• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmasını en çok istediğiniz şey ne

aysenur1903

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2015
87
31
3
25
Arkadaşlar hepimizin yapmak istediğimiz şeyler,olmak istediğimiz yerler,olmasını istediğimiz şeyler var.Sizin en çok olmasını istediğiniz şey nedir

ya imkansız ama gerçekten olmasını en istediğim şey insanlara bişeyler verebilmek :bilgi ve eğitim gibi kalıcı şeyler özellikle
ama sonra dönüp diyorum sen ne biliyorsun ki vereceksin...bilmiyorum
öğretim görevlisi olmayı çok isterdim o sebeple ...çook ama çok iyi çalışmalarla isim yapmış
ikinci olarak yardıma muhtaç insanları Rabbim karşıma çıkarsa
bir de yardım edecek düzeyde gelirim olsa..daha ne isterim sanırım en çok bu ikisi hayatımda en büyük dileklerim..

ya imkansız ama gerçekten olmasını en istediğim şey insanlara bişeyler verebilmek :bilgi ve eğitim gibi kalıcı şeyler özellikle
ama sonra dönüp diyorum sen ne biliyorsun ki vereceksin...bilmiyorum
öğretim görevlisi olmayı çok isterdim o sebeple ...çook ama çok iyi çalışmalarla isim yapmış
ikinci olarak yardıma muhtaç insanları Rabbim karşıma çıkarsa
bir de yardım edecek düzeyde gelirim olsa..daha ne isterim sanırım en çok bu ikisi hayatımda en büyük dileklerim..
Canım bunlar çok güzel idealler umarım karşına fırsatlar çıkarda bunları gerçekleştirirsin Allah'ın izniyle

Benn bennn çok şeyler istiyorum mesela çoçuklarımın iyi bir meslekleri kariyerleri olsun istiyorum kendi kültürleriyle islam diniyle imanlarıyla merhametli vicdanlı büyüsünler istiyorum :KK53:büyük bir ev istiyorum çünkü 3 çoçukla bol bol koşuşturduk öyle bana hizmet edecek insan istemem ben kendi işimi yaparım hiç gelemem öyle şeylere :KK48:doğduğum büyüdüğüm vatanımdaEn Büyük TÜRKİYEöyle 3 ay değil yıllarca ailemle doya doya ailemin yanında kalmak istiyorum şimdilik çoçukların okulu engel buna:cry:savaşların olmamasını çok isterdim binlerce insanlar mahkum edilmesin avrupalara kendi topraklarından tüm dünyada barışlık kardeşlik olsun isterdim herkes huzur güven içinde yaşasın istiyorum :KK31:

Bende yukarda cildimin düzgün olmasını yazmıştım ama gördümki daha önemli istekler var cildin yanı sıra para sıkıntısı çekmemek sağlık mutluluk daha önemli

Aynu şeyden muzdaribiz başkası değilde kendi kendime psikolojik baskı yaratıyorum böyle olunca da insanda ne özgüven kalıyo ne de başka bişey
Aynen öyle. Bi iş yapmam lazım.. Başarmam lazım. Başkalarının başardığını görünce sanki ben yapamayacakmışım gibi kendime baskı uyguluyorum. Herhangi bir iş.. Okuldayken de böyleydi. Seviyemin aynı olduğu insanlarla kendimi kıyaslardım. Belki de psikolojik desteğe ihtiyacım vardır. Yıllardır aşamadım çünkü.

Aynen öyle. Bi iş yapmam lazım.. Başarmam lazım. Başkalarının başardığını görünce sanki ben yapamayacakmışım gibi kendime baskı uyguluyorum. Herhangi bir iş.. Okuldayken de böyleydi. Seviyemin aynı olduğu insanlarla kendimi kıyaslardım. Belki de psikolojik desteğe ihtiyacım vardır. Yıllardır aşamadım çünkü.
Kesinlikle.O işi yapabileceğim varsa da kabiliyetim zekam varsa da başkasıyla kıyaslamaktan yapamıyorum bazen.Okul da da bazen böyle oluyo ama ablam psikoloji okuduğu için az da olsa yardımı oluyo atlatmaya çalışıyorum işte yoksa insanın istedikleri hep içinde kalır

Kesinlikle.O işi yapabileceğim varsa da kabiliyetim zekam varsa da başkasıyla kıyaslamaktan yapamıyorum bazen.Okul da da bazen böyle oluyo ama ablam psikoloji okuduğu için az da olsa yardımı oluyo atlatmaya çalışıyorum işte yoksa insanın istedikleri hep içinde kalır
İnsan kendini motive edecek birilerine ihtiyaç duyuyor. Malesef bende yok.

Sağlık, mutluluk ve huzur istiyorum. Kızıma eşimle uzun güzel bir hayat ve cok istediğim bir iş var şimdi haber bekliyorum umarım o da olur

Sevdiğim, sevildigim, değer gördüğüm, her şeyiyle içime sinen bir adamla hayırlı, mutlu, huzurlu bir yuva istiyorum en çok. Allahim nasip eder inşallah. Şu anda ezan okunuyor. Rabbim gonlumuzdekileri hayirlisi ile nasip etsin inşallah arkadaslar. Amin

Back