• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olgunlaşmamış yumurta pko

gezgor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
11
0
86
43
Ankara
arkadaşlar adetimin 11 ve 14 günü doktora gittim henüz olgunlaşmış yumurta yoktu benim adet düzensizliği kilo kıllanma kist vs. polikistik overi gösteren bi belirtim yokken doktor polikistik oversin ddi 16.günde gl yumurtaya bakalım ddi hormon değerlerimde normal yumurtam olgun laşırmı tedaviye grek kalmadan çocuğum olurmu yardımınızı bekliyorum

RABBİM HERKESE NASİP ETSİN

arkadaşım bendede poc var 3.5 senelik evliym bebek olmuyor kendimi bildim bileli adatlerim düzensiz.yapılması gereken tedavilerin ardından sıra aşılamata geldi.bu ay aşılamam yapılacak.ama pco ilede hamile kalan var.2yıl önce bende doğal yollardan hamile kaldım.ama şimdi olmuyor.aşılamaya kadar geldik.allah hakkımızda hayırlısını versin.

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

selam arkadaşlar bende pko var 2 yıldır evliyim ve cocuk istiyoruz olmadı ben kendimde sağlıkçıyım aslında baya bilgim var ama her bilgi heryerde kullanılmıyor malesef , tanıdığım çok ii bi doktor var infertilite uzmanı bende ona gittim tabiki oda bana adetin 3.günü rutin olan LH,FSH,PROLAKTıN 17 HıDROKSıPROGESTERON VE DHEA tahlilleri yaptırdı,pco olduğum için LH VE FSH da dengesizlik var olduğu belli oldu,daha sonra SıS yaptırdı rahim durumum için sonra eşimden spermiyogram ve kruger istedi onlarda gayet ii çıktı en son bide hsg istedi sen özelsin herşeyine bakalım öle başlayalım tedavine dedi hsg de çektirdim tüplerim acık cıktı adetimin 3. günü serophene 50 mg başlattırdı bugun 3.gün 5 gün içip gene gidicem yanına yumurtalar olgunlaşınca catlamasını sağlıyıcı ilaç vericek tahminen ama ben genede bu ilaçla beraber incir kürünüde yapıorum haşlayıp suyunu içiorum yumurta oluşumu için birebir tavsiye ederim inş bu ay gebe kalırımmm nedersinizz.. umut ediyorum ve allahımın izniyle inş hepimiz istediklerimize ulaşırız

arkadaşlar adetimin 11 ve 14 günü doktora gittim henüz olgunlaşmış yumurta yoktu benim adet düzensizliği kilo kıllanma kist vs. polikistik overi gösteren bi belirtim yokken doktor polikistik oversin ddi 16.günde gl yumurtaya bakalım ddi hormon değerlerimde normal yumurtam olgun laşırmı tedaviye grek kalmadan çocuğum olurmu yardımınızı bekliyorum

RABBİM HERKESE NASİP ETSİN

canım benim durumumda seninkiyle aynı. bende hamilelik düşündüğüm için doktora gittiğimde öğrendim görünüm şeklinde pco olduğumu.ama adetlerimde yada başka birşeyimde sorun yaşamamıştım hiç bugüne kdar. şok oldum. yumurtalarda gelişme yok henüz dedi banada ki ben çatlamıştır falan diye düşündüğüm bir zamanda. ama önemli değil bir sakıncası olmaz dedi ve 6 ay deneyin olmazsa gelin takip yapalım dedi. yani üstünde durmadı. kendin adet oluyorsun sonuçta dedi.benim de kafam karışık acaba gelişiyormu yumurtalar diye. ama eğer bu ay olmazsa önümüzdeki ay bal tarçın çörekotuna başlıcam yumurtaların gelişmesinde ve çatlamasında büyük payı varmış:lepi:

Back