Olmadiiiiiiiiiiiiii.....çok üzgünüm..............

NilKoksal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
245
10
bugün dokuzuncu günüm ve maalesef olmadı beta hcg :1,33 ......sonradan da pek yükseleceğini zannetmiyorum. yola devam edenlere bol şans, allah yanınızda olsun inşallah.

hayatım bu yol böyle işte...zamanı gelmemiş demekki.üzülme demek imkansız ama lütfen kendini hırpalayacak-mahvedecek şekilde değil...bir umut bekleniyor bu günler...ama herşeyin vakti-zamanı var..seninki bir sonraki deneme de inşallah...hem bu sıcak yaz günlerinde biraz dinlenir tatil yaparsın...1-2 ay sonra yeniden denersin...herşey bitti asla olmayacak gibi bir düşünceye sakın kapılma...çünkü bu düşünce tamamen yanlış ve gerçek dğeil..1-2 gün kendini çaresiz hissedebilirsin..ama sonra toparlanarak yola devam edeceksin..bak bizler burdayız...birbirimize desteğiz...bir sonraki deneme de tamamdır senin..içime doğuyor...hadi toparlan...

bugün dokuzuncu günüm ve maalesef olmadı beta hcg :1,33 ......sonradan da pek yükseleceğini zannetmiyorum. yola devam edenlere bol şans, allah yanınızda olsun inşallah.

slm nil üzme kendini bu işlerde nasip kısmet işi canım bu sefer olmadı diye vazgeçmek yok öyle kenara çekilmekte olmaz bundan sonraki denemende hayırlısıyla bebişine kavuşursun inşallah canım

cdnm herşeyin hayırlısı ALLAH'TAN HAYIRLISINI İSTE BEN İLK TÜP BEBEK DENEMDE İKİZLERE HAMİLE KALDIMDA NE OLDU OLMAYINCA OLMUYOR 23 HAFTAMDA İKİSİNİDE KAYBETTİM. HALİNE ŞÜKRETMELİSİN BÖYLE OLMAKTANSA ETRAFINDAKİLERİ DÜŞÜN... ÖNÜMÜZDE ZAMAN VAR..

çok haklısınız, ama ilk öğrenmenin şoku biraz ağır oluyormuş. hiç bir şey değilde aynı şeyleri sil baştan yaşamak beni boğuyor. çalışırken çok zor.inşallah bir dahaki sefere.beni anlayan birilerinin olduğunu bilmek bile çok güzel, teşekkür ederim...

yağmurcn, çok üzüldüm gerçekten.doğru söylüyorsun o daha zor. inşallah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli kucğına alırsın bebişlerini. bu dualarımız karşılıksız kalmayacak eminim.

nestle 76 , evet allahtan ki yazdayız dediğin gibi ilk işim tatil yapmak hayılısıyla :))

pink rose, şu an pek enerji yok ama yeniden toparlanırım şüphem yok bundan, yola devam

hepinize teşekkür ederim. muckkkkssss

nilköksal istersen hemen koyverme kendini bugün benimde transferimin 9. günü bugün sabah yine sancılarla uyandım ve çok az kırmızı leke şeklinde peçeteye geldi bende ağlaya ağlaya dr umu aradım bana çok normal dedi ama ben iananmıyorum..... dr uma bugün veya yarın test yapsam çıkarmı dedim hayır daha çok erken çıkmaya bilir dedi ...bence sen bu tahliline güvenme hemen 12. günü tekrar yap testini allah büyüktür canım

çok haklısınız ama az çok fikir sahibi olunur zaten bu değerden dedi doktor. peki kanama olursamı risk oluşuyor, ilk denememde.....kanama olmadan herşey bitmiş değilmi yani???

kedersiz inşallah bir şey yoktur ve tutunma kanaması dedikleri şeydir. senin içinde dua edicem. bir umut işte cumartesi tekrar yaptırıcam bakalım kısmet.

üzgünüz hep yaşadık bu durumları üzülmemek ağlamamak münkün değil ağla içinden aksın hüzün ve yeniden umut doldur yoksa başarmak çok zor diğer denemelerde.
bazılarımız şanslı hemen alaıyorlar güzel souçları bazılarımız her denemede arayor bebeğini.
başaracaksın ama bu senin pes etmemene bağlı.

ve de 9 .testi biraz kafa karıştırıcı her beden farklı zamanda alğılıyor gebeliği tam 12 gün cevap veriyor aslında .Tepki vermeye bilir.Ama her ihtimale karşı sonradan pişman olmaman açısında sana rica ediyorum.12 gün yinele testini ,bunun farklı durumları olab,liyor kimyasalı,dışı.
moral bozmak istemiyorum .belki de güzel haberler alacaksın canım.kim bilir

yaptırıcam evet. inşallah dualarımız kabul olur ve güzel haberler veririz birbirimize aktüelcim.
sen yazılardan takip ettiğim kadarıyla hamileydin değilmi. kaçıncı seferde tuttu acaba ve neydi sorununuz?

kedersız benımde bugun 9. gunum bıraz karnımda agrı var bırazda sıslık onun dısında asırı sekılde akıntı var dr umu aradım normal dedı.ama beklemek gercekten de cok zormus .allah hepımıze hakkımızda hayırlısını versın

nilcim sana birsey sorcam sende calısıyorsun sanırım ?bu donemde raporlumuydun .ben evde cok sıkıldım hep kafamda sonuc baska bırsey dusunemıyorum .sana da allah sabır versın . cmt sonucun ıstedıgın gıbı cıkar ısallah

yaptırıcam evet. inşallah dualarımız kabul olur ve güzel haberler veririz birbirimize aktüelcim.
sen yazılardan takip ettiğim kadarıyla hamileydin değilmi. kaçıncı seferde tuttu acaba ve neydi sorununuz?

nilcim 5 yıl dır bir can arayışındaydım.Açıklanamayan durum bizimkisi çatmalar, bekleme araları, aşılamalar hepsi negatif oldu.Aşılma bittikten sonraki ay kendiliğinden hamişlik fakat kaybettim.1 yıl bekleyiş ağustos 2007 ilk tüp herşey süper ve alınan negatif sonuç.
şubatta ikinci deneme aynı durum .3. deneme artık beklentim yok gibi idi ve hamişim şimdi bebeklerimi gördüm.herşey yolunda gözüküyor.yani 10 ay içersinde 3. denemede pozitifi gördüm.
o yüzden seni anlıyorum .Bu sadece bir zaman meselesi hepimiz için alın yazımızda ne zaman deniliyorsa o zaman sen umudunu yavaş yavaş yitirdiğini hissetdiğin an yada kendi duygularınla tamam olacak dediğin an oluyor.

aktüelcim evet gerçekten çok zormuş yaşamadan insan anlamıyor,şimdi daha bilinçli çıkıcam inşallah yola. seninde gerçekten meşakatli bir yolmuş ama çok sevindim sonunda ne mutluki o hazzı yaşadın, yüce rabbim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder.çok büyük emekle sahip olunan canlar bizim için.eminim bunun tadınıda en iyi bizler anlarız. sonuna kadar sorunsuz olur inşallah herşey.

corci, canım tedavi sırasında raporlu değildim çalıştım sürekli ama bu toplama ve transfer arasında 1 hafta izin kullandım sadece.evet geçmek bilmedi çok sıkıldım daha fazla odaklandım.ama çalışırken hastaneye gidip gelmeler çok zor oluyor beni en çok kasan kısmıda o zaten.hayırlısı bakalım. bize bir yol daha göründü. çare yok yürümeye devam. inşallah seninde güzel haberlerini alırız canım.

nilcim canım hayırlısı böyleymiş demekten başka birşey gelmiyor malesef...inşallah ummadığın anda mucizen geliverir...üzülme lütfen..

nil canım çok üzüldüm.. hayırlısı olsun ne diyelim.. ama moralini bozma umudunu kaybetme inan gerçekten birgün vakti gelince o seni buluyor...
bende yumurta takipleri aşılamalar derken ilk tüpde hamile kaldım.. ozaman sıkıntılarımı paylaşmıştım burada yumişler biraz zor gelişmişti.. ama eşim hep inandı benide inandırdı çok şükür şimdi ikizlerimi bekliyorum ama ben evde olduğum halde çok bunlamıştım artık 3 senedir her ay 4-5 kere doktora muayene olmaya sen birde çalışıyormuşun kısmet olmadıysa vardır bunda da bir hayır .. biraz dinlen tatilini yap sonra kaldığın yerden büyük bir umutla yoluna devam et.. gerçekten çok sabır isteyen bir durum..Allah yardımcınız olsun..
Allah kimseye aratmasın isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eylesin....

geçmiş olsun canım.seni çok iyi anlıyorum.inşallah en kısa zamanda toparlanır tekrar denersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…