Arkadaşlar merhabalar....onlarca kullandıgım üründen sonra bir süredir denediğim ve çok memnun kaldıgım bikaç cilt ürününden bahsetmek istiyorum.....şimdiye kadar kullanmadıgım ürün kalmadı ama sonuç aldıklarım parmakla sayılacak kadardır heralde.....bunlar da onlardan bikaçı oldu ve sizin de faydalanmanızı istedim.eger benim gibi kuruya dönük ama sivilceye meyilli,bunun yanında aşırı hassas bir cildiniz varsa sizlere de yararlı olacagını düşündüğüm için paylaşmak istiyorum.....ilk bahsedeceğim krem;olivo krem; kendisi % 100 organik içeriğe sahip.....bende organik ürünlerle yakından ilgili oldugumdan hemen bu kremle başladım,cildim roaaccutane tedavisinden çıkmıştı ve çok yorgundu,bu kremi kullanmaya başladım fakat ilk bikaç gün yumuşaklıktan başka etkisini göremedim ama gün gectikçe gözeneklerimi bile sıkılaştırdıgını gördüm.cildim daha diri gözükmeye başladı,içerisinde bol miktarda antioksidan varmış ki biliyoruzki bu hücrelerin yenilenmesini sağlıyo....bunun hem yüz kremi hem de lotion şekli var kocaman bir şişe....tamamen organik oldugu için göz cevresine bile kullanılabiliyor,gercekten cildim canlanmaya başladı arkadaşlar,tedaviden kalma burnumda bikaç güneş lekesi vardı,bunları bile gecirmeye başladı,öyle sevindimki....sizlere de tavsiye ediyorum,gercekten dua ediceksiniz bana.... bir de d-panthenol lotion ve aloe vera jel var; çok yararını gördüğüm için bunlardan da bahsetmek istiyorum size; dediğim gibi cildim 1 senelik bi tedaviden çıktıgı için çok kuru ve yorgun, her banyodan sonra bu d-panthenol lotionu sürdüm, bikaç hafta sonra o kuruluk kalmadı,cildim ipek gibi oldu.o yorgun yıpranış cildime ilaç gibi geldi,artık yaz kış kullanıcam ....birde buna benzer eucerille lotion var onu da kullandım ama d-panthenolden daha hafif kaldı nemlendirmesi,yada bilmiyorum belki benim kuru cildime yeterli gelmedi.....bu da hücre yenilenmesini sağlıyomuş ve yüksek oranda nem tutma kapasitesi var ama dediğim gibi ben d-panthenolden daha memnun kaldım.....birde tüm bu anlattıklarım eczane ürünleri oldugu için içim cok rahat,zaten öyle olmasa burda sizlere de anlatmam........birde aloe vera jel var;yine alkol,parfüm ve renk içermeyen bi ürün....güneşin yarattığı tahribatlara cok iyi geliyor....benim cildimdeki kızarıklıklara bile cok iyi geldi.... sürüyorum ,bi müddet sonra kızarıklığı ve yanmayı alıyo....bu aynı zamanda çok amaçlı bi ürünmüş,mesela bi yerimiz kesildiğinde de sürebiliriz,iyileştirici özelliği oldugu için....zaten aloe vera bitkisi yüzyıllar boyunca tedavi amaçlı ve de cilt hastalıklarında kullanılmamışmı?ben gercekten cok faydasını gördüm bunların arkadaşlar.....herkese gönül rahatlıgıyla tavsiye ediyorum....ben faydasını gördüm,sizler de görün istiyorum.....sevgilerimle.