olmalı mı olmamalı mı?

herkes1907

...
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
759
9
118
kızlaar bu konuyu açtım bir derdim var diyerekten ama başkalarının derdini gördükçe benimki küçükmüş gibi gelsede benim içimde çok büyüdü bu şey artık hemen konuya başlayayım ben. üni 2.sınıfa gidiyorum. bizim bölümün 2.sınıf 2.öğretiminden birisi var. bu senenin mayısından beri konuşuyoruz. gidip birlikte ders falan çalıştık hiç konuşmuşluğumuz olmadığı halde o bana böyle bişey teklif etmişti. sonra işte bu zamana kadar konuşuyoruz. konuşmalarımızın birazı fenerbahçeden birazdı derslerden birazı normal hayattan. yani facede konuşuyoruz sürekli o açar konuyu. mesaj atar durduk yere falan. ama gelin görün ki hala bir atak yok. yani ben olmasını istiyorum. arkadaşlarıma anlatınca sende bişeyler yap konuşmaya çalış bi git kafeye davet et kahve falan için dediler ama ben onları yapamam diyorum utanırım :26: ama şu sıralar bizim bölümde 2.sınıf yine benimle aynı öğretimde yani 1.öğretimde ama karşı sınıfımda olan bi kızla çok sık görüyorum onları. twitterda falan yazışmalarını görüyorum yemekhanede yemek yerken görmüş arkadaşlarım ikidir mesaj attılar işte. bende bunların üzerine ona mesaj atmak istiyorum durduk yere. o kızla aranda bişey mi var diye. hem ben belli ederim kendimi hemde onunla olcak olan bi ilişkisi varsa bende en azından uzaklaşırım zorda olsa ama sorun şu ki ünide bi kulüp var buda o kulübün başkanı bende aktif üyesiyim kulübün. o yüzden 2 sene boyunca yüz yüze gelcez. sizce o mesajı atmalı mıyım atmamalı mıyım? şimdi bi kaç kişi o gelmediyse o kıza gittiyse ondan hayır yok falan diyebilir ama ben elimden hiçbişey gelmediği için şu zamana kadar bişey yapamadım. yani utandım hep. ama onları görünce artık utanma falan kalmadı bende mesajı atmakla atmamak arasındayım işte. çok kararsızım sizce ne yapmalıyım? :26:

Kahve içmeye davet etmek "o kızla aranda birşey mi var" cümlesinden daha evla. Asla ama asla öyle bir soru sormayın. Adamın bir niyeti olsaydı bu zamana kadar coktaan acılırdı, demek ki size arkadaş gözüyle bakıyor.

aslında bu konularda pek şeyi yok yani. çekingen. hatta twitterda bi arkadaşı aşkla ilgili bişey yazmıştı oda ona yanıt verdi. çocuk buna oo sen bunlardan anlar mıyıdın ya diye bi cevap verdi. bundan yola çıkarak ben biraz bu konularda geri planda olduğunu anladım ve bu zamana kadar çok ağır ilerlediğini de farkettim aslında. ama haklısınız sanırım.

Haklı olmayadabilirim cünkü onu sen tanıyorsun.

Bir akşam önce yemek yiyin sonra da kahve icin, işte o zaman anlarsın niyetini; seni arkadaş gibi mi görüyor yoksa yakınlaşamıyor mu?

Haklı olmayadabilirim cünkü onu sen tanıyorsun.

Bir akşam önce yemek yiyin sonra da kahve icin, işte o zaman anlarsın niyetini; seni arkadaş gibi mi görüyor yoksa yakınlaşamıyor mu?

bana göre arkadaştan öte olarak görüyor hatta arkadaşlarıma ayrıntılı bi şekilde neler konuştuğumuzu falan anlatınca oo bu çocuk senden hoşlanıyor falan dediler. hani diyorum ki ben mi abartıyorum bazı hareketlerini diye ama arkadaşlarımda öyle diyince tek ben ölye düşünmüyorum heralde dedim. ama sorun şu ki facebook twitter gibi yerlerden çok güzel konuşuruz ama yanyana gelince iki kelimeyi zor kurarız :) yani ben yemek yemeye gidelim veya kahve içmeye gidelim diye bi cümle kurcak kadar yakınlaşamadım desem daha doğru olur

Yüz yüze deme o halde mesaj gönder. Ya da facebooktan yaz. "Bugün canım sıkkın biraz akşama bişiler yapalım mı?"de

o şimdi 2.öğretim olduğu için dersleri geç bitiyor. o yüzden haftasonunu beklemeliyim. inşallah atabilirim mesaj :/

Atarsın atarsın :) Bir kahve içmekten ne olur ki en fazla arkadaş olduğunuzu öğrenirsin işte :)

hadi bakalım inşallah :) çok teşekkür ederim tavsiyelerin içiiin

kendi kendimi yiyene kadar, açık açık düşüncelerimi söylerdim,
ondan hoşlanıyorsan ne bekliyosun ki söylemek için, haa oldu da kabul etmedi, o sana, o gözle bakmadı varsın bakmasın, aynı klüpte olun, ne fark eder ki,
bence içinizi onunla konuşarak rahatlatın, madem size karşı ilgili, sebebi nedir? diğer kızdan hoşlanmaya başlamıssa uzaklaşırsın.
bence tabi:)

kolay gelsin..:)

bence pat diye sakın ve sakın " o kızla aranda bir şey var mı " diye sormayın. çok ters ve itici bence.
zaten arkadaşmışsınız, cesareti toplayıp bir şeyler yapalım, bir kahve içelim gibi bir şey deyin. en mantıklısı beraber vakit geçirmek. hem siz de bir adım atmış olursunuz, hem de muhabbet arasında hayatında biri olup olmadığıyla ilgili de bilgiler alırsınız.

işte söyledikten sonra kabul etmemesi diye bi seçenek olduğu için yüzüne nasıl bakarım sonra diye düşüne düşüne bu hale geldim. zaten ne kadar uzaklaşmaya çalışsamda olmuyor yapamıyorum hani benim açımdan bütün eksi özelliklerini düşünüyorum uzaklaş kızım diyorum kendi kendime ama olmuyor işte öyle de yapamıyorum. bide kızla görünce onu topladım cesaretimi söyleyeceğim dedim ama sonra vazgeçtim artık :)

ben şimdi burda öylesine dedim o kızla aranda bir şey mi var diye sorcam diye. yani bunu daha da yumuşatarak laf arasında söylemeyi düşünmeye kadar gelmiştim aslında ama böyle bi mesaj atmayacağım sanırım.

bi ortak arkadaşımız ona sorcak baya laf arasında geçiştircek zaten onların muhabbeti varmış dedim sen sorsana diye tamam sorarım dedi ondan haber bekliyorum. olabilir evet böyle bişey derse artık uzaklaşmanın vakti gelmiştir demektir. ama yok böyle bişey olmaz derse bu sefer ben adım atarım. bide kimse söylediysem o kızla gördüğüm zaman hiç ihtimal vermediler. hatta ortak arkadaşım olan kişi bile yok o ayşe bizim ayşe yok olmaz öyle şey aralarında x in böyle bişey düşüneceğini sanmıyorum dedi. ve bu ortak arkadaşımda beni x le sadece arkadaş olarak konuştuğumu biliyor detaylarını falan bilmiyor. işte bakalım ben ondan haber bekliyorum. ona göre adımımı atarım veya atmam.

bence vazgeçme:)) mesajla rahat yazışıyosunuz madem ki, dök içini ona, sonuçta hoşlanıyorsun, karşılığı yoksa uzaklaşırsın işte..
varsa mutlu olursun, neden erteliyosun ki?? şuan ben bile meraktan çatladım:)) acaba seviyomu diye:))))

mayıstan beri konuşuyormuşsunuz, hala bir atılım yapmadıysa ya çok çekingendir( ki sanmıyorum, öbür kızla maşallah muhabbeti iyiymiş) ya da sana gerçekten arkadaşça yaklaşmıştır. yerinde olsam kendi duygularımı belli etmeden o kıza karşı bişey hissedip hissetmediğini öğrenirdim. bunu nasıl yapardım, madem sohbetiniz var, bir şekilde konuyu o kıza getirirdim ama böyle hiç umursamıyor gibi görünerek, ve akıllıca sorularla duygularını öğrenmeye çalışırdım. artık o da senin maharetine kalmış:112:

onu ben de kaç aydır merak ediyorum işte :):) bilmiyorum neden ertelediğimi. belkide olumsuz yanıt alacağımdan korkuyorum buna hazır değilim yani ondan olabilir. off bende bilmiyorum çok kararsız kaldım yaa ama ben gidipte söyleyemem işte hoşlandığımı

o kızla konuşması karşı tarafında baya konuşkan olmasından kaynaklanıyor birazda. bide kızla yazışmalarına baktım twitterda kız bununla lan lı falan konuşuyor yani. ben ona 5 saat ne yazsam diye düşünürken böyle lan kelimesini görünce bi garipsedim açıkcası :) ben onu yüz yüze gelince sorarım sormasına da hem yüz yüze gelcek ortamımız pek olmuyor hemde yüz yüze gelince konuşma özürlüsü oluyoruz ama bundan sonra bi karşılaşsak ben baya konuşmaya çalışcam o zaman sorarım artık.

tam buraya yazarken mesaj attı kulüple ilgili bişey vercekti bana o haftaya gelcekmiş geldiği gibi sende diye kalbim çıktı yerinden yahu tam ondan bahsederkennn :):)

bi kız arkadaşım, iş yerine gelen bi müşteriden hoşlanıyordu,daha 3 gün önce, faceden ekledi, ordan da telefonunu buldu ve mesajlaşmaya başladılar,buluştular birlikteler:))
arkadaşım işi daha zordu, halletti geçti kenara bakarmısın:)) bence sende iletişime geç:) geç olmadan:)) sürekli o yazıyorsa, ilk yazdığı gibi kappp derim:)))

Son düzenleme:

ay böyle şeyler duydukça ben kendime sinir oluyorum yahuu bende şu arkadaşımdan gelcek haberle ya bi atağa geçerimm yada uzaklaşırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…