağını anlamış biri sanır. Zaten o yaştaki biri sizin gibi de konuşmaz ya neyse... Ne ara karar verdiniz zor seven biri olduğunuza lise ve üniversite aşkları arasında mı? Yaşınıza göre birini bulun.

Bu şekilde hıc bısey yolunda gıtmıyebılır gelın geldıgım aılenın diğer gelınlerıyle aralarında kültür farkı var bana yapılan şeyle ve ılgıyle ona yapılan çok Farklı yanlış bi durum ama aıleler en başta koymuş tavrını ona rağmen evlenılmıs secım senın

Back