olmadı

dilda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2007
102
0
kızlar bugün tekrar beta hcg yaptırdım. iki gün önce 15di. Bugün 7 ye düşmüş.Doktorumun yanına gittim. Tutunamamış adete dönüşecek dedi. Üzüldüm ama elden gelen bişey yok. Tüp bebeğe geçelim dedi. Bilmiyorum. Ne yapacağımı

:teselli:arkadaşım olsun üzülme hayırlısı buymuş canm sarbır iste ALLAHTAN canm napalım ALLAH daha iyisini bilir ve hayırlısını bilir üzülme benimde olmuyo sabırla olmak lazım bizim bebeklerimiz nazlı biraza.s.

dildacım üzülme demek hiç bişey ifade etmiyordur senin için şu an ama en güzel dua Allah bize sabır versin ve daha büyük acı göstermesin demektir herhalde...

Dilda'cığım üzülme hayırlısı...bu sefer olmadı ama bir dahaki sefere olmayacağı anlamına gelmiyor...kim bilir...

allah büyük bebiste zamanini bekliyor kendini üzme diyecegim ama biliyorumki elinde olmuyor insanin belkide hayirlisi bu canim allah fazla bekletmeden seni bebegine kavustursun

canım,Allahtan hayırlısını iste.inşallah bundan sonraki denemende olur.

hayırlısı olsun güzelim.... en kısa zamanda bebişini kucağına alman duasıyla....

canım benim hayırlısı böyleymiş diye düşünelim ve allaha sığınalım.tatlım rabbim muhakkak alnımıza doğru zamanda hayırlı evlatlar yazmıştır.allaha tevekkül edip imtihanımızı vermeye devam edelim.allah büüyüktür.canım arkadaşım allaha emanet ol.

evet canım hayırlısı olsun

üzülme demiyorum üzgünsün. ama bilki böyle sabrederek Allahın izniyle alacaksın bebişini kucağına,

Allahım sabırlarımızın mükafatını versin hepimize....

dildacım olsun hayatım hiçbirşey kaybetmiş sayılmazsın gebelik elde edebilmek için yumurta sperm ve rahim olması gerekir eeeeeeeeeeeeeee tamma o zaman olacak inşaallah :))hadi bakalım toparlan çabuk hayat devam edioyr aglıyorsan sil çabuk gözyaşlarını hadi bakalım

arkadasım üzülme ya allah herseyın hayırlısını bılır demek kısmet deyılmısolsun sen sakın kendını bırakma gunvenını yıtırme herseyın hayırlısı bundan sonrakınde ınsallah olur allahaemanet olll

of ya cok sevinmistim hamilesin diye ama ne yaparsin kismet degilmis bir dahaki sefere insallah

umarım. Hepinize çok teşekkür ederim. Bana her zaman destek oldunuz.

caanım üzülme .zanamda kaybetme yaptır tüp bebek .bende arife günü 1. aşılamamın sonuçunu alcam. ama tutmadığını biliyorum malesef. çünkü çok kasıklarım ağrıyo.

dildacım hakkında hayırlısı olsun be güzelim.. sıkma canını....bundada vardır bir hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…