Esim is icin ona yakin bir yerde calisiyordu.gideceginden benimde haberim yoktu ki....canim neden esini tek gonderdin
Sen de gitseydin birlikte ne olursa olsun dusman bile olsan gitmen lazim sevinmesin diye
Oglu yalniz basina gelince uzulmuyor ve ders almiyor ki bu cins tam tersine seviniyor oh ne guzel oldu ben oglumla oturuyorum gelin mal gibi beklesin evde bir basina diyorlar
Sen simdi birsey olmamis gibi davran gayet normal ol tartisma terslenme ama bundan sonra da esini asla yalniz yollama canim insallah duzelir
Önemsenmemeyi,yada esimin bir sekilde beni savunmasini beklemekten vazmigeceyim.çok karışık olmuş pek anlayamadım ama anladığım kadarıyla kv ile aranız iyi değil benim de değil ama eşim gitmek istese ne gitme derim nede yalnız gitmesini isterim...o kadını fazla önemsiyorsunuz.çok canınızı yakmış olmalı...fakat böyle giderse eşinizide kaybedersiniz....benden size tavsiye eşinizi arada bırakmayın zararlı çıkarsınız
onun gözünde önemli olmayı bu şekilde başarmanız imkansız gibi görünüyor değilmi?ben hiç bişiy yapmıyorum açıkçası iki yıl asla görüşmedim ama sen görüşebilirsin dedim.fakat duyduğuma göre oda hiç aramamış tabi bizim konular biraz farklı içinde kabul edilemeyecek bir hakaret var.eşimin babası kanser olduğunda aradı ağlayarak bende konuşmak zorunda kaldım vicdanen...bazen kayınpederimi aradığımda o veriyor mecburen konuşuyorum kırmıyorum fakat özellikle asla aramam bayramda kayınpederimi aradım mesela onu aramadım.uzaktayız gitme durumu da olmuyor ama gitmem gerekse eşimle giderim yapılacak iş varsa da yaparım biraz uyumlu olmalısın ve eşini o kadını savunmak durumunda bırakma benceÖnemsenmemeyi,yada esimin bir sekilde beni savunmasini beklemekten vazmigeceyim.
Ne yapayim sozce,yada siz ne yapiyorsunuz
Varsin yolcu etmesin sagol demesin canim bosver bu insani fazla ciddiye alma sen esine iyi ol anasi yuzunden asla surat yapma kavga etme veya laf soyleme sen iyi ol kv kaybetsinKaynimi sozledik yakinda butun masrafi esim yapti.cocuklar gelmesin cok kalabalik sen cocuklarla evde kal dedi ki 8-9 cocuk toplamda.sonra esim mudahale ettide gittim
Ordada tanitma vs olmadi.biz Eve gelecez kalkip yolcu etmedi.eve geldik bir Ära ya bunca masraf ettiniz.sagolun,nasil gittiniz diye sor bi
Sizi gereksiz yere sıkıntı yapmışsınız kendinize, kayınvalidenize gitti diye eşinize kızgınlığınız sadece. Laf vurmalar falan, gitmiş işte, bayram bitene kadar bekleyin, dönecek nasılsa. Kendinizi de germeyin onuda.. Kayınvalideyi öyle kabullenin
Kizlar sagolun ama esimin tepkisizligi canimi yakiyorBak tatlım sen onun hareketlerini önemseyenonun olumsuz ddavranışlarını pekiştiryorsun maalesef bazı insanlar öyl onu ggörmezden gel bence eşine de Karışma gitme falan deme ama sen gitme bence ve de sorma annen beni sordu mu diye konusunu bile açma:)
Ben gereckten insancil davraniyorum ama bir tik yok kadindaonun gözünde önemli olmayı bu şekilde başarmanız imkansız gibi görünüyor değilmi?ben hiç bişiy yapmıyorum açıkçası iki yıl asla görüşmedim ama sen görüşebilirsin dedim.fakat duyduğuma göre oda hiç aramamış tabi bizim konular biraz farklı içinde kabul edilemeyecek bir hakaret var.eşimin babası kanser olduğunda aradı ağlayarak bende konuşmak zorunda kaldım vicdanen...bazen kayınpederimi aradığımda o veriyor mecburen konuşuyorum kırmıyorum fakat özellikle asla aramam bayramda kayınpederimi aradım mesela onu aramadım.uzaktayız gitme durumu da olmuyor ama gitmem gerekse eşimle giderim yapılacak iş varsa da yaparım biraz uyumlu olmalısın ve eşini o kadını savunmak durumunda bırakma bence
Susssasmda iste bir reddede patliyorum Esimden biraz savunulmayi kotunulmayi, bu psikolojik ezmeye bir tepki vermesini bekliyorumVarsin yolcu etmesin sagol demesin canim bosver bu insani fazla ciddiye alma sen esine iyi ol anasi yuzunden asla surat yapma kavga etme veya laf soyleme sen iyi ol kv kaybetsin
olmasın boşverin onun insan olması için değil eşinizin huzuru için yapın yapacaklarınızı...sadece eşinize odaklanın o kadın hakkında konuşmayın düzelecek o zaman göreceksinizBen gereckten insancil davraniyorum ama bir tik yok kadinda
Zamanla geçecektir, sakinliğinizi koruyun sadeceKizlar sagolun ama esimin tepkisizligi canimi yakiyor
Sanirim cok onemsiyorum hatta saplanti yaptim
Peki nasil önemsemiyormus gibi davranirim
Onemsenmemek yinede zor gelmiyormuBen de ayniydim canim eşimin sesi de çıkmıyordu bazı şeyleri gördüğünde şimdi ben hiçbir şekilde aramiyorum sormuyorum eşim gidip geliyor asla merak edip napiyormus diye de sormuyorum yok sayıyorum inan bu konudaki sorunlar cçözüldü bu yüzden eşimle artık hiç tartışmıyorum bazen başkalarından artık kV beni dert ettiğini duyuyorum ama :)))
Esim Benin hatrim yokmu der hepolmasın boşverin onun insan olması için değil eşinizin huzuru için yapın yapacaklarınızı...sadece eşinize odaklanın o kadın hakkında konuşmayın düzelecek o zaman göreceksiniz
Acaba kadin mutlumudur bu durumdanZamanla geçecektir, sakinliğinizi koruyun sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?