- 6 Ekim 2017
- 93
- 74
- 3
Merhabalar bir sevgilim var 1 senedir beraberiz o kadar mutluyum ki onunlayken o bana yaşamanın ne demek olduğunu öğreten, hayatımın dönüm noktası, canımın canı daha çok anlatırdım kelimeler yetmez. Aşka inancını kaybeden ben onunla öyle bir şey oldu ki sonunda “işte bu” diyebildim. Gel gelelim ki sevgimiz dışında her şeyimiz zıt... eğitim, kültür, meslek, yaş (9 yaş büyük benden), ailevi meseleler... benim ailem bana denk birini istiyor. Kimse bana uygun görmüyor zaten korkumdan çok kişiyede söyleyemedim bile. Burdada çok detaya inmicem kusura bakmayın tabu olmuş artık. Salak diyin, her şeyi diyin ama onu gerçekten çok seviyorum vazgeçemem ondanda kendimdende yüzde yüz eminim. Sanmayın ki kör oldum.. ondan önce belli başlı bir kaç ilişkim, tanışmam oldu. Pollyanna da değilim seçici ve takıntılı biriyim. Çok çıkmazlardayım ne yapayım sizce insanların fikirlerini tek tek değiştiremem biliyorum. Sevdiğimide habire erteliyorum evlilik konusunda sırf bu yüzden rezil olucam insan içine çıkamıycam diye. O öyle bir insan değil tip olarakta gayet iyi ama işte zıt görülüyor.. ne yapıyım kızlar en mantıklı izlenecek yol nedir bu durumda lütfen ama lütfen kendinizi benim yerime koyun