- 3 Ekim 2015
- 87
- 31
- 3
- 25
- Konu Sahibi aysenur1903
Arkadaşlar hepimizin yapmak istediğimiz şeyler,olmak istediğimiz yerler,olmasını istediğimiz şeyler var.Sizin en çok olmasını istediğiniz şey nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim fazla isteklerim yok sadece tek sorunum var o da cilt.Tabi benimki gerçekleşebilecek bişey başkalarına göre çok basit bi istek ama psikoloji işteseninki nedir, herkese sorup kendin cevaplamamak olurmu
Canım bunlar çok güzel idealler umarım karşına fırsatlar çıkarda bunları gerçekleştirirsin Allah'ın izniyleya imkansız ama gerçekten olmasını en istediğim şey insanlara bişeyler verebilmek :bilgi ve eğitim gibi kalıcı şeyler özellikle
ama sonra dönüp diyorum sen ne biliyorsun ki vereceksin...bilmiyorum
öğretim görevlisi olmayı çok isterdim o sebeple ...çook ama çok iyi çalışmalarla isim yapmış
ikinci olarak yardıma muhtaç insanları Rabbim karşıma çıkarsa
bir de yardım edecek düzeyde gelirim olsa..daha ne isterim sanırım en çok bu ikisi hayatımda en büyük dileklerim..
Aynu şeyden muzdaribiz başkası değilde kendi kendime psikolojik baskı yaratıyorum böyle olunca da insanda ne özgüven kalıyo ne de başka bişeyKaygılarımdan ve kendime yaptığım psikolojik baskılardan kurtulmak istiyorum. Bunları aşmadan daha fazla şey isteyemiyorum malesef..
Aynen öyle. Bi iş yapmam lazım.. Başarmam lazım. Başkalarının başardığını görünce sanki ben yapamayacakmışım gibi kendime baskı uyguluyorum. Herhangi bir iş.. Okuldayken de böyleydi. Seviyemin aynı olduğu insanlarla kendimi kıyaslardım. Belki de psikolojik desteğe ihtiyacım vardır. Yıllardır aşamadım çünkü.Aynu şeyden muzdaribiz başkası değilde kendi kendime psikolojik baskı yaratıyorum böyle olunca da insanda ne özgüven kalıyo ne de başka bişey
Kesinlikle.O işi yapabileceğim varsa da kabiliyetim zekam varsa da başkasıyla kıyaslamaktan yapamıyorum bazen.Okul da da bazen böyle oluyo ama ablam psikoloji okuduğu için az da olsa yardımı oluyo atlatmaya çalışıyorum işte yoksa insanın istedikleri hep içinde kalırAynen öyle. Bi iş yapmam lazım.. Başarmam lazım. Başkalarının başardığını görünce sanki ben yapamayacakmışım gibi kendime baskı uyguluyorum. Herhangi bir iş.. Okuldayken de böyleydi. Seviyemin aynı olduğu insanlarla kendimi kıyaslardım. Belki de psikolojik desteğe ihtiyacım vardır. Yıllardır aşamadım çünkü.
İnsan kendini motive edecek birilerine ihtiyaç duyuyor. Malesef bende yok.Kesinlikle.O işi yapabileceğim varsa da kabiliyetim zekam varsa da başkasıyla kıyaslamaktan yapamıyorum bazen.Okul da da bazen böyle oluyo ama ablam psikoloji okuduğu için az da olsa yardımı oluyo atlatmaya çalışıyorum işte yoksa insanın istedikleri hep içinde kalır
Umarım sende bunu kendi başına yada bir destekle atlatırsın seni anlayabiliyorumİnsan kendini motive edecek birilerine ihtiyaç duyuyor. Malesef bende yok.