benim eşim beni savunmadı ki asla yada benim karım şöyle iyi böyle iyi demedi....ben susarak ezdim onları her zaman...ben sustukça iyi davrandıkça gerekeni yaptıkça eşim onlardan koptu uzaklaştı....sürekli bunları söyleme eşine bırak kendi fark etsin...kaybetmezsin ....sen konuştukça adam onları savunmak zorunda kalıyor doğal olarak....birde böyle deneEsim Benin hatrim yokmu der hep
Bende benim hatrim yokmu hic bu denli ezilmeme susuyorsun derim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Olmamaliydi böyle
- Konu Sahibi Orkdlkdn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Iste sorunum bu canimHayıreeşim beni önemsiyor eminim eşinz de sizi önemsiyordur ama esin kafasında onemsemedigin yarısına girme. O annesi sen eşisin. Iki izinde yeri farklı. Elinden geleni yapmışsın bundan sonra eşimle aaradaki muhabbete bak o konuyu boş ver diyorum.
Ben esiysem annesini savundugu gibi benide savunmasi gerekmezmi
En azindan Anne o benim esim cocugumun annesi biraz insancil Öl demezmi
Ikimizin yerini ayiramamasi sinirlendiriyor
Esim Ben annemi bilirim inat, sert haksiz diyor ama bana diyor.kadin onun yaninda hakaret Eder, evden kovar,ya ne oluyor demezbenim eşim beni savunmadı ki asla yada benim karım şöyle iyi böyle iyi demedi....ben susarak ezdim onları her zaman...ben sustukça iyi davrandıkça gerekeni yaptıkça eşim onlardan koptu uzaklaştı....sürekli bunları söyleme eşine bırak kendi fark etsin...kaybetmezsin ....sen konuştukça adam onları savunmak zorunda kalıyor doğal olarak....birde böyle dene
O da mutsuzdur muhakkak; kim isterki ma-aile görüşülmesin. Ancak gereksiz gurur işte.Acaba kadin mutlumudur bu durumdan
Ben kV olsam neden boyleyim diye bir duunurum
Sen esinden beklemedinmi savunulmayibenim eşim beni savunmadı ki asla yada benim karım şöyle iyi böyle iyi demedi....ben susarak ezdim onları her zaman...ben sustukça iyi davrandıkça gerekeni yaptıkça eşim onlardan koptu uzaklaştı....sürekli bunları söyleme eşine bırak kendi fark etsin...kaybetmezsin ....sen konuştukça adam onları savunmak zorunda kalıyor doğal olarak....birde böyle dene
Cok kotuyum inanki kucuk kurbagamO da mutsuzdur muhakkak; kim isterki ma-aile görüşülmesin. Ancak gereksiz gurur işte.
Ne edecegimi bilemiyorum.dün bir sure konusmayalim dedi.bense mümkünse bitsin istiyorum.her insanin gecmisinde izler vardir.biraz sahiplenilmek istiyorum oda olmuyor
Son yillarda bu acinci kavga ve sonuc sifir.yuz Göz olmak geteksiz
Bitersede bitsin en azindan böyle yanliz olayim
beklemedim çünkü ikimizde haklı olduğumu biliyorduk açıkçası o kadın beni üzecek yada kocamla aramda kavga meselesi olacak kadar değerli değil....ondan beni savunmasını beklesem yada bunun için inat etsem işler daha kötü olacaktı aramızda ezilecekti...o beni sessizce savundu(bana duyurmadan kız daha ne yapsın daha ne istiyosun vb..)ben bu çabayı ve eşimin düşüncelerini bildiğimden hiç takmadım...herkes annesini bilir oda biliyor.Sen esinden beklemedinmi savunulmayi
Bende bunu bekliyorum esimdenbeklemedim çünkü ikimizde haklı olduğumu biliyorduk açıkçası o kadın beni üzecek yada kocamla aramda kavga meselesi olacak kadar değerli değil....ondan beni savunmasını beklesem yada bunun için inat etsem işler daha kötü olacaktı aramızda ezilecekti...o beni sessizce savundu(bana duyurmadan kız daha ne yapsın daha ne istiyosun vb..)ben bu çabayı ve eşimin düşüncelerini bildiğimden hiç takmadım...herkes annesini bilir oda biliyor.
Ama o annem dedikce sen gelinsin, o buyuk dedikce kiriliyorum
Kadindan birsey beklemiyorum zaten, Ben esimden bekliyom oda annesini secti
Ben vazgectim, kaybettim,haddimi yerimi ögrendim
bizler hemen yanlış bir harekette eşimizden ailesine karşı tepki bekliyoruz. öğretmenim ve insanlar arasında bu beklenti yanlış değildir. çünkü insani bir beklentidir ve bunda haklıyız bayanlar. ancak bu beklentinin duruma karşı değişebileceğini de düşünün. elinden geleni yaptıysan ve karşı taraf anlamıyora vicdanın da rahatsa bırak şimdi olanları... bu mevzuları eşinle aranda büyütme. beni önemsemiyor musun falan deme... benim eşim şimdi beni anladı. ne demek istediğimi. ben karışmadım gitmesine ama kendime saygısızlık yapılmasına da izin vermedim. ben kendimle kv arasına sınır koydum. o sınırın dışına da çıkmadım. aynı sınırı eşimden isteyemem. çünkü o annesidir. ve ne olursa olsun eşimi öyle bir tercihin içine sokmam. bundan her taraf zararlı çıkar. şimdi benim ailemin eşime karşı olan samimiyeti benim eşime karşı olan samimiyetim ve onu bu konuda sıkmamam ve bu mevzuları muhabbettimize sokmamam durumu düzeltti. eşim rahat o rahat olunca evimiz de rahat ben de rahatım. bir müddet sonra zaten gercekten samimiysen yaptıklarında eşler de bunu anlıyor. dolayısıyla tercihe sürüklenmeyen ve ne yapacağına müdahale edilmeyen bir erkek kısa bir süre sonra rahatça özgür seçimini kendisi yapıyor. bence bunu dene... öteki türlü kısır bir döngü :)
Itirafi zor ama esimin onlarla bizsiz zaman gecirmesini kiskaniyorum,hatta esimin aklina bile gelmiyoz yoksa arardi vs.gibi triplere giriyorum.beni istemeyen insanlarla nasil mutlu olur,sonrada gelip nasil yuzme bakar diye kinleniyorum.bizler hemen yanlış bir harekette eşimizden ailesine karşı tepki bekliyoruz. öğretmenim ve insanlar arasında bu beklenti yanlış değildir. çünkü insani bir beklentidir ve bunda haklıyız bayanlar. ancak bu beklentinin duruma karşı değişebileceğini de düşünün. elinden geleni yaptıysan ve karşı taraf anlamıyora vicdanın da rahatsa bırak şimdi olanları... bu mevzuları eşinle aranda büyütme. beni önemsemiyor musun falan deme... benim eşim şimdi beni anladı. ne demek istediğimi. ben karışmadım gitmesine ama kendime saygısızlık yapılmasına da izin vermedim. ben kendimle kv arasına sınır koydum. o sınırın dışına da çıkmadım. aynı sınırı eşimden isteyemem. çünkü o annesidir. ve ne olursa olsun eşimi öyle bir tercihin içine sokmam. bundan her taraf zararlı çıkar. şimdi benim ailemin eşime karşı olan samimiyeti benim eşime karşı olan samimiyetim ve onu bu konuda sıkmamam ve bu mevzuları muhabbettimize sokmamam durumu düzeltti. eşim rahat o rahat olunca evimiz de rahat ben de rahatım. bir müddet sonra zaten gercekten samimiysen yaptıklarında eşler de bunu anlıyor. dolayısıyla tercihe sürüklenmeyen ve ne yapacağına müdahale edilmeyen bir erkek kısa bir süre sonra rahatça özgür seçimini kendisi yapıyor. bence bunu dene... öteki türlü kısır bir döngü :)
Aradigindada ikinci cunlrde saldiriyorum sonuc mutsuz Ben.
Icimden onemsemiyecem sormayacam amannnnn telkinleri yapsamda degismiyor sonuc
Özel degilse acarmisiniz birazbizler hemen yanlış bir harekette eşimizden ailesine karşı tepki bekliyoruz. öğretmenim ve insanlar arasında bu beklenti yanlış değildir. çünkü insani bir beklentidir ve bunda haklıyız bayanlar. ancak bu beklentinin duruma karşı değişebileceğini de düşünün. elinden geleni yaptıysan ve karşı taraf anlamıyora vicdanın da rahatsa bırak şimdi olanları... bu mevzuları eşinle aranda büyütme. beni önemsemiyor musun falan deme... benim eşim şimdi beni anladı. ne demek istediğimi. ben karışmadım gitmesine ama kendime saygısızlık yapılmasına da izin vermedim. ben kendimle kv arasına sınır koydum. o sınırın dışına da çıkmadım. aynı sınırı eşimden isteyemem. çünkü o annesidir. ve ne olursa olsun eşimi öyle bir tercihin içine sokmam. bundan her taraf zararlı çıkar. şimdi benim ailemin eşime karşı olan samimiyeti benim eşime karşı olan samimiyetim ve onu bu konuda sıkmamam ve bu mevzuları muhabbettimize sokmamam durumu düzeltti. eşim rahat o rahat olunca evimiz de rahat ben de rahatım. bir müddet sonra zaten gercekten samimiysen yaptıklarında eşler de bunu anlıyor. dolayısıyla tercihe sürüklenmeyen ve ne yapacağına müdahale edilmeyen bir erkek kısa bir süre sonra rahatça özgür seçimini kendisi yapıyor. bence bunu dene... öteki türlü kısır bir döngü :)
Ne yaptiniz, siniriniz neydi
benim eşimin ailesi nikahtan sonra hemen değişti. nikahtan önce beni çok seviyorlardı. her gün arar sorarlardı. hatta sesimi duymadıklarında üzüldüklerini ifade ederlerdi. ben öğretmenim ara dönemde tayin için hemen nikah kıydık. ve bana yazın düğün sözleri vardı. incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerden dolayı probelm çıkardılar. ya da şöyle söyleyeyim 180 derece döndüler. evimi taşıdım hiçbir şeye yardım etmediler tek başıma eşim de çalıştığı için eşya için gelen işçilerle yalnız başıma ilgilendim kayıptalar. kendi ailem geldi. sonra haberleri yokmuş gibi davrandılar. onlar ev taşıdı bu sürede ben üzerime düşeni yaptım. eşimle gittim yardım ettim. herkes nasıl evleniyor borçla harçla. daha bir yıl olmadan kaynım için bir dükkan açmayı düşündüklerini ve benim memur olduğum için rahatça yardım edebileceğimi söylediler. ben buna karşı çıktım. çünkü daha benim eşim başkasının yanında çalışırken (özel sektörde) ben nasıl kardeşi için yardım edebilirim ki. kendi bütçemiz belli. ondan sonra iyice koptular hatta çirkinleştiler. benimle yalnızken muhabbetlerinde sürekli eşimin benden önceki hayatını anlatan muhabbetler vardı. düğün yalan oldu bu arada :))) çok badireler atlattım canım. senin anlayacağın. ama onlarla olan kısmı çok şükür atlattım :)
Sevindim canimbenim eşimin ailesi nikahtan sonra hemen değişti. nikahtan önce beni çok seviyorlardı. her gün arar sorarlardı. hatta sesimi duymadıklarında üzüldüklerini ifade ederlerdi. ben öğretmenim ara dönemde tayin için hemen nikah kıydık. ve bana yazın düğün sözleri vardı. incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerden dolayı probelm çıkardılar. ya da şöyle söyleyeyim 180 derece döndüler. evimi taşıdım hiçbir şeye yardım etmediler tek başıma eşim de çalıştığı için eşya için gelen işçilerle yalnız başıma ilgilendim kayıptalar. kendi ailem geldi. sonra haberleri yokmuş gibi davrandılar. onlar ev taşıdı bu sürede ben üzerime düşeni yaptım. eşimle gittim yardım ettim. herkes nasıl evleniyor borçla harçla. daha bir yıl olmadan kaynım için bir dükkan açmayı düşündüklerini ve benim memur olduğum için rahatça yardım edebileceğimi söylediler. ben buna karşı çıktım. çünkü daha benim eşim başkasının yanında çalışırken (özel sektörde) ben nasıl kardeşi için yardım edebilirim ki. kendi bütçemiz belli. ondan sonra iyice koptular hatta çirkinleştiler. benimle yalnızken muhabbetlerinde sürekli eşimin benden önceki hayatını anlatan muhabbetler vardı. düğün yalan oldu bu arada :))) çok badireler atlattım canım. senin anlayacağın. ama onlarla olan kısmı çok şükür atlattım :)
Insallah bende feraha cikarim
Esin seni seviyor mu? Deger veriyor mu? Eger evetse birak annesine karsi da savunmasin. Sen tek tarafli bakiyorsun. Tamam kvnin yaptigi cok yanlis. Muhtemelen daha once evlenmis olmandan kaynakli bu sevmemezlik. Ama takma. O kendi ayibi. Sen aileni dusun. Sen bu duruma metanetli yaklasinca emin ol kocanin da sana saygisi artacaktir canim. Biraz sabirli ol.
Esimin sevgi ve saygisi olsa böyle davranmaz sanirimEsin seni seviyor mu? Deger veriyor mu? Eger evetse birak annesine karsi da savunmasin. Sen tek tarafli bakiyorsun. Tamam kvnin yaptigi cok yanlis. Muhtemelen daha once evlenmis olmandan kaynakli bu sevmemezlik. Ama takma. O kendi ayibi. Sen aileni dusun. Sen bu duruma metanetli yaklasinca emin ol kocanin da sana saygisi artacaktir canim. Biraz sabirli ol.
Kabullenmek zor
Esiminde ikinci evliligi
Canim benim erkekler savunma falan bilmiyorlar idare yetenekleri zaten hic yok kalkip da bizim kadar karmasik dusunemiyorlar kafalari bizim gibi calismiyor ki savunacak mecalleri olsunSusssasmda iste bir reddede patliyorum Esimden biraz savunulmayi kotunulmayi, bu psikolojik ezmeye bir tepki vermesini bekliyorum
Bence islerini gelinde biliyorlarCanim benim erkekler savunma falan bilmiyorlar idare yetenekleri zaten hic yok kalkip da bizim kadar karmasik dusunemiyorlar kafalari bizim gibi calismiyor ki savunacak mecalleri olsun