Gebeliğe Hazırlık Olmadı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi ki burası var derdimizi paylaşıyoruz yoksa içime atmaktan kendimi hasta ederdim bugün hem adet ağrısı hem üzüntüden başıma vurdu birde kendi kendimi yerdim.. Doktora gitmek istiyorum adetim bitince bi doktor görsün

Bence git canım umudunu yitirme.. Kendini çok heba etme dicem ama insanın elinde olan bişey değil gerçekten.. Bir meşguliyet bul kendine ve onunla uğraş kafamı dağıtır. İnsan kendini her tedavide sakınıgo ya birşey varsa diye ama ben nasılsa birşey olmayacak diye hamile kaldığım ay o kadar çok iş yapmıştım ki. Normalde aman yürüyüş yapmayayım birşey varsa diyem biriydim. Ama dediğim gibi olacaksa herşey bahane, olmayacaksa da

2 ay içinde bu kadar üzgün ve ümitsizsen biz ne yapalım ? Bizim 14 aydır olmuyor. 14 ayrı umut yıkılışı.. 2 ay hiçbir şey değil 6 ay içinde olmazsa o zaman dr gidin ama olur bence stres yaparsan bebek sahibi olamazsın çünkü stres 1 numaralı engel kafaya takma akışına bırak zamanı var sabret tevekkül et canım...

İnşallah teşekkür ederim desteğiniz için.. Umudum var.. İsteyen herkes için Rabbim nasip etsin

Evet biliyorum 2 ay uzun bi süre değil ama insan her ay hayal kurup ümitleniyo.. Her ay tarih hesaplıyor doğacağı vakit.. İlk düşük yaptığımda bir defada olmuştu o yüzden sandım ki tekrar hemen olucak.. Kendimi sıkıyorum evet bu da belki bi etkendir..

Ben dusuk felan ypmsdim ama benim 10 aydir olmuyo okdr uzuluyrmki rabbim tum istteyenlere versn bizede versin seni cok iyi snliyrm

Evet dün bebek ziyaretinden nasıl çıktım bilmiyorum birilerinin sevincine ortak olmak ama bi yanın eksik
Seni çok iyi anlıyorum ama emin ol Allah en güzel zamanda nasip ediyor inşAllah sanada nasip olur en kısa zamanda

Ben dusuk felan ypmsdim ama benim 10 aydir olmuyo okdr uzuluyrmki rabbim tum istteyenlere versn bizede versin seni cok iyi snliyrm
Amin inşallah.. Başına gelmeyen anlayamıyor malesef.. Bazen eşler bile anlayamıyor. Belkide üzülmeyelim diye öyle davranıyorlar ama insan kendini anlayanlara konuşabiliyor

Amin inşallah.. Başına gelmeyen anlayamıyor malesef.. Bazen eşler bile anlayamıyor. Belkide üzülmeyelim diye öyle davranıyorlar ama insan kendini anlayanlara konuşabiliyor
Benim eşim çok içine atar her şeyi üzülür kendini yer ama pek belli etmez adam 27 yaşında saçlarında beyazlar var.. Erkekte sorun ise bizden daha fazla üzülüyorlar... Ben hep motive ediyorum olacak diyorum zamanı var diyorum. Eşim belki içine atıyor olabilir sen de üzülürsen o daha kötü olur.. Biz çok uğraştık ameliyat oldu dünyanın parasını verdik takviye edici gıdalara ki hala öyle.. RABBİM HEPİMİZİN KUCAĞINI TEZ VAKİTTE DOLDURSUN İNŞALLAHHHHHH

Amin hiç kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah dualarımız birbirimize olsun

Agnen oyle onalrda cok takinti yapiyosn diolar fakat eteafta gebe haberleri diydukca insan daha degisik oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…