olmadı tutmadı

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
Yaklaşık 2.5 saat önce sonucu aldık. gerci ben sonucu hemşirelerin masasında gördüm 0,002 ağlamaya başladım ama sakin olmalıydım belkide beynim fena halde bana oyun oynuyordu tuvalete gittim ağlamata başladım. bu öyle sessiz ağlamalardan değildi sesliydi ve kapıya insanlar dayandı suratım kıpkırmızı gözlerim şişmiş halde çıktım. doktor acıklamaasını yapamıyorum olmamış dedi. belkide bu ay kabul etmedi rahmin gebeliği negatif getirme ihtimalin gerçekten çok azdı dedi. genetik test istedi benden. agustos eylül gibi gelin dedi. çıktık sessizce merdivenlerde ağlamaya başladım herkez bana bakıyordu ama kimse umrumda değildi. Çok yıkıldım çünkü ne bir bardak çay ne kahve ne bir nefes sigara içmedim içim çok rahattı söylenenlerin dışında çıkmadım bir kolumu kapıya dahi çarpmadm ama olmadı. Arabaya bindik bu seferki ağlama çok daha şiddetliydi neden olmadı nasıl olmaz diye. ne kadar acıncak haldeyim değilmi. bende kendime acıdım zaten. dayak yemiş gibiyim

geçmiş olsun canım şuanda böyle karmaşık duygular yaşaman doğal şimdi kendini tamir et dim dik aya kalk hepimiz öyle yaptık.Bir daha ki sefer için yeniden iyi olman gerekiyor sakın yılma bir gün evlatlarımızı kucağımıza alacağız.

canım ne olur böyle yapma vallahi karnım kasılmaya başladı sana üzülmekten seni çok seviyorum üzme kendini daha fazla

benim çok yakın bi akrabam senelrde tüp bebek denedi senelrcee olmadı.. ama en sonunda kendiliğinden oldu üstüne bitane dahaa .. şimdi 2 çocugu var.. allahtan ümit kesilmezz...

benim kuzenimde aynen senelerce denedi sonunda oldu bir tane tüp bebeği şimdi 4 yaşında.. yumurtalarını dolapta saklattı gecen senede bir tane daha olduu...

bunlar sana belki moral olurrr... insanlar kaç kere deniyorlarrr hemen ümidini sakın kesme...

Sanırım seni en iyi bizler anlarız üzülme desemde faydası olmayacak bence acını yeterince yaşaki daha güçlü bir şekilde yoluna devam et. Ama emin ol bir sonraki daha fazla korku içinde geçiyor ya olmazsalar kafanda yankılanıp duruyor.Ben işte o zamanlarda rabbime daha fazla dua ediyorum ve hakkımızda hayırlısını vermesini ve sabrımızı arttırmasını istiyorum.İyiki ona inanıyoruz yoksa nasıl dayanılırdı bilmiyorum diyorum.
allah hepimizin yardımcısı olsun

Allahım herşeyin hayırlısını bizler için veriyor ve verecektir, bunda da bir hayrın olduğunu unutma lütfen, bir dahaki sefer herşey gönlünce olur inşallah, Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun

kendini bu kadar hırpalama lütfen....her yerde yazıyorum öncelikle kendi canımıza karşı sorumluluğumuz var...allahın bildiğine ve verdiğine lütfen isyan etme...emin ol her şerde bir hayır vardır...belki hamile kalıp düşürecektin, belki senin sağlığın tehlikeye girecekti, belki engelli bir çocuğa sahip olacaktın...hangisi daha iyi bunların içinden söyler misin...lütfen dik dur..tamam hepimiz için negatif sonuç aldık mı bir yarım gün üzülme süremiz var..ama sonra toparlanmak mecburiyetindeyiz...denemenin sonu yok..hadi yapma böyle..biz hep burdayız...paylaşalım dertleri azaltalım...

eşimde azospermia var ameliyatla sperm bulundu 3 tane 1 kalite emrbiyo kondu ama olmadı

neden tutmadını acıklayamadı doktor negatif getirme ihtimalin çok çok azdı dedi. henüz 21 yaşındayım herhangi bi sorunumda yok. benden genetik test istedi bakalım ama şuan çok üzgünüm

gülencim canım arkadaşım lütfen kendini bu kadra yıpratma sen ne diyordun sperm bulunmasını bile hayal etmiyordun dimi ama en azından şuna şükret deneyecek spermleriniz var olmayanlarıda düşün rabbim ne verirse hayırlısın versın demek ki bizim hakkmızda hayırlı olanda bu allah herkesi bir sınavdan geçiriyor bizim sınavımızda bu arkadaşın da dediği gibi allah korusun engelli bi çocuk olacaktı belki o yüzden lütfen canım bu kadar çok yıpratma kendini ben inanıyorum ki bu sfer olmamış ama bir dahakine kesin olacaksende ümitli olcanım allhtan umut kesilmes

Canim Senin Adina çok üzüldüm Ama Benc Pes Etme Olurmu Maddi Manevi Gücünüz Yeniden Yerine Geldiğinde Devam Edin...
Sakin Isyan Etme Cnm Hepimiz Bu Sinavdan Geçiyoruz Allah Bizi Siniyor
:KK43:((

Canim çok Geçmiş Olsun Seni çok Iyi Anliyorum Bende 1 Ay önce Bebekğimi Kaybettim Allah Sabrini Veriyor Inan Bana Ama çok üzüldüm Yaaa

allah yardımcımız olsun sabredelim bir gün olacak lütfen dua et bolca ve sabret rabbim sabrını deniyor pes etme olacağına inan

Gülencim şu an sana hiçbir teselli fayda etmez, biliyor ve çok iyi anlıyorum. Yinede kendin söylemişsin yaşın daha 21 ve sağlıklısın. Önünde uzun bir ömür var ve eşinle elele verip tekrar deneyebilirsiniz. Şimdi üzülmek hakkın, içini dök, biz buradayız, seni dinleriz. Sonra acın geçecek, hayat devam ediyor göreceksin. Başını kaldırıp tekrar deneyecek gücü bulacaksın kendinde, ben buna eminim.

uzulme desek bile biliyorum ki uzulmeye devam ediceksin
yazacak kelime bile bulamiyorum inanki
ama kendini toparlamaya bak canim
insallah en kisa zamanda rabbim sana ve butun isteyen arkadaslarimiza nasip eder
rabbim kucaklarimizi bos birakmaz insallah
bizlerede hayirli saglikli uzun omurlu evlatlar nasip eder

eşimde azospermia var ameliyatla sperm bulundu 3 tane 1 kalite emrbiyo kondu ama olmadı

Canım ne olur kendini üzme... :1hug: ağlaman iyi aslında içini boşaltmış ve biraz olsun rahatlamışsındır... Çok zor süreçler yaşıyoruz... sorunlarımızın bazıları ortak bazıları ise çok çok farklı.. Ama şimdi güçlü olma zamanı... Biran önce kendini toplamaya çalış...
Hafta içinde yumurta toplama işlemine gittiğimde benden önceki hastadan gelişimleri ve sayısı iyi olduğu halde hiç yumurta alamamışlardı... aynı odada dinlendik... haliyle o hasta ve eşi çok üzgünlerdi.. ama eşi umutlarını kaybetmediklerini söylediği.. çok yakın bir arkadaşının yaşadıklarını anlattı bize... arkadaşları 2 sefer tüp bebek denemişler.. erkekte azospermia varmış... 2 sindede sonuç negatifmiş... bir sonraki denemeye hem maddi hem manevi hazırlanabilmek için epeyce bir ara vermişler... ve sekiz ay sonra doğal yolla hamile kalmışşş...bebekleri doğmak üzereymiş.. onlar buna canlı şahit oldukları için bize asla ümidinizi kaybetmeyin dinlenme sürelerinde bile mucizeler yaşanabiliyor dediler... Çok da haklılar bence...
Sen ve eşin güçlü olup yaralarınızı sarmalı ve yeniden denemelisiniz... Birbirinize olan güven ve sevgi en iyi ilaç olacaktır... Rabbim ol dedikten sonra şartlar ne olursa olsun olmayacak hiçbirşey yok hayatta... YETERKİ SİZ GÜÇLÜ OLUN, BİRBİRİNİZE SIKI SIKI SARILIN, DENEMEYE DEVAM EDİN VE DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN.... ALLAH VAKTİ SAATİ GELDİĞİNDE NASİP EDECEKTİR... a.s.

allah yardımcın olsun canım .Sabret rabbim büyük inşallah kısa zamanda rabbim gönlüne göre vericek

neden tutmadını acıklayamadı doktor negatif getirme ihtimalin çok çok azdı dedi. henüz 21 yaşındayım herhangi bi sorunumda yok. benden genetik test istedi bakalım ama şuan çok üzgünüm

canım çok üzüldüm ama yaşın çok genç ve erken dönemde fark etmişsiniz sorunu insanların 63 yaşında kesinlikle olmaz derken çocuğu oluyor bence umudunu yitirme verilen hormonlardanda aşırı tepkiler veriyosundur bende olur olmaz herşeye göz yaşı döküyorumsenağlama bence kendini toparladıktan sonra genetik testini yaptır.eşin içinde çoook zordur bide onu düşün erkekler bizim gibi tepkiler veremiyorlar birbirinize destek olun unutmaki dr.lar nekadar yüksek şans verseler bile herşey Allah tan yazı meselesi demekki daha vakti var üzme kendini canım a.s.ben inanıyorum ilerleyen zamanda olucaka.s.a.s.

yaklaşık 2.5 Saat önce Sonucu Aldık. Gerci Ben Sonucu Hemşirelerin Masasında Gördüm 0,002 Ağlamaya Başladım Ama Sakin Olmalıydım Belkide Beynim Fena Halde Bana Oyun Oynuyordu Tuvalete Gittim Ağlamata Başladım. Bu öyle Sessiz Ağlamalardan Değildi Sesliydi Ve Kapıya Insanlar Dayandı Suratım Kıpkırmızı Gözlerim şişmiş Halde çıktım. Doktor Acıklamaasını Yapamıyorum Olmamış Dedi. Belkide Bu Ay Kabul Etmedi Rahmin Gebeliği Negatif Getirme Ihtimalin Gerçekten çok Azdı Dedi. Genetik Test Istedi Benden. Agustos Eylül Gibi Gelin Dedi. çıktık Sessizce Merdivenlerde Ağlamaya Başladım Herkez Bana Bakıyordu Ama Kimse Umrumda Değildi. çok Yıkıldım çünkü Ne Bir Bardak çay Ne Kahve Ne Bir Nefes Sigara Içmedim Içim çok Rahattı Söylenenlerin Dışında çıkmadım Bir Kolumu Kapıya Dahi çarpmadm Ama Olmadı. Arabaya Bindik Bu Seferki Ağlama çok Daha şiddetliydi Neden Olmadı Nasıl Olmaz Diye. Ne Kadar Acıncak Haldeyim Değilmi. Bende Kendime Acıdım Zaten. Dayak Yemiş Gibiyim

Hicte Acinacak Halde Degilsin Bu Bizim Sinavimiz Pes Etmek Yok Biran Once Kendini Toparla Ve Yola Devam Etttt

canım sana sabırlar diliyorum istediğn kadar ağla fazlada kendini yıpratma inşallah birdaha ki sefer tutar benimde 4. denemem de tuttu herşey çok güzeldir ama bizim bilmediğimiz ALLAH c.c bizler için yazdığı alın yazısını bilemiyoruz kısmette ne varsa onu yaşıyoruz kendini toparla kafandan çıkarmaya çalış sonuç ne olursa olsun en önemli sensin ve sağlığın ALLAHa emaney ol

X