• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olmalı mı olmamalı mı?

Bence niyetini daha net belli edecek yöntemler bulmalısın. Madem hoşlanıyorsun ve söyleyemiyorsun bir aracı bul senin ondan hoşlandığını ima etsin... inan bana bu konularda kadın teklif etmez gibi bir mantık yok, pişman olucağına, kendini yiyip bitiriceğine gidip açık açık konuşursun olur biter unutma hayat kısa.

Bence niyetini daha net belli edecek yöntemler bulmalısın. Madem hoşlanıyorsun ve söyleyemiyorsun bir aracı bul senin ondan hoşlandığını ima etsin... inan bana bu konularda kadın teklif etmez gibi bir mantık yok, pişman olucağına, kendini yiyip bitiriceğine gidip açık açık konuşursun olur biter unutma hayat kısa.

yakın bi arkadaşım var onlarla derse girdi dün. onların dersinde bizim sınıftakilerin çoğu derse girmiş. arkadaşlarımla benim hakkımda konuşmuşlar ismimi falan söylemişler yakın arkadaşım olnada ona bakmış diyoki sürekli bizi dinliyodu falan diye. ya zaten burda çoğu arkadaşım ona söyleme, belli etme derdinde :) ama pek konuşmuşlukları olmadığı için bişey yapamıyolar. ama o aracıyı bulup ima da ettirmeye yakınım yani :) aynen zaten genç yaşta ölüm haberlerini duydukça içimde patlicam diye korkuyorum bi an önce atağa geçmeliyim diye düşünüyorum bende.

Back