- 7 Haziran 2011
- 759
- 9
- 118
- Konu Sahibi herkes1907
kızlaar bu konuyu açtım bir derdim var diyerekten ama başkalarının derdini gördükçe benimki küçükmüş gibi gelsede benim içimde çok büyüdü bu şey artık hemen konuya başlayayım ben. üni 2.sınıfa gidiyorum. bizim bölümün 2.sınıf 2.öğretiminden birisi var. bu senenin mayısından beri konuşuyoruz. gidip birlikte ders falan çalıştık hiç konuşmuşluğumuz olmadığı halde o bana böyle bişey teklif etmişti. sonra işte bu zamana kadar konuşuyoruz. konuşmalarımızın birazı fenerbahçeden birazdı derslerden birazı normal hayattan. yani facede konuşuyoruz sürekli o açar konuyu. mesaj atar durduk yere falan. ama gelin görün ki hala bir atak yok. yani ben olmasını istiyorum. arkadaşlarıma anlatınca sende bişeyler yap konuşmaya çalış bi git kafeye davet et kahve falan için dediler ama ben onları yapamam diyorum utanırım :26: ama şu sıralar bizim bölümde 2.sınıf yine benimle aynı öğretimde yani 1.öğretimde ama karşı sınıfımda olan bi kızla çok sık görüyorum onları. twitterda falan yazışmalarını görüyorum yemekhanede yemek yerken görmüş arkadaşlarım ikidir mesaj attılar işte. bende bunların üzerine ona mesaj atmak istiyorum durduk yere. o kızla aranda bişey mi var diye. hem ben belli ederim kendimi hemde onunla olcak olan bi ilişkisi varsa bende en azından uzaklaşırım zorda olsa ama sorun şu ki ünide bi kulüp var buda o kulübün başkanı bende aktif üyesiyim kulübün. o yüzden 2 sene boyunca yüz yüze gelcez. sizce o mesajı atmalı mıyım atmamalı mıyım? şimdi bi kaç kişi o gelmediyse o kıza gittiyse ondan hayır yok falan diyebilir ama ben elimden hiçbişey gelmediği için şu zamana kadar bişey yapamadım. yani utandım hep. ama onları görünce artık utanma falan kalmadı bende mesajı atmakla atmamak arasındayım işte. çok kararsızım sizce ne yapmalıyım? :26: